• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

Tek bir resim sunulsun ona göre makyajlar yapilsin bence arkadaslar..
tek resim olursa hangi uye renkleri tutturabilmis, hangi uye daha iyi yapmis anlariz..
herkes kendi kafasina gore yaparsa oyunu werecek kisi nasil karar werecek ?

Tek bir resim sunulsun ona göre makyajlar yapilsin bence arkadaslar..
tek resim olursa hangi uye renkleri tutturabilmis, hangi uye daha iyi yapmis anlariz..
herkes kendi kafasina gore yaparsa oyunu werecek kisi nasil karar werecek ?

aynen katiliyorumm

kizlar hadin karar werin ben makyaj yapicaaammm delikafadulden

O zaman ben konuyu şimdilik açmıyorum. 1 Temmuz'a kadar süremiz var.

Bu süre zarfında, kimse yaptığı makyajların fotoğraflarını eklemesin ki o benden kopya çekti vs düşüncesi oluşmasın, sonradan tatsızlık çıkmasın.

Şu anda yarışmaya katılan kaç kişi olduğunu bilmediğimizden ve konuyu açarsak bir ton gereksiz yorum olacağından, konuyu 30 haziran gecesi açmayı düşünüyorum.

30 haziran gecesine kadar, herkes yaptığı makyajın fotoğrafının adresini bana özel mesaj olarak atsın.

Katılımlar 3o haziran gece yarısı sona erecektir.

Tamamdır yarışmamız hayırlı olsun zemuszemus
Herkeşlere bol şanslar opuyorumnanaktan

ne güzel bi konu olmus ve fikirler süperr.. yarışma tadında olmasıda ayrıca güzel olmuş tabi.. katılcak arkadaslara şimdiden başarılar.. yaratıcılıkta zorlayın bakalım sınırlarınızı takipcinizim.. bu arada ayrı bi konu olarakmı accaksınız yoksa bu konu başlıgı altında devammı etceksiniz...?

Bu süre zarfında, kimse yaptığı makyajların fotoğraflarını eklemesin ki o benden kopya çekti vs düşüncesi oluşmasın, sonradan tatsızlık çıkmasın.

Şu anda yarışmaya katılan kaç kişi olduğunu bilmediğimizden ve konuyu açarsak bir ton gereksiz yorum olacağından, konuyu 30 haziran gecesi açmayı düşünüyorum.

30 haziran gecesine kadar, herkes yaptığı makyajın fotoğrafının adresini bana özel mesaj olarak atsın.

süper süper süper oylama ne kadar üsrecek peki sayin hocam zemuszemus
cünki ben zaman tr de olacagm haberim olmaz oyalamadan ki yoksa bu ilk sefer katilmasammi

30 haziran mi :1shok: çok uzun bir sure..
peki oylama kac hafta surecek ?:uhm:

20 haziran iyidir
bu ay sonu bizimde izin hazirligimiz basliyacak..
nete takilabilecegimizi hiç sanmiyorum..

Tamam tarihi değiştirdim, 20 haziran son kızlar,
19 haziran gecesine kadar fotoğrafların adreslerini özel mesajla bana ulaştırınız opuyorumnanaktan

Hacerim konuyu açta resimi filan ekle sonra kilitle yazamasin kimse.. kurallari falanda ekle.. calinti falan olmasin yanii..

20 haziran iyidir
bu ay sonu bizimde izin hazirligimiz basliyacak..
nete takilabilecegimizi hiç sanmiyorum..

aynen hatta izinden bir önceki hafta sonu is gezisi var -tatlicadiarzu-
cok yogunum coook

Tamam tarihi değiştirdim, 20 haziran son kızlar,
19 haziran gecesine kadar fotoğrafların adreslerini özel mesajla bana ulaştırınız opuyorumnanaktan

tememdir dadlummm

Back