• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

tabiki bebişim daha güzel bi konu olcak bu başlangıçtı ama girişimler süperrr ellerinize emeklerinize sağlık bu ilk konu zorda olsa türk olarak gösterdiğiniz emekler gurur verici sizleri canı gönülden kutluyorum hanımlarrrrturkbayragi

edaykin çook teşekkür ederim güzel sözlerin için a.s. opuyorumnanaktan
Kedi düşünce tarzın çok hoş aslında biz bu makyajları kendi üzerimizde değil de bir başkası üzerinde yapsak çok çok daha güzel ifade ederiz. Ellerine sağlık. a.s.

canım bende zor bi konu olduğuna kanaat getiriyorum tabki ilk konu buydu zaten topik değişik bi şekilde açıldı açılıp kapanma arasında gitti geldi nitekim de kapanmadı topiğin başlangıcı için girişimler şimdilik muhteşem ilerleyen zamanlarda yarışma olarak da bunu yapıcaz değişik konular paylaşıcaz elbette

esraa kedi süpersinizzz kıslar
evet konu zor gerçekten her ne kadar esinleniyo olsakta kırmızı felan kullanılması zor oluyor hele bnm gibi lipglossla yapıldıysa zemuszemus
türk bayrağı konusunda yapılan makyajları değerlendirelim edacım konu sahibi olarak nası bi işlem yapmalısın sen bi düşün anket gibi bişi mi açacaksın karar ver
bundan sonraki konumuz da ya tsnin dediği gibi gökkuşağı olabilir yaz mevsimi olabilir ona da karar verelim hep beraber kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar şöyle yapacağız. Eda yok ben açıklama yapayım, herkes fikirlerini beyan etsin.

Bu topikte paylaşımlar olsun, hangi temayı kullanacağımızı, kaç gün süreceğini vs ayrıntıları burada konuşalım

ben yeni topic açayım
o topiğe sadece yarışmaya katılan fotoğrafları koyalım, yorum yapmak yasak olsun
paylaşımları bu topikten devam ettirelim
her haftanın 1.sini benim açacağım topikteki anket sonuçlarına bakarak bulalım
siz ne dersiniz ?

hacerim tatlim bence olur, ama süre bir hafta bana sanki az geldi gibi bir hafta icinde herkes makyaj yapip ekleyip oy mu verilecek, biraz kisa vadeli geldi bana sanki

birde bir topicte bir cok anket acilabiliyormu onu nasil yapacagiz

Ben onu Uzman ile konuştum, anketleri onlar düzenleyebiliyormuş.
Her hafta anket değişecek yani.
O konuda sadece yarışmaya katılan resimler ve 1. açıklanacak.
Yorumlar bu konuda devam edecek.
Çünkü bu konuda yorum yapıldığından resimler güme gidiyor biraz.
Yarışmadan çok paylaşım oluyor.

hacerrr temem kuzumm benden sağahep destek tam destek güsel olur ölee opuyorumnanaktan

Ben onu Uzman ile konuştum, anketleri onlar düzenleyebiliyormuş.
Her hafta anket değişecek yani.
O konuda sadece yarışmaya katılan resimler ve 1. açıklanacak.
Yorumlar bu konuda devam edecek.
Çünkü bu konuda yorum yapıldığından resimler güme gidiyor biraz.
Yarışmadan çok paylaşım oluyor.

anladim tatlim iyiymis ozaman
ama dedigim gibi bir hafta bana az geldi ya
mesela örnegin pazar günü konu belirledik diger pazara kadar makyaj yap, ekle, oy ver acikla az degilmi müddet?

Siz bilirsiniz 1 hafta az diyorsanız 2 hafta da olur.
Düşüncelerimizi dile getirelim ki ortak bir noktada buluşup herkesi memnun edelim.

bakalim digerleride yorum yapsin, tabiki cogunluk bir hafta derse
öyle yapariz
ama gercekten cok güzel fikir edindin giii gel bir öpem senia.s.ŞenizŞeniz

Hatta benden o 1.lere minik hediyeler gelecek haberiniz olsun :jeyyar:

sen birinci olursan kim hediye verecekkafamçokkarıştı
yok ya ayin birincisi olmaz, belki her hafta baskasi birinci olacak
yada bir ay icinde birinci olanlar arasinda yine oylama yapcez nasil olur acep
baska kimse yokmu bugün ya yorum yapacak

Back