Makyajli kadin guzel kadin midir?

Makyajli her kadin guzel degildir
Guzel kadin makyajli da makyajsiz da guzeldir
Ne alaka yahu makyajli her kadin guzel olsa dunyada cirkin kadin diye birsey olmazdi

İlla dışarıda mı yapmak lazım makyajı? Ya da bir yere giderken "Lazım" diyerek mi yapılmalı?
Benim o gün ne kadar mutlu olduğumu makyajımdan anlar beni tanıyanlar mesela. Çünkü makyaj yapmayı seviyorum. Bu illa fondötenler allıklarla gerçekleşen bir süslenme de değil, kendimi en iyi hissettiğim hale getirme işlemi. Ve böyle bir enerjim varsa, rimelimi sürmüş, göz kalemimi gözümün ilerisine kadar kedi gibi çekmişimdir. Bu "Enerjim yerinde" demek gibi bir şey benim için ve dışarıda olmam fark etmez. Ruj kullandıysam içim sıkılıyor, dudağımı şöyle bi renk ile çerçevelemek istedim çünkü dudağımın bu görüntüsünden sıkıldım demektir. :) Şu an gözümde kalem var mesela ve az önce duştan çıkmış, saçı ıslak taralı, evde oturmuş çay içiyorum.

Bundan iki hafta önceye kadar hiçbir kuvvet o göz kalemini bana çektiremezdi çünkü "Depresyondayım la ben ellemeyin" halindeydim. Dışarısı, başkası, yok o sürünmüş ben de sürüneyim, kocam için vs... Geçiniz bunları. Nasıl rahat hissedecekseniz öyle boyanın ya da boyanmayın. İyi gelecekse beklemeyin yav, hadi gidin bi göz kalemi neyim çekin, kaşları doldurun rimelleyin hülyalı hülyalı süzülün.

Bu arada mavi saçtan da bitter çikolataya dönesim var; çünkü öyle istiyorum.
Lens alacağım yine mavi.
Makyaj da böyle bir şey, özgüven üzerine yapılması tavsiyemdir.
Özgüvene her şey yakışıyo. ^_^

Ayy bu erkekler ve cevaplari. Gormedigi kadinin yuzunu mu tartisiyorsunuz.

Bu sekilde sana saygisi kalmaz ki.

makyaj ile güzel görünmeyecek kadın yoktur
kadın yataktan kalktıgında güzel olmalı

En çirkin halimle bile özgüvenli olduğumda sevgilim bana sevgisini hissettiriyor. Ama ne zaman bezgin ve özgüvensiz gorunsem bunu ona da yansittigimi farkediyorum. Bu sefer bana yeterince iltifat etmiyor.
Özgüvenin güzellikle alakası yok. Bu arada benimki de kısa saç sevmiyor ama ben seviyorum. Ona sormadan kisalttim saçımı yüzüm gülüyor. Çirkin mi olmuşum diyorum baksana minnos olmamış miyim diyorum. Senin yüzün gülüyorsa bence de çok güzelsin diyor.
Ki ben güzel bir kız asla sayilmam. Ama kendimde çok çekici detaylar bulurum

Valla ben 3 yildir evliyim 1 tanede kizim var sukur.. esim eve gelmeden kendime hep ceki duzen veririm :) hafif makyaj bazen sifir makyaj ama saclar yapili ve guzel rahat elbiseyle karsilarim...

Yahu ben makyajsiz halime o kadar cok alistim ki makyaj yapinca bildigin cirkinlesiyorum, yani nasil desem baska bir insana dönüsüyorum. Belki güzellesiyorum ama o gördügüm ben olmadigim icin cirkin, yabanci geliyor o halim.
Alti senedir evliyim esim dügüm günümde bile makyajli halimi yadirgamisti cok hafif olmasina ragmen.
Esleriniz makyajsiz halinize alisirsa hersey daha rahat olur bence tavsiyem
Makyajsiz halimi seviyor, övüyor. Ama ben de bos dururmuyum, buldugum en kücük zamanda dooogru yürüyüse.
Ben bakimli olma seklim saglikli beslenmeyle cildimi pürüssüzlestirmem. Fondoten kullanmam, krem bile sürmem, kuruyunca vazelin pitlarim minik minik yüzüme. Ayaklarimi her ne kadar esim görüp ilgilenmese de her banyodan sonra törpülerim.Iki cocugum var ve saclarim popomda. Bak onu da esim seviyor diye kesmiyorum. Makyajdan cok saclarimi önemsedigini biliyorum.
Bikmadan usanmadan yikar tararim gün asiri, bazen her gün.
Kücük bir elfim galiba

Her genellemenin olduğunu gibi bu da yanlış bir genelleme :)

Full makyaj beni çirkinleştiriyo mesela..

