• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

cancuuuuu canim naptinnnn ayy bi yandan misafirlere cay weriyorum bi yandan buraya bakiyorum =)))

Sanırım yarına kaldı, sağlık olsun.
Kızın neti bozulmuş, saat olmuş gece yarısı.
Kız bizim için internet cafelere gidemez bu saatte herhalde :uhm:

Geç olsun güç olmasın a.s.

hacercim ben eve yrın akşam gitcem zaten resimde elimde yok ama cancum gelirse elinde olan resimleri koysun benim için sorun deil
cancu gelir belki az sonra

ben msnden atmıştımda sanırım benim fotomu tekrar isticektri bende evde deilim zaten
neyse artık yarına kaldı

şekerler ben çıkıyorum bebekler sanıyorum yarın koyacak cancu hepinizi öperim

eee kızlar o zamn cancunun pc bozulduysa resımlerde gitmiştir.format attırınca hepsi silinmezmi.eger bi sorun olursa dıe katılacak arkadaslar sılmesın fotolarınıda tekrar gönderırız

eee kızlar o zamn cancunun pc bozulduysa resımlerde gitmiştir.format attırınca hepsi silinmezmi.eger bi sorun olursa dıe katılacak arkadaslar sılmesın fotolarınıda tekrar gönderırız
format c'ye atılıyo Dye kaydettiyse hiç bişey olmaz.. ama masaütündeyse o zaman kötü.. herkes bastan yollamak zorundakaydirigubbakcemile3

kıslar ben ancak bu akşam eve gidince tekrar atabilirim
yoksa ben antalyadayım foto yok bende
ama benim foto olması önemlide deil isterseniz cancuda benden başka herkes varsa açsın topici
hacercim özel mesaj kutusunu kapatmış olabilir cancu .hatta eğer cancum yapamıcaksa katılmayan birine gönderilir gece 12ye kadar başkası açar topici

eğer kimse yoksa bu görevi ben üstlenebilirimm
resimlerinizi atabilirsinnizz ve ben açarım topici karar sizin nasıl uygun görürseniz :)

eğer kimse yoksa bu görevi ben üstlenebilirimm
resimlerinizi atabilirsinnizz ve ben açarım topici karar sizin nasıl uygun görürseniz :)

bitanem ben cancuyla irtibata geçerim akşama doğru ses çıkmazsa senin dediğin gibi yaparız haberlerşiriz çiçeğim öpüyorum

eeeeeeeeeeeee kizlarr naptinizzz daha yokmu cancu yaaaa... GKSu bari açsin konuyu..

Back