• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

estağfurullah edam

rica ederim canım ben zaten biliorum kapatılması doğru olcak bence de çünkü bu benim açtığım ilk topik ti ama içeriğine bakarmısın içler acısı oldu ben hacerciğimin daha önce böle bi girişimi olduğunu ve açmak istediğini bilmiordum ve konuşmalarında açayım mı açayım mı demiş bende sandım ki böle bi düşünce var öncülük yok hani tutmaz düşüncesi var sandım öncü oldum ama sonra baktım ki hacer ben açabilirmiyim yazmış ama çok geçti ben açmıştım pişman oldum açılan konunun da içeriğiine bak istedğim gibi olmadı acelecilik yapmadım ben sadece böle bişi varsa olsun bizde katılalım istedim ama amaç farklı görüldü olsun ya kapanması için de yönetime sölüyorum zaten bakalım nolcak bu konu sonucunda azarı ben yesem de önemli değil yapmamam lazımdı birdaha da açacağım ilk ve son konu bu olcak açanların topiğine bakarım benim haddime değil bu işler bence onu anladım

Bence madem konu kapatılsın diyorsunuz "göz makyajında yarışalım." gibi bir başlık olsun. Her hafta biri bir tema belirlesin. o hafta boyunca bayanlar makyajları yapıp resmini koysun. Biz de oy verelim. (çünküm ben hiç anlamıyorum bu işten kaydirigubbakcemile3 ama oy veririm) Yani belki yarışma olması hoşunuza gitmeyebilir ama benim ki nacizane bir fikir sadece...

rica ederim canım ben zaten biliorum kapatılması doğru olcak bence de çünkü bu benim açtığım ilk topik ti ama içeriğine bakarmısın içler acısı oldu ben hacerciğimin daha önce böle bi girişimi olduğunu ve açmak istediğini bilmiordum ve konuşmalarında açayım mı açayım mı demiş bende sandım ki böle bi düşünce var öncülük yok hani tutmaz düşüncesi var sandım öncü oldum ama sonra baktım ki hacer ben açabilirmiyim yazmış ama çok geçti ben açmıştım pişman oldum açılan konunun da içeriğiine bak istedğim gibi olmadı acelecilik yapmadım ben sadece böle bişi varsa olsun bizde katılalım istedim ama amaç farklı görüldü olsun ya kapanması için de yönetime sölüyorum zaten bakalım nolcak bu konu sonucunda azarı ben yesem de önemli değil yapmamam lazımdı birdaha da açacağım ilk ve son konu bu olcak açanların topiğine bakarım benim haddime değil bu işler bence onu anladım

Canım bence kendini fazla kasmışsın. Kimin açtığının ne önemi var. Önemli olan böyle birşeyde kimin ne katkısının olacağı...Ve hoş paylaşımlarda bulunmak. Kendini bu kadar üzme ya.. Hem niye senin haddine olmasın topik açmak. Açanlardan neyin eksik, bunun okulu mu var ki... Kıyamam ya. :teselli:

aslında güzel bir konu olmuş ama ilk mesajlar bir garip olmuş arkadaşlar. konu tam anlaşılmamış, başlarda yeterince açıklama yok. konunun muhataplarından biri yöneticilerden birine söylese de uygun görülürse bu konu silinsin, yeni bir başlık açılsın, açıklamalar da başta verilsin.

daha anlaşılır olsun, katılım daha çok olur.

edacım lütfen sözlerimi yanlış anlama
ben biraz kırıldım ama karşılığında seni kırmayı asla istemedim
acele ettinden kastım şuydu,
ben daha önce de bu fikrimi dile getirdim, herkes olur olsun dedi
dün de söyledim herkes tamam dedi yine
ama tam olarak herkes yarışma olayını anlamamıştı
önce herkes anlasın, hemfikir olsun, uzlaşalım, ondan sonra konuyu açalım diye düşünüyordum
sen konuyu açtığında da ne yapacağımız tam belli değildi
aksaklık olmasın diye erken açtın dedim
dün de söyledim bugün de söylüyorum konuyu kimin açtığı hiç önemli değil
lütfen ilk ve son konumdu falan deme daha da kırılırım
haddime değilmiş falan sözleri ile beni yanlış anladığını düşünüyorum
mutfağı temizliyoruz annemle, işim bitsin ben de gelip makyajımı ekleyeceğim
konu kapanırsa bir daha yarışma lafı falan etmem haberin olsun

Ben de makyajımı yaptım kızlarr
Düşüncem şöyle oldu. Göz pınarım geçmişi, kuyruk kısmı ise geleceği ifade ediyor.
Geçmiş çok karanlıktı, Türkiye kurulduktan sonra her şey aydınlığa kavuştu.
Bu nedenle göz pınarım siyah, orta kısmı mavi, kuyruk kısmı ise beyaz (her ne kadar parlamaktan beyaz gibi görünmese de).
Türk bayrağı motifini de kullandım.
Göz altıma kırmızı kalem sürmemdeki düşünce, aslında her zaman her şeyin temelinde Türklük bilincinin olduğunu vurgulamak.
Görüntü olarak çok güzel değil, ama kompozisyon olarak beğendim ben.

turkbayragi​

trkiye.jpg

Son düzenleme:
cok anlamlı bir komposizyon olmuş eline emeğine sağlık..cok beğendim... ne mutlu Türküm diyene turkbayragi

Kızlar bu resimler yarışma içinmi şimdi yoksa örnekmi anlamadım ben :1no2:
Hacercim kompozisyon süper olmuş opuyorumnanaktan

canım site yönetimi bu konuda bana kızsada ben bu şekilde sazan gibi yazılan msj ları okumadan atladım ve açtım topiği oyüzden hakedenin açmasını istedimm hata varsa bu benimse vicdanen bunu düzeltmek isterimm görmedim okumadım yapmış bulundum ve olmadıı benceee:delphin:

Merhaba..

Konu içinde ki mesajlarınızı lütfen edit yapmayınız..(Bütün üyeler için geçerli elbette)
Forumda hak eden açar gibi bir yorumu da ilk kez sizde okuyorum..Sitemizde böyle bir şart yoktur..
Üye düşünür içeriği ve ilgili başlığa açar..Uygunsa devam edilir,değilse biz yetkililer müdahale ederiz..

Bu yüzden koular sahuıslara açılmadığı,tüm üyelerin faydasına amacı güdüldüğü için ben açtım,sen açtın yada o açmalıydı gibi düşüncelerle mesajlar editlenmesin lütfen..
Konular paylaşım içindir ve tekeli yoktur..

Güzel paylaşımlar diliyorum..

Kadınlar Kulübü

Back