Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

işte makina da çok önemli çikolatanın farları ve makinanın güzellği bir araya gelince dehşet bişey çıkmış

oysa meryemin kedinin özellikle

cancunun makyajları da çok güzeldi

kedinin gölgelemesi aynı kelebek kanadını andırıyor

tam bitiş yerlerinden bir renk koyu mavi ile geçseymiş çok tatlı olacakmışş

Valla kızlar bende yorumumu yazıcam cıkonun makyajında kulladıgı renklerın tonları gercekten verılen temayla aynı gıbı