• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

ahanda. resimleriniz gitti mi kızlar. bende bekliyordum merakla. ne olacak şimdi.....

evet yönetimle öyle anlaştık
kaç gün mod peşinde koştum anketleri düzenler misiniz diye
siz yeni konu mu açmak istiyorsunuz ?

yeni konu acilsin we bir zahmet ilgilensinler.. :1closedeyes: hiç önemsemiyorlarrr..:umursamaz:

aynı konuda devam edilirse, önceki anket sonuçları ne olacak? oyların silinmesi gerekir.
cancu fotoları eklemeden bunun halledilmesi lazım o zaman.

hacer evet o konuyu sen acmıstın senin mi düzenleme yapman lazımki?? cancu oraya nasıl anket koyacak .. bide bişey daha sorcam son karar bekliomuyuz cancuyu yoksa biri üstlendimi...??

anketlerin görüşülmesi 2. yarışmayı düzenleyen kişiye ait
anketleri yöneticiler değiştirebiliyor, biz değil
bu nedenle bugün yarışmayı kim üstlenirse, o yöneticiler ile irtibata geçecek
anketin değiştirilmesini o isteyecek
ben kaç kişinin yarışmaya katıldığını bilmiyorum ki, yöneticilere anketi değiştirip x seçenekli yapar mısınız diyemem

CANCUMM benim makyaji ekleme bebegim.. 5 gune kadar gidiyorum sonuçlarida takip edememmmm... sizlere kolay gelsin canikom..

kıslar bence artık cancu gelmicek fotoları başkasına verelim o düzenlesin madem yarışmayı,cancumun pcsi bozulmuşşşşşşşş mafoldumben

sizce böle yapmak daha mantıklı değilmi?

ben katılmadım bencede öyle yapmak daha mantıklı kedicim fakat bu saatte Kkda olmayanlar nasıl yollicak??

nasıl yollıcakCADIARZU
bence buraya bi konu daha mı açsak yarışmaya katılmak isteyenler şu arkadaşa fotoğrafları göndersin diye???
yada işte burada bir kaç onaylayan daha olursa bu fikri yazarız bi kişi belirlenir tüm fotolar toplanınca yarışma başlar?

Back