Hiç mi özgüveniniz yok ya... Mevzu kadın makyajla mı güzel değil ki kendinize olan memnuniyetsizliğiniz. Belki yakından göre yüz detaylarını beğenecek???? Belki makyajını sildiğinde de en az makyajlı hali kadar güzel? Saçmalamışınız resmeenn..

En guzel kadin dogal kadindir makyajsiz kadindir ben anlamiyorum makyaj yapinca cok guzel oldum diyen insanlarin egolarini tatmin etmek icin baska bir yol bulamayislarina
Makyajsız çok güzel olup makyaj yapınca da süper ötesi güzel olan kadınlar tanıyorum ve var bu kadınlar bence kendinizi şartlamayın bu şekil de siz böyle düşününce o kadınlar ortadan yokolmuyorlar çünkü :)

bana göre tuhaf bir konu
eşime hiç iş yerinde güzel kız var mı? diye sormadım. neden sorayım ki oda bana sormadı
ama eşime bak şu kız nasılda güzel veya şu erkek yakışıklıymış demişimdir. gözüm dışarıda olduğunu göstermez güzel güzeldir çirkin çirkin. tüm güzelleri yok edemeyeceğimiz gibi eşimizi de kör edemeyiz. takılmayın böyle şeylere
bir kadının makyaj yapması çirkin olduğunu veya erkeklere güzel gözükmesi istediğini göstermez. hadi erkekler kendilerini bir b.k sanıyor siz yapmayın bari her şeyi erkekler için yapmıyoruz makyajı da öyle. günü olur saçımı taramam işe giderken günü gelir full makyajlı. kime ney yani çirkin bir kadında değilim. bence bakış açınızı değiştirin. makyaj yapmak için illaki işe gitmekte gerekmiyor. evde de yapabilirsiniz. gece aklıma esince highlighter'lı yüzümle kocamla çay içerim yani. özgüvenli olun kasmayın kendinizi. bir kadına yakışan en güzel şey özgüvendir. gözü dışardaysa da kendi bilir vallahi siz ne yaparsanız yapın

Ya bu makyaj yapmayan kadinlar yapanlari neden kiskaniyor?

Kıskanımıyorlar bence,kıskansalar onla da yaparlardı zor birşey değil sonucta.ama ve makyajin bazı kadınları olduğundan daha yaşlı hatta kötü gösterdiğini düşünüyorum.

Kıskanımıyorlar bence,kıskansalar onla da yaparlardı zor birşey değil sonucta.ama ve makyajin bazı kadınları olduğundan daha yaşlı hatta kötü gösterdiğini düşünüyorum.
Belli kiskanmiyorlar o yuzden millete makyaj yapmasa cok cirkin ispat yarisina giriyorlar cok goruyorum ben bunu.Hem kime ne ister makyajla dunya guzeli olur ister makyajsiz ultra dogal olur.Bi elestirip durmasak birbirmizi biraz ozguvenli olsak bu kadar uzulmeyiz.

ya o guzel kadin makyaj yapmiyorsa bahane de kalmadi, adamin kafasina da bir guzel islendi.

Ayrica on aylik evlisin, kilo almissin, makyaji birakmissin. Ne yapiyorsun peki bunlari degistirmek icin?

Ya bu makyaj yapmayan kadinlar yapanlari neden kiskaniyor?
Genellemeler pis şeylerdir. Makyaj yapmıyorum, göz kalemini saymazsak. Sevemedim o işleri. Biri yüzüme pudra sürse, suya sabuna koşarım. Şimdi ben böyleyim diye, niye makyaj seven insanı kıskanayım, laf edeyim? Zaten berbat insanların arasında yaşıyoruz, kadına her türlü ayrımcılık, baskı, şiddet gırla gidiyor. Niye hemcinsimin mutluluk bulduğu, kimseyi de ilgilendirmeyen bir şeye dudak bükeyim? Herkes kendi aynasına baksın, mutluysa sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…