Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

ayşecik bi de takipçinim demez misin bak bak gördünmüüüü kaçırmılsın işte bunu keten helvaammmm

:1shok::1shok: senin burada resimlerinin olduğunu bilmiyordum ki ama.....senağlamasenağlama birşey söylemediniz ki....:çok üzgünüm: artık buradayım....bu topici de takibe aldım...resimleri ne zaman bırakıyorsunuz arkadaşlar?...bari onu bileyim....:1no2::1no2:

yarışma 4 temmuzda gece 12de başlayacak opuyorumnanaktan

gerilerden bir sayfa....tesadüfen gördüm...ne çok şey yazılmış...iyi ki bu yazıyı gördüm...demek bu tarihte başlıyor...burada bizlerin fonksiyonu ne olacak merak ettim...yani bizler oy mu vereceğiz?...eğer oy vereceksek kaç tane oy verebiliyoruz?..herkesin 1 oy hakkı mı var?....hadi bakalım cevaplar--------->

gerilerden bir sayfa....tesadüfen gördüm...ne çok şey yazılmış...iyi ki bu yazıyı gördüm...demek bu tarihte başlıyor...burada bizlerin fonksiyonu ne olacak merak ettim...yani bizler oy mu vereceğiz?...eğer oy vereceksek kaç tane oy verebiliyoruz?..herkesin 1 oy hakkı mı var?....hadi bakalım cevaplar--------->

evet balım herkesin bi hakkı var delikafadulden

ya böyle cicek böcek hayvan haşerat temaları bana göre değil kedim, ondan bi fikir şeyettim :kedi:
zati kendim hayvan gibiyim, makkajla iyice hayvana benzemeye ne gerek var zemuszemus-tatlicadiarzu-

haklısın bebişim süper bi öneri bu zemuszemus
ama bak böle yarışma yaparsak sende katılacan haaa :enbuyukkk:
sen hayvansan ben kendimi düşeniom artık neyim -tatlicadiarzu-

Abooooo ne gÜzel bır yarıŞma bu belkım bende bır gun katılırım ama bu yarısmaya zor calısıyrum makyaj yapacak vaktım olmayı

dior-beauty-trends-5.jpg

dior-beauty-trends-2.jpg

dior-beauty-trends-4.jpg

dior-beauty-trends-9.jpg

BUNLARMI YANEEEEEEEEEEE kafamçokkarıştı

Back