• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

valla bende bu vamp işini sevdim.değişik bi makyaj olur.renkler kullanıcıya ait tarz aynı iyi fikir=)

naptınız kızlar oylamaya ne zamn baslıyuss

gülüm 4 temmuzda saat 12 de başlıcak oylama bebemmm

evet güzel ama tüm yüzünü koymak istmeyenler olur bebem onu nasıl yapacaz diye konuşmak lazım yada sadece wamp göz makyajı olabilir

neyse gülüm konuşuruz ya şu yarımamızı bi tamamlayalım daa

arzucum yüzümüzü kamufle edebılır bulanıklaştırıp sadce gözler kalabılır.ya cnm bıde bız sanırım ya pzrtesı ya salı tatıle gıtces.eger tema belırlenırse bena syle ben de gıtmeden yapıyım gnderım kıs sende toplancak galıba kaçırmkaydirigubbakcemile3ayım yarışmayı

arzucum yüzümüzü kamufle edebılır bulanıklaştırıp sadce gözler kalabılır.ya cnm bıde bız sanırım ya pzrtesı ya salı tatıle gıtces.eger tema belırlenırse bena syle ben de gıtmeden yapıyım gnderım kıs sende toplancak galıba kaçırmkaydirigubbakcemile3ayım yarışmayı

evet balım ben seninle msn den de iletişime geçerim sen ne olur ne olmaz bi hayvan temalı yap bi de gülüm wapm yap onu koyarım

evet balım ben seninle msn den de iletişime geçerim sen ne olur ne olmaz bi hayvan temalı yap bi de gülüm wapm yap onu koyarım

hayvan temalı mıkafamçokkarıştı gülüm ciddimisin o nası olcak öyle:dance:kaydirigubbakcemile3 ben yavamp olanı yapıyım bakaem digerını kabul ettımı bebegım herkes

hayvan temalı mıkafamçokkarıştı gülüm ciddimisin o nası olcak öyle:dance:kaydirigubbakcemile3 ben yavamp olanı yapıyım bakaem digerını kabul ettımı bebegım herkes

gülüm eğer roxi katılmazsa roxi de toplarız diye düşünüyorum ama daha kendisine sölemedim eğer o katılmayı düşünürse ben toplarım bebem

sen wapmını yap şikerparem o zaman wapm olursa koyarım gül yaprağım

çünkü konuşmadık arkadaşlarla daha bitancim hafta içi şu yrışma geçsin bi araya toplanıp konuşuruz çiçeğim olar mıııı

banane benimle de msnden iletişime geç :P

arzum ben toplayabilirim sanırım katılmayacağım bu sefer hayvan veya vamp için aklımda yok hiçbir şey, bu sefer ben toplayayım isterseniz

bayanlarrrrrr yarışmamıza az kaldı resimler için son gün yarın gece 12de anketi açıcas işallahhhhh sositososito

bayanlarrrrrr yarışmamıza az kaldı resimler için son gün yarın gece 12de anketi açıcas işallahhhhh sositososito

oleyyyy:lepi:
sabırsızlıkla sonunculuğumu bekliyorum zemuszemus
cancu doğru fotoyu koy kıs bi sürü attım sonuunda en çok i harfi olan olcakkaydirigubbakcemile3

çabuk gelsin yarin yaaaa merak ediyorum makyajlariii eminim hepsi super makyaj yapmislardirrr... :jeyyar:sositososito

oleyyyy:lepi:
sabırsızlıkla sonunculuğumu bekliyorum zemuszemus
cancu doğru fotoyu koy kıs bi sürü attım sonuunda en çok i harfi olan olcakkaydirigubbakcemile3

temem cancağızım merak etmeee

çabuk gelsin yarin yaaaa merak ediyorum makyajlariii eminim hepsi super makyaj yapmislardirrr... :jeyyar:sositososito

evet cnm çok güsel makyajlar varr opuyorumnanaktan

kızlar ben vamp makyaj bıle yaptım arzuya gndercem ben olmıcam için haftaya o koycak yarışmaya tabi konu vamp olursa=)

acep gece 12 mi öğlen 12 mi:) bence öğlen olsun yeter artık çok bekledik:)

bence artık niyeti olan çoktan yollamıştır 12 de başlasın:)

Ay hani nerde resimler, nerde, nerdezemuszemus

Roxelanne sen Sürmelinin kardeşi filanmısın. Göz yapınız, makyajınız accayip benziyor dafisfisfis

Roxelanne sen Sürmelinin kardeşi filanmısın. Göz yapınız, makyajınız accayip benziyor dafisfisfis

bizde bekliyoruz canim ama cancu ortalarda yokkkfisfisfis

hehe yok canım değilim, evet benziyor biraz göz yapılarımız, benim kaşlarım daha ince olsa herhalde daha çok benzeyecek:)

Back