Makyajın Kadınlar Üzerindeki Gücünü Kanıtlarken İsyan Ettirecek Görüntüler

ne beceri bu yahuu ben hiç anlamam makyajtan.. birgün merak ettim dur dedim yahu profesyonel makyaj yaptırayım yaptırdım .. nemi olduuu .. resmen şebek gibi oldumm yahuuu evet değiştim ama öyle afroditte çıkmadım yanii bildiğin şebek.. o gündür bu gün hiç makyaj yapmam sadece kalem çekerimm.. bak o kalem seksilik katıyor banaa..:KK76::KK76::KK76:

o malzemeleri bilmek bulmak mesele birazda, mesela gözünün altına sürdüğü o şey kapatıcı mı, benim kapatıcım böyle bişey yapmıyo:KK53: bi de tam şakak kemiğinin üstüne sürdüğü parlatıcı çok fark yaratır bence ama bilmiyorum nedir nasıl istenir, cahillik kötü şey:KK61:

ben bu konuda ıyıyım,bence gizli doğal yapmayı öğrenırsenız gayet güzel,ama deidğim gib çıkartığın zaman kımse yadırgamamalı,o yüzden her gun değilarada yapılmalı,sizinde gözünüz alışırve hastamısın dıynler,yada ben çirkinim dersınız boyarsınız sır arada yapmak.bu arada ıkı kadında makyajsız güzel değil

kadın aynada makyajlı görüntüsüne alışmamalı :KK66:binaleyn makyajsız kendini çirkin görme eğilimde oluyor:KK53:
en güzeli fiziksel ve ruhsal sadelik :KK5:

Makyajı güzel yapıyor olabilir ama ben doğal halini daha çok beğendim zaten cildi güzel o kadar fondotene ne gerek vardı mesela, takma kirpikler vs. Yok zaten makyajsız oldukça güzel bir kadın güzelliğini gölgeledi bence makyajla. Bir de o takma tırnaklar, o ağır makyaj falan direkt alıp bu kızı banyoya sokmak,takma tırnakları kirpikleri çıkartmak, yüzünü de keselemek geldi içimden, makyajı severim ama böylesini değil hafifini

o malzemeleri bilmek bulmak mesele birazda, mesela gözünün altına sürdüğü o şey kapatıcı mı, benim kapatıcım böyle bişey yapmıyo:KK53: bi de tam şakak kemiğinin üstüne sürdüğü parlatıcı çok fark yaratır bence ama bilmiyorum nedir nasıl istenir, cahillik kötü şey:KK61:
O şakağının üstüne sürdüğü parlatıcı the balm markasının mary lou manizer aydınlatıcısı gratis mağazalarında bulunuyor

Makyajsızken daha güzeldi. Makyajdan sonra yarısı Bülent Ersoya dönüşmüş, o yüzden diğer yarısı sönük kalmış. :KK70:

ben bu konuda ıyıyım,bence gizli doğal yapmayı öğrenırsenız gayet güzel,ama deidğim gib çıkartığın zaman kımse yadırgamamalı,o yüzden her gun değilarada yapılmalı,sizinde gözünüz alışırve hastamısın dıynler,yada ben çirkinim dersınız boyarsınız sır arada yapmak.bu arada ıkı kadında makyajsız güzel değil

valla aynı şey başıma geldi, nişanım olurken eşimin bazı akrabalarıyla ilk kez görüştüm tanıştım tabii, 2. defa benzer bişey toplandığımızda makyajsızdım kimse beni tanımadı:KK70::KK70: kuaför nasıl makyaj yaptıysa artık:KK53::KK53:

valla aynı şey başıma geldi, nişanım olurken eşimin bazı akrabalarıyla ilk kez görüştüm tanıştım tabii, 2. defa benzer bişey toplandığımızda kimse beni tanımadı:KK70::KK70: kuaför nasıl makyaj yaptıysa artık:KK53::KK53:
:)) yeni makyaj ürünleri çok başarılı,yok gibi,ama kuafördekiler eski model ve çok yapay

valla canım bu olayda 15 yıl öncesi:KK48::KK48:
evet neydı o eski kuaforden tek tşıp kadınlar,çok şükür eskiden hiç yapmazdım,şimdi öle ürünler varki,bak bir arkadşaımla buluştum,kahve falan,eve geldim geçenlerde,aradı ne yapıyorsun dedı,makyajımı temizliyorum dedim,veeee aynen şöle dedi,nasıl yanı ıyıde sende makyaj yoktuki :)

Genelde malzeme(doğal hali)güzel olmayınca bu kadar başarılı sonuçlar çıkmıyor

istisnalar hariç tabi.

Genelde malzeme(doğal hali)güzel olmayınca bu kadar başarılı sonuçlar çıkmıyor

istisnalar hariç tabi.

bazılarına da çok yakışıyo ama ya mesela ebru gündeş, makyajsız son derece sıradanken makyajla aşırı değişik aama mesela hülya avşar çok değişmiyo

Bir keresinde dugun icin kuafore makyaj yaptirmistim yeminle Zeki Murene benzemistim de herkese sarki soylemistim "iste benim zeki muren" diyr :KK70:
Neyseki evde silip kendim daha guzelini yapmistim :110:
Kuaforede tessuf ettim insan hic mi anlamaz benim tenime, yuzume yakisacak makyaji :63:

Bunları görünce hiç makyaj yapmamış gibi hissediyorum:KK53:

Chess Chess makyaj konusunda ne kadar bilgisiziz yahu, C cincikk bir çırpıda söyledi, söyledi ama o ne ben yine anlamadım:KK70:
Makyaj benim için belki bir eyeliner, belki bir göz kalemi ve rimel, gerisini bilmiyorum:KK70:bundan sonra makyaja mı sarsam bende acabao_O sarkan cildi, göz kapaklarını kamufle etmek için:KK70:
Birazda mandalla saç dibine doğru gerdirirsem tamamdır:rolleyes:

Son düzenleme:
X