- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
yevrim akla iyi tema getirdin.bidakı tema tavuzkuşu tüyü olabilir valla renkler fılan cok güzel yane.
bencede arzucumm.. mawi kahwe falandi degilmi.. :1rolleyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yevrim akla iyi tema getirdin.bidakı tema tavuzkuşu tüyü olabilir valla renkler fılan cok güzel yane.
katilmadi olmasin bende yolladim sonunda resmi
bencede arzucumm.. mawi kahwe falandi degilmi.. :1rolleyes:
ayşecik bi de takipçinim demez misin bak bak gördünmüüüü kaçırmılsın işte bunu keten helvaammmm
yarışma 4 temmuzda gece 12de başlayacak opuyorumnanaktan
gerilerden bir sayfa....tesadüfen gördüm...ne çok şey yazılmış...iyi ki bu yazıyı gördüm...demek bu tarihte başlıyor...burada bizlerin fonksiyonu ne olacak merak ettim...yani bizler oy mu vereceğiz?...eğer oy vereceksek kaç tane oy verebiliyoruz?..herkesin 1 oy hakkı mı var?....hadi bakalım cevaplar--------->
arzuummm bi daa ki yarişma wamp olcek dimiiiii
böyle kapak kızı resimleri tarzındaa hihoyyyt
arzuummm bi daa ki yarişma wamp olcek dimiiiii
böyle kapak kızı resimleri tarzındaa hihoyyyt
Vay anasını gurbikk :1shok:
Süper fikir valla :lepi:
ya böyle cicek böcek hayvan haşerat temaları bana göre değil kedim, ondan bi fikir şeyettim :kedi:Vay anasını gurbikk :1shok:
Süper fikir valla :lepi:
olsun laaa hertürlü olur anammmmm
sen katıl da burdakilerin balonu sönsün çekip gidelim bu KK dan emi balım:1ninca:
ya böyle cicek böcek hayvan haşerat temaları bana göre değil kedim, ondan bi fikir şeyettim :kedi:
zati kendim hayvan gibiyim, makkajla iyice hayvana benzemeye ne gerek var zemuszemus-tatlicadiarzu-
wamp olursa katılırım canım...zemuszemushaklısın bebişim süper bi öneri bu zemuszemus
ama bak böle yarışma yaparsak sende katılacan haaa :enbuyukkk:
sen hayvansan ben kendimi düşeniom artık neyim -tatlicadiarzu-
wamp olursa katılırım canım...zemuszemus
Vamp makyaj ne gıııııı ben nİye bİlmİyİm