İkiside polyester dökümü duruyorBiri pamuklu diğeri kadife gibi
Tüm gün değil ama arada akşamları böyle giyilebilir şahsen
Herkese selamlar. Esimin vatsapini karistirirken firmada calisan bir kizin fotosunu gordum kizin havuzda mayolu fotosu var sarisin balik etli biri bende o anda esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum. Esim bir tane bayanin oldugunu uzaktan bir kac kez gordugunu ama tanimadigini soyledi. Ben de eger uzaktan gorduysen makyajlidir o zaman cok yakin mesafeden yuz detayini gorup guzel diyemezsin dedim oda bana hak verdi dogru makyajliydi renkler carpiyordu insanin gozune gibisinden bir seyler dedi, normalde boyle bir cevap vermezdi sok oldum. Kizlar bu mu derdin diyeceksiniz ama suan calismiyorum, evdeyim ve makyaj yapmiyorum. 10 aylik evliyim ve biraz kilo aldim suan kilolarimi vermek icin ugrasiyorum. Kisisel temizligime cok dikkat ederim. PCO var bende ve saclarim asiri dokuluyor diye cene hizamda kestim, kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye felan ama ben kestim en azindan kendine geldi biraz saclarimKocamin gozu disari kayacagi varsa kayar zaten biliyorum ama icimi rahatlatacak bir kac oneri verir misiniz bir bayanin ev hallerinden??
Sebebi açık iste whatsapta fotosnunh gördüğü için sormuşSebep?
Sonradan eklemiş o kısmı ilk açıldığında yoktu.Sebebi açık iste whatsapta fotosnunh gördüğü için sormuş
Him tamam o zamanSonradan eklemiş o kısmı ilk açıldığında yoktu.
Herkese selamlar. Esimin vatsapini karistirirken firmada calisan bir kizin fotosunu gordum kizin havuzda mayolu fotosu var sarisin balik etli biri bende o anda esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum. Esim bir tane bayanin oldugunu uzaktan bir kac kez gordugunu ama tanimadigini soyledi. Ben de eger uzaktan gorduysen makyajlidir o zaman cok yakin mesafeden yuz detayini gorup guzel diyemezsin dedim oda bana hak verdi dogru makyajliydi renkler carpiyordu insanin gozune gibisinden bir seyler dedi, normalde boyle bir cevap vermezdi sok oldum. Kizlar bu mu derdin diyeceksiniz ama suan calismiyorum, evdeyim ve makyaj yapmiyorum. 10 aylik evliyim ve biraz kilo aldim suan kilolarimi vermek icin ugrasiyorum. Kisisel temizligime cok dikkat ederim. PCO var bende ve saclarim asiri dokuluyor diye cene hizamda kestim, kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye felan ama ben kestim en azindan kendine geldi biraz saclarimKocamin gozu disari kayacagi varsa kayar zaten biliyorum ama icimi rahatlatacak bir kac oneri verir misiniz bir bayanin ev hallerinden??
Yok valla aksine iyi ki ihtiyacım yok da uğraşmak zorunda değilim diyorumYa bu makyaj yapmayan kadinlar yapanlari neden kiskaniyor?
Daha yeni evliler üstelikbu nasıl bir evlilik yahu? makyajlı olmadığı için makyajlı kadını kıskanan kadın, sağlık sebebi ile saçını kısa kestirdiği için boşanmakla tehdit eden adam.
başka da diyecek bir şeyim yok hakim bey..
Saten yazın rahat oluyor.İkiside polyester dökümü duruyor
Herkesin dusuncesi farklidir saygi duyarim ama ben medikal estetisyen oldugum icin makyaja karsiyim diger para avcisi meslektaslarima kizdigim icin meslegimi biraktim onun icin dogallik herseyden once gelir benim icin :)Makyajsız çok güzel olup makyaj yapınca da süper ötesi güzel olan kadınlar tanıyorum ve var bu kadınlar bence kendinizi şartlamayın bu şekil desiz böyle düşününce o kadınlar ortadan yokolmuyorlar çünkü :)
Herkesin dusuncesi farklidir saygi duyarim ama ben medikal estetisyen oldugum icin makyaja karsiyim diger para avcisi meslektaslarima kizdigim icin meslegimi biraktim onun icin dogallik herseyden once gelir benim icin :)
Bende sadece eyeliner kullanirim zaten sorun o degil isterse kadinin yuzu yanar makyajla cok guzel olabilir ama bazi kadinlar cekemiyor.Akillarinca kocalarina sevgililerine islemeye calisiyorlar insalari elestirerek.Halbuki erkekler bu yorumu he haklisin diyip gecistiriyor.Onlar icin goze guzel gelsin yeter.Konu sahibine o yuzden kizdim bosuna kendini dusurmus.Yok valla aksine iyi ki ihtiyacım yok da uğraşmak zorunda değilim diyorumRujum ve ben cok mutluyuz
Ben zaten hepsi demedim ama var boyle bi kitle konu sahibi gibi.Genellemeler pis şeylerdir.Makyaj yapmıyorum, göz kalemini saymazsak. Sevemedim o işleri. Biri yüzüme pudra sürse, suya sabuna koşarım. Şimdi ben böyleyim diye, niye makyaj seven insanı kıskanayım, laf edeyim? Zaten berbat insanların arasında yaşıyoruz, kadına her türlü ayrımcılık, baskı, şiddet gırla gidiyor. Niye hemcinsimin mutluluk bulduğu, kimseyi de ilgilendirmeyen bir şeye dudak bükeyim? Herkes kendi aynasına baksın, mutluysa sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?