Merhaba :) Ben makyaja yeni başlayanlardanım. ÖZellikle cilt makyajını daha önce denememiştim çünkü fondötenin duruşunu fln sevmiyorum. Neyse sorum cilt makyajı için nasıl bi yol izlemem gerektiği ve markalar. Benim cildim yağlıya dönük karma yapıda. Çok sivilcem olmaz belki regl olucağım zamanlar bir tane olur. Ama gözeneklerim çok büyük ve siyah noktalarım var ama sadece t bölgemde bu da. Neyse şimdi cildimi temizleyip nemlendirdikten sonra yapmam gerekenler nelerdir makyaj için?
Şöyle bir yol iyi olur mu: önce makyaj bazı,sonra the balm'ın shelter(renkli nemlendiricisi) sonra üstüne pudra. Benim için yeterli olur mu? Çok ağır şeyler istemiyorum,kullanamıyorum da. Bir de göz altlarım için bir aydınlatıcı gibi bir şey istiyorum. Ameliyat oldum ve iki haftadır suratım çöktü resmen,göz altlarım da öyle. Genel olarak sorunlarım böyle.Çok karışık olmadı umarım :S Şimdiden teşekkürler :)
benim ka$ rengim siyah, kalin ka$ seviyorum..kuaförün azizligine ugradigim icin su an ka$larimi kalinlastiriyorum tekrar.. bu arada bosluklari kalemle doldurmak istiyorum siyahla boyadigim zaman cok koyu siyah duruyor...bi kuaför arkadasim ka$ rengimin bi alt tonunu (siyahlarda kahverengi) kullanmami söyledi..ben pek emin degilim gri mi kullansam kahverengi mi kullansam..sanki kahverengi siritir gibi geliyor..sen ne dersin?
herkese merhabaabeyaz tenliyim yüzümde öyle fondötenle kapatılacak bi leke ya da iz yok ama yanak kısımlarım tenime göre hafifçe pembe her ne kadar böyle olması sağlıklı cilt tipi olduğu söylensede ben tek ton olmasını seviyorum arada bb krem kullanıyorum fakat zarar verdiğini düşündüğümden temizlemek için eve koşa koşa gidyorum aceba cilt tonu eşitleyici kremler kullansam faydasını görür müyüm ya da alternetif olarak napabilirim bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum:44:
benim ka$ rengim siyah, kalin ka$ seviyorum..kuaförün azizligine ugradigim icin su an ka$larimi kalinlastiriyorum tekrar.. bu arada bosluklari kalemle doldurmak istiyorum siyahla boyadigim zaman cok koyu siyah duruyor...bi kuaför arkadasim ka$ rengimin bi alt tonunu (siyahlarda kahverengi) kullanmami söyledi..ben pek emin degilim gri mi kullansam kahverengi mi kullansam..sanki kahverengi siritir gibi geliyor..sen ne dersin?
Ahhh bu kalın kaş sevdası yok mu yakıyor beni de :) bende kalın kaş sevenlerdenim ama malesef öyle bir potansiyelim yokbence kuaför arkadasını dinlemelisin.siyah zaten olmaz ve bence gride uymaz.kaş kalemi veya farı (bu arada far tercihimdir) zaten kahve tonlarında olmalıdır.elbette bu kahvenin çok farklı tonları olabilir.bence kahve sende sırıtmaz canım.
Canım siyah far sür memnun kalacaksın. Kaşlarının üzerinden kalemle geçmek yerine hafifçe farla geç. Hem söylediğin gibi simsiyah olmuyor hemde fırça yaydığı için doğal duruyor. Kuaför önerisiyle denemiştim ben çok memnun kaldım. Umarım senin işinede yarar.
Merhabalarrrr...
valla bana kalsa ben hiçbirşey sürme derim :) beyaz ten ve pembe yanaklar bana göre muhteşem görünüyorlar.Her zaman romantik bir havanız oluyor bence.doğal ve sempatik.ama tabi herkesin görüşü farklı.sen ve ben gibi :) illa kapatmak istiyorsan eşitleyici kremlerden deneyebilirsin ama bana kalırsa problemli bir cilde sahip değilken bu ürünleride kullanmak pek doğru değil.sadece makyaj yapacagın zamanlarda kullanabileceğin renkli nemlendiricilerden deneyebilirsin.
Önce nemlendirici bir krem sürersen pütürlü bir görüntü olmaz ve fondotene karşı cildini korumuş olursunKizlar bende fondotenimi surunce yuzumun belli yerlerinde putur putur goruntuler oluyor.ozellikle burun ve dudak ustunde yani fondoten surdugum cok belli oluyo o bolgelerde bunu onlemek icin napabilirim?
hanımlar merhaba gözlerim badem/miş benim. yani googleda badem göz şekilleri diye yazınca benim göz şeklim işteben de bilmiyodum göz şekillerini araştırırken öğrendim
bu göz şekline nasıl eyeliner sürmek lazım? ince mi? ben sürdüğümde sanki gözlerim ufalıyomuş gibi geliyo hoşlanmıyorum. sizce nasıl yapmam lazım?
benim de gözlerim badem.
ve büyük.
eyeliner konusunda esnek olabilirsin.
incecik kenarına çekebilirsin.
her tarafına kapkalın da çekebilirsin.
kalın iddilalı oluyor. ince daha masumane.
ben eyeliner sürünce gözlerim küçülmüyor.
ama içine kalem çekersen o zaman daha küçük durabilir. nude tonlarda bir kalem ise büyütür. ya da beyaz kalem.
bu kalın modellerden. ve badem göze çok çok yakışıyor.
Ya iste benim de gözlerim böyle olunca küçülmüş olarak düşünüyorum ben
çok mu komik bu anlamadım.
o gülme şeysi neden.
enteresan. o zaman yapma küçük geliyorsa.
herkesin zevki başka tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?