• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

bence bundan sonraki yarışmalarda biri asil biri yedek iki kişi toplasın sırnaşık şey

haşarı ke[COLOR="Re[FONT="Comic Sans MS" .!.:
d"][/FONT]di;7822102]kızlar cancu gelicek ben yengesiyim cancunun. bılgısayarında bır sorun yok net baglantısında sorun vardı o yuzden gonderemedı. su an evde yok ama 2 saate gelıp konuyu acar zannımca:kedi:

cnm cancuya ulaşabilir misin peki gelecek mi ona göre bişiler yapalım bizde? yerimseniben

kızlar cancu gelicek ben yengesiyim cancunun. bılgısayarında bır sorun yok net baglantısında sorun vardı o yuzden gonderemedı. su an evde yok ama 2 saate gelıp konuyu acar zannımca:kedi:
:roflol: cancuuu aile fertleri bile burda nerdesin kızım sen..

hasarı kedicim öpüyorum seni bu arada karsılaşmak güzel olduŞeniz

tamam o zaman cancu gelince yarışma başlarr
hadi hayırlısıı

canım yengesi burdaymış sorsun eğer cancum 11e kadar gelmezse sende toplayalım fotoları 11de kaydirigubbakcemile2
kıslar sizcede uygun mu tabi bu sadece benim önerim :sm_confused:

Kedicim bence bekleyin cancu kendisi açsin konuyu.. 2 saata kadar gelecekmis zaten.. 1 gun bekledik 2 saat daha beklerizzz..zemuszemus

cnm cancuya ulaşabilir misin peki gelecek mi ona göre bişiler yapalım bizde? yerimseniben

gelecek hayatım,
buraya yazmadan önce açıp konuştum ben, ona göre yazdım size.
sizin için de bir sakıncası yoksa bekleyin isterseniz. cansu bu gece fotoğrafları ekleyecekyerimseniben

Kedicim bence bekleyin cancu kendisi açsin konuyu.. 2 saata kadar gelecekmis zaten.. 1 gun bekledik 2 saat daha beklerizzz..zemuszemus

bencede en doğrusu beklemek zaten cnm
ama hiç gelemicekse başka arkadaşa devrederiz diye düşündüm sadece opuyorumnanaktan

gelecek hayatım,
buraya yazmadan önce açıp konuştum ben, ona göre yazdım size.
sizin için de bir sakıncası yoksa bekleyin isterseniz. cansu bu gece fotoğrafları ekleyecekyerimseniben

oky o zaman haber verdiin için çok saol cnm opuyorumnanaktan

bencede en doğrusu beklemek zaten cnm
ama hiç gelemicekse başka arkadaşa devrederiz diye düşündüm sadece opuyorumnanaktan

gelecekmis hayatim baksana yengesi gelecek diyor.. gelmezse düsünürsünüz.. opuyorumnanaktan
ay meraktan çatlatti bizi bu cancu gacisiiii kaydirigubbakcemile3

kızlar selam ben de kendisi ile telde konuştum feribotta gelirken cancu kesin gelecek ve fotolşarı yükleyecek şekerler okiii

Arkadaşlar sorusu olan özel mesajla ile bildirsin lütfen,
cancu arakadaşımıza 2. anket için yeni konu açılmasının daha uygun olacağını belirttim ,
1. anketten devam etmeniz ,imkansız bir anket bir ankettir yeni anket yapacaksanız yeni konu açacaksınız.

ayrıca konuyla ilgilenmediğimiz düşünüyorsanız bana daha fazla bilgi veriniz. bu anket şu anda tatilde olan konu sorumlusu arkadaşımızla paylaşılmış ancak ben elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

cancunun işi çıkmış olabilir vs. biraz sabır...

ben katılanları yazayım bildiim kadarıyla

incitanemtuana
arztez
surmeli(vazgeçtimafoldumben)
meryem03
ilarzu

bildiklerim bunlar ama online mı hepsi bilmiom :sm_confused:

sürmeli????????benneyaptımki

hayırdır anam gene mi yarı yolda bırakma eylemi çiçeğim???

bencede sürmeli biz takip ederiz senin yerine... okadar yapmıssın bosuna gitmesin...opuyorumnanaktan

evet sürmeli biz talip ederiz ama yaa mafoldumben

kıslar bide katılan roxi ve kibele olmalı unutmuşum sanırım yazmayı kafamçokkarıştı

kizlar iyide turkiyeye geliyorum ben.. orda takip edemem ki.. bosuna gitmesin diyorsaniz eklesin gitsin amaaaann takip edemezsem en azindan 5 dkligina kafeye giderim bakarim nisanlimla...

kizlar benim bildigim konuyu yönetimden biri açar oylamayida o baslatir.. normal uyelerin çogu konuda yetkileri olmadigi için bazen boyle aksamalar olabiliyor.. demek istedigim buydu..

neyse bu 2. yarismamizda tam anlamiyla yarim yamalak oldu zaten digeride öyle olmustu.. 3. yarismamiz umarim güzel olur..

Back