En guzel kadin dogal kadindir makyajsiz kadindir ben anlamiyorum makyaj yapinca cok guzel oldum diyen insanlarin egolarini tatmin etmek icin baska bir yol bulamayislarinaHerkese selamlar. Esimin vatsapini karistirirken firmada calisan bir kizin fotosunu gordum kizin havuzda mayolu fotosu var sarisin balik etli biri bende o anda esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum. Esim bir tane bayanin oldugunu uzaktan bir kac kez gordugunu ama tanimadigini soyledi. Ben de eger uzaktan gorduysen makyajlidir o zaman cok yakin mesafeden yuz detayini gorup guzel diyemezsin dedim oda bana hak verdi dogru makyajliydi renkler carpiyordu insanin gozune gibisinden bir seyler dedi, normalde boyle bir cevap vermezdi sok oldum. Kizlar bu mu derdin diyeceksiniz ama suan calismiyorum, evdeyim ve makyaj yapmiyorum. 10 aylik evliyim ve biraz kilo aldim suan kilolarimi vermek icin ugrasiyorum. Kisisel temizligime cok dikkat ederim. PCO var bende ve saclarim asiri dokuluyor diye cene hizamda kestim, kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye felan ama ben kestim en azindan kendine geldi biraz saclarimKocamin gozu disari kayacagi varsa kayar zaten biliyorum ama icimi rahatlatacak bir kac oneri verir misiniz bir bayanin ev hallerinden??
Ben çalışsam da çalışmasam da evdeyken bile sabah yüzümü yıkar yıkamaz hafif makyaj yapıyorum, parfüm de sıkıyorum ve saçıma da düzeltiyorum. Önerim nasılsa evdeyim diye paspal gezmemeniz. Yapan her türlü yapar diye bir şey yok kendinize dikkat edeceksiniz.Herkese selamlar. Esimin vatsapini karistirirken firmada calisan bir kizin fotosunu gordum kizin havuzda mayolu fotosu var sarisin balik etli biri bende o anda esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum. Esim bir tane bayanin oldugunu uzaktan bir kac kez gordugunu ama tanimadigini soyledi. Ben de eger uzaktan gorduysen makyajlidir o zaman cok yakin mesafeden yuz detayini gorup guzel diyemezsin dedim oda bana hak verdi dogru makyajliydi renkler carpiyordu insanin gozune gibisinden bir seyler dedi, normalde boyle bir cevap vermezdi sok oldum. Kizlar bu mu derdin diyeceksiniz ama suan calismiyorum, evdeyim ve makyaj yapmiyorum. 10 aylik evliyim ve biraz kilo aldim suan kilolarimi vermek icin ugrasiyorum. Kisisel temizligime cok dikkat ederim. PCO var bende ve saclarim asiri dokuluyor diye cene hizamda kestim, kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye felan ama ben kestim en azindan kendine geldi biraz saclarimKocamin gozu disari kayacagi varsa kayar zaten biliyorum ama icimi rahatlatacak bir kac oneri verir misiniz bir bayanin ev hallerinden??
Kıza güzel dedi diye çekememişsiniz makyajlıdır kesin demişsiniz bir de. İyi madem siz de makyaj yapın evde de kocişiniz kaçmasın.
Hakikaten ya "sebep"??? Makyajı kocanız için mi yapacaksınız? Kendinizi daha iyi hissetmek için makyaj yapın ya da kilo verin. Siz kendinizi sevdikçe karşınızdaki insan da sizi sevecektir. Ne saçma sapan sorular offf.Sebep?
Evde böylemi geziliyor polyester rahatsız eder pamuk sağlıklı ve yaza uygundurRimel
Allık
Nude renklerde ruj
Tırnaklar nude renk ojeli ya da sadece parlatıcı
Çok cici şort takımları var mesela
Eki Görüntüle 2171427 Eki Görüntüle 2171428
Bunlar gibi
Hem rahat hem çekici
Ama en önemlisi özgüvenli olmak
İşyerinde güzel kız var mı diye sorman aşırı saçma. Onun da bi tane gördüm geçen demesi. Böyle konuşmalar ilişkinin kalitesini düşürür.
Biri pamuklu diğeri kadife gibiEvde böylemi geziliyor polyester rahatsız eder pamuk sağlıklı ve yaza uygundur
Lc nim pijama tulumlari var gordunuz mu ? Valla kumaslari da cok guzel cok rahat ettim hem de goze hitap ediyor tavsiye ederim :)Biri pamuklu diğeri kadife gibi
Tüm gün değil ama arada akşamları böyle giyilebilir şahsen
Teşekkür ederim not alayım çeyizime eklerimLc nim pijama tulumlari var gordunuz mu ? Valla kumaslari da cok guzel cok rahat ettim hem de goze hitap ediyor tavsiye ederim :)
Ekle ekle sexi minnos arasi bisey fiyati da uygun :)Teşekkür ederim not alayım çeyizime eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?