Makyajli kadin guzel kadin midir?

En guzel kadin dogal kadindir makyajsiz kadindir ben anlamiyorum makyaj yapinca cok guzel oldum diyen insanlarin egolarini tatmin etmek icin baska bir yol bulamayislarina

Ben çalışsam da çalışmasam da evdeyken bile sabah yüzümü yıkar yıkamaz hafif makyaj yapıyorum, parfüm de sıkıyorum ve saçıma da düzeltiyorum. Önerim nasılsa evdeyim diye paspal gezmemeniz. Yapan her türlü yapar diye bir şey yok kendinize dikkat edeceksiniz.

Öncelikle sorduğunuz soru biraz saçma olmuş ama uzaktan bakıldığında ilk önce insanın boyu posu kıyafetleri saçı varsa koyu ruju vs dikkat çeker. Yakından bakınca da yüz hatları dikkat çeker. Hatta makyaj çoğu kadına yakışmıyor bence.

Ha bir de makyaj yapmıyorsanız da saçlarınız derli toplu olsa, rimel sürmeseniz bile lash lifting yaptırsanız, gözaltlarınız koyuysa kapatıcı kullanmak yerine ışık dolgusu yaptırsanız, dudaklarınıza da ruj değil de renkli lip balmlardan sürseniz, cilt bakımınızı da aydınlık verecek ürünler ve serumlarla destekleseniz 0 makyajla enfes olursunuz

Ona eşine güvenmiyorsan soru sorup telefonunu kurcalama adama sana güvenmiyorum de bence. Ayrıca makyajlı kadınlar güzel değildir makyajlı kadın süslü kadındır.

Kıza güzel dedi diye çekememişsiniz makyajlıdır kesin demişsiniz bir de. İyi madem siz de makyaj yapın evde de kocişiniz kaçmasın.

Hahahahahahaha

Offf yan komsu duvara vurcak simdi. Sessiz olun diye.
ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahah

Bu havalarda makyaj ağır yük
Çok gereksiz birşey bence
Bizim işyeri de bir kız var hi. Makyajsız gezmez bu konuda kompleksi var
Saçı yağlı olur ama yüzünde makyaj eksik olmaz
İnsanın kalbi güzel olsun temiz olsun Misler gibi koksun o güzeldir bana göre güzel koksun derken şeker gibi değil
Rica ediyorum sıkmayın midem bulanıyor

Evde böylemi geziliyor polyester rahatsız eder pamuk sağlıklı ve yaza uygundur

Konu başlığın ve konun uyumsuz
Bakımlı her insan hoştur, bakımsız olan değildir.

Direkt olarak ben vs o? Diye sorsan, net cevabı alırmışın.

Günümüzde anneler nedense hep yorgun, vakitsiz, bitkin,
Bahane bebek bence.

Çalışan anne çocuğum, annemden biliyorum, pratik kadındı. Eli hızlı ve nizamlı

Baba evinden koca evine atlayınca böyle oluyor demek.

Haftanın en az 3 veya 4 günü sıfır makyajla dolaşırım. Biz bitmişiz okey dönüyoruz o zaman.
Makyaj dediğim de maskara, kalem, allık o kadar. Fondöten falan kullanmam..

Eşimin gözü bir kaç parça boya için kayacaksa buyursun kaysın..
Eşinize hissettirmeyin bence bu çelişkinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…