• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

T&S cok güzel olmus yaaaaaaa ellerine saglik
çok sagol cnm 2 dk surmedı yapmam oglan durmdı oda benımle heryerını boyadı
egzotik hatunum güsel olmuş eline sağlık a.s.
cnm benımıçın dıyorsan çok tşk ederım elımden geldıgınce yapmaya calısıyorumışte
ben gördüm ay ve yıldızı:)) ellerinize sağlık hepsi çok anlamlı

görmene sevındım cnm çok sagol

Valla makyaj yapmayı becerebilsem sınırları zorlardım da hihoyyyt Malesef öyle bi becerim yok anca izlemeyle yetineceğim anlaşıldı.mafoldumben

T&S kılıç çok güzel olmuş çok hoşuma gitti makyajın opuyorumnanaktan turkbayragi

Bende yapıcam kızlar fakat şuanda yarınki sınavıma hazırlanıyorum.Yarın sınav çıkışı yapıp koyarım makkajjımı kaydirigubbakcemile2

makjlar cok hos

ya niyese ben bayrakdan esinlenemedim, yani kirmizi beyaz boyayabilmekten baska fikir gelmiyor aklima yaraticiligim körelmis galiba senağlama

bana cok zor geldi ama simdiye kadar yapilan makyajlari es gecmemek lazim degerlendirmek gerek

tabiki bebişş güzel şeyler varr ama zor olduğu için kimse yapamıo da olabilir hani daha renkli yaratıcı bişi olursa katılım çok olur onları da elbette bi şekilde değerlendircezzz :teytey:

Ellerinize sağlık bayanlar, fikir çok zekice. alkisalkisalkis Ayrıca ekleyenler de süper şeyler yapmış. a.s. :nazar: :nazar: Cancunun ojesine özellikle bayıldım, diğerleri de çok güzel. opuyorumnanaktan
Bu da benden olsun :) Pek becerikli değilim makyaj konusunda ama ay yıldız denilince denemek istedim. :) turkbayragi
07062009044.jpg

eyeliner ın bittiği yere hilal yapmak akıllca canım hoş bi emek olmuş pırıltılar da süperr emeğine sağlıkkk çok hoşsunnn bebişim öptüm seniiopuyorumnanaktan

Kızlar konu gerçekten çok zor başlangıç için turkbayragi
Çünkü genellikle ne yaparsak yapalım küçük bir ay yıldız sembolü olacak ve kırmızı ile beyazı herkes kullanmak isteyecek :1closedeyes:
Fakat dersi bırakıp oturdum masa başına ilkokul çocuklarının sulu boya ile çizdikleri bayrak resimlerinden farklı bişiy çıkmadı ortaya
Ancak şu şekilde çok komik bir makyaj oldu
Bence basit bir konuyla başlamak daha iyi olacaktı
Aslında bu makyajda anlatmak istediğim şehitlerimizin kanı toprağın üstünde göz altı çizgim o yüzden kahverengi ve şehitlerimizin kanının üstüne gökyüzünden ay yıldız yansıyor.Bu şekilde bayrağımızın şekli oluşuyor.
Kanları su üstünde de yapabilirdim şimdi aklıma geldi.
Ama makyaj yaparken nerdeyse ağlayacaktım savaş günleri ve askerlerimizin mücadeleleri geldi aklıma
Hepsi nur içinde yatsın... mafoldumben

Sivilcemide kapatıcı kullanmayı unuttuğum için photoshopla kapattım :S

Son düzenleyen: Moderatör:
Back