Makyajli kadin guzel kadin midir?

Makyaj yapıp da Adnan Oktar'ın kedileri gibi olmanıza gerek yok. Bir kalem, bir rimel, bir ruj insanı güzelleştirmeye yeter. Fotoğraflara takilmayin, filtre de kullanılıyor.
O değil de bir ara kalıcı makyaj topigine bakayım.

Bir program vardı bakımsız kadınları bakım makyaj ile güzelleştiriyorlardı. Aradaki fark baya çok oluyordu. Tabi aşırı makyaj yaz günlerinde çekilmez ama bakım her zaman güzeldir. Herşeyi geç insan kendini güzel hisseder.
Evde bile olsan saçların kısa bile olsa şekil verebilirsin. Ben açık saçta rahat edemiyorum ama örgü modelleri yapıyorum. Makyaj evde yapmam ama cildimin sivilceli yada sert olmasına katlanamam mutlaka kirli görünmemeli.

bu nasıl bir evlilik yahu? makyajlı olmadığı için makyajlı kadını kıskanan kadın, sağlık sebebi ile saçını kısa kestirdiği için boşanmakla tehdit eden adam.
başka da diyecek bir şeyim yok hakim bey..

Uzun saç kısa saç seven erkek elbette vardır ama boşamakla tehdit edeni de ilk defa duydum.

Evde makyaj zaten gereksiz.
Ama belki bir kalem çekilebilir o bile gözleri daha çok ortaya cikariyor.
Parfüm sıkarsın falan.

Evet is yerleri vs yani o ortamlarda hoş giyinmiş ful makyajlı (kırmızı ruju eyelineri ne bilim allığı ojesi falan) dikkat çeken tipler vardır.

Vücut hatlarıda güzelse mini bir elbise topuklu bir ayakkabı ve ful makyaj dikkat cekmesine sebep olur tabiki.

Ben hastanede denk geldim böyle bir tipe.

Özel bir hastaneydi
Ultrason bölümündeki görevli sağlıkçı iste.
Sarı uzun saçlı ful makyajlı mini bir elbise giymiş kadin incecik topuklular bir de havalı..

Yani görende hastane sahibi zanneder.
Öyle bir girdiki koridora hastanenin assolisti geliyor dedik

Merhaba
Makyajli kadin göze hoş geliyorsa güzeldir bence... Ama makyaja aşırı abanip boya kupu olanlari kastesmiyorum dogal makyaj yapanları kastediyorum hafif ve fresh... Eger gozalti morluklariniz varsa porselen gibi tek renk cildiniz yoksa makyaj yapmadiginizda cok solgun renksiz gozukuyorsaniz bence hafif birşeyler yapın... Calismiyorsunuz insan icine cikmiyorsunuz evdesiniz diye kendinizi salmayin hem kendinize saygınızdan hemde esinize olan sevginizden...
Herkes etrafinda guzel gormek ister guzel seyleri sever bu butun insanlar icin bu sekilde bence o sebeble evdeyim demeyin aynaya baktiginizda goze hos geliyorum deyin..

Ya arkadaşlar makyaj kötü bir şey değil. Yani hiç makyaj yapmıyorum ben doğal güzelim falan diye kendince aşağılamaya çalışan kadınları hiçbir zaman anlayamadım. Ben üniversite yıllarımda hiç makyaj yapmadım, gözüme eyeliner çekmeyi bile bilmezdim ama bazı arkadaşlarım makyajı öyle güzel yapar ve kendilerine yakıştırırlardı ki gayet de güzel oluyorlardı. Yüz hatları güzel ki makyaj yakışıyor. Şu an çalıştığım için makyaj yapıyorum misal, bir kötülüğünü görmedim. :) Hatta eskiye kıyasla daha canlı durduğumu düşünüyorum.

Konu sahibi, sizin de eşinizin de ciddi sorunlarınız var. Gerekirse evlilik terapisi alarak bunları aşmaya bakın, ikinizin de düşünce yapısı hiç sağlıklı değil. Evlilik terapisine gittiğiniz psikolog gerekirse ikinizi de bireysel terapiye alacaktır.

Herkesin dusuncesi farklidir saygi duyarim ama ben medikal estetisyen oldugum icin makyaja karsiyim diger para avcisi meslektaslarima kizdigim icin meslegimi biraktim onun icin dogallik herseyden once gelir benim icin :)

Herkesin dusuncesi farklidir saygi duyarim ama ben medikal estetisyen oldugum icin makyaja karsiyim diger para avcisi meslektaslarima kizdigim icin meslegimi biraktim onun icin dogallik herseyden once gelir benim icin :)

Meslegi yapasin yokmus zaten. Para avciligi ya da meslege aykiri davranis sergileyen insanlar bir cok meslekte var. El alem para duskunu diye kimsenin "cok basarili" oldugu meslegini biraktigini gormedim. :)))
Makyaja karsi degilim ama suratima botox bilmem ne yaptirmam. Bilemedim simdi hangisi dogallik.

Makyajlı kadın daha bakımlı ve dikkat çekici durur . Ama güzelliğin makyajla pek ilgisi yok.
Sende birazcık kendine bak o zaman .

Yok valla aksine iyi ki ihtiyacım yok da uğraşmak zorunda değilim diyorum Rujum ve ben cok mutluyuz
Bende sadece eyeliner kullanirim zaten sorun o degil isterse kadinin yuzu yanar makyajla cok guzel olabilir ama bazi kadinlar cekemiyor.Akillarinca kocalarina sevgililerine islemeye calisiyorlar insalari elestirerek.Halbuki erkekler bu yorumu he haklisin diyip gecistiriyor.Onlar icin goze guzel gelsin yeter.Konu sahibine o yuzden kizdim bosuna kendini dusurmus.

Makyaj bence guzel kadinlari daha guzellestirir.makyajsizda cok guzel olanlar var ama ben cok azda olsa makyaj yapilmasi taraftariyim.mesela ben gozaltima aydinlatici,rimel,pembe toprak tonu cok az far,biraz allik ve sade bi ruj surerim.cok abarti makyaji sevmiyorumm.erkeklerin hic biri sevmiyor bence.kimisi o kadar yapiyorki teni gorulmuyor makyajdan.ozel gunlerde olabilir ama diger gunlerde asiri makyaja karsiyim.sizde esinize boyle sorular sormayin.benimki oyle bi cvp verse kalpten giderdim heralde

Ben zaten hepsi demedim ama var boyle bi kitle konu sahibi gibi.

Bence azcık özgüvenli ol .
Ne demek işyerınde güzel bayanlar varmı *
Varsa bile var mı dıyecek .

Makyajlı makyajsız hiç farketmez. Abartısız. kararında yapılan hersey güzeldir.

Lütfen hayatı kendınıze zehir etmeden eşinizle evliliğinizi sürdürün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…