Makyajla nasıl yüzüm dolgun ve büyük gözükür ?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.438
13.760
248
Zayıfım bundan dolayı yüzüm birazcık cökük ve yanaksızım. Böyle dolgun parlak elmacik kemikleri ve gözler falan cok hosuma gidiyor. Ama ben makyaj yapınca gelinin kız kardesi makyajı yapmış gibi oluyorum Bana tavsiye verebilevek var mı ?

Youtuber lar var canım onları iLe, ben makyaj yapmayı öyle öğrendim daha dört renkler dene yanaklarına da şeftali tonlarında allık sür yüz şekillerine göre makyaj önerisi yapıyorlar zaten hepsini incele sna uyan biri mutlaka vardır

İzlemesine izliyorum da icraate gelince yok. Hepsi bi ton makyaj malzemesi kullanıyor o farları nasıl o kadar güzel gölgeli sürüyorlar anlayamiyorum

Canım bende boyuma oranla zayıfım, kilom yeterli seviyede değil ne yazık ki. Far kısmı inan çok kolay, önemli olan doğru fırça kullanmak. Gratiste satılan Eklips fırçaları önerebilirim ( far karıştırma, gölgelendirme fırçaları). Yüzünü tam anlamıyla istediğin dolgunluğa getirebilmen için, kilonu arttırman gerek. Ama makyajla zayıf görünümden bir nebze arınabilirsin, bunu da şu şekilde yaparsın. Doğru kontür uygulaması ile. Ben kontür yaparkende kontür paleti kullanmıyorum, içinde kızıllık barındıran ürünleri sevmiyorum. Doğal ve soğuk tonlar arıyorsan Gratiste satılan Beaulis markasının bronzerını öneririm (Natural Bronze rengi) fiyatıda 20 tlyi geçmiyor. Asıl önemli olan highligter. Bronzerı elmacık kemiklerinin altından çok hafif uygulayacakzın, elmacıl kemiklerinin tam üstüne de highligter. Çok simli seçmemeye dikkat ettiğinde, yanaklarına doğru getirdiğinde biraz daha tombul gösterir.

Beyaz tenliyim acaba soluk renkler mi almalıyım sıcak renkler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…