ben makyaj yapmayı sevmem aslında kendime yakıştıramam..belli günlerde yaparımki makyaj yapmanın özelliği olsun demi..hergün makyaj yaparsan bi partiye arkadaşına yada sevgiline gittiğin günlerde makyaj yapmak istediğinde özel bişi olmaz.benim için makyajın amacı görünümüme bi özellik katmak. sizin için ne ifade eder bilmem..bakın bakalım makyajsız resimlerime yorum sizin artık..güzelmiyim çirkinmiyim..sırnaşık şey
ben makyaj yapmayı sevmem aslında kendime yakıştıramam..belli günlerde yaparımki makyaj yapmanın özelliği olsun demi..hergün makyaj yaparsan bi partiye arkadaşına yada sevgiline gittiğin günlerde makyaj yapmak istediğinde özel bişi olmaz.benim için makyajın amacı görünümüme bi özellik katmak. sizin için ne ifade eder bilmem..bakın bakalım makyajsız resimlerime yorum sizin artık..güzelmiyim çirkinmiyim..sırnaşık şey
bebekle olan resim makyajsiz digeri makyajli halim CADIARZU bilmem hangisi daha iyi
makyajsız çok daha güzelsin.bide makjajlı halin seni daha olgun göstermiş.........yüzün cidden çok şirin, sevimli, iki halinlede çok güzelsin maşallah. ama ben yanındaki bebişe bittimmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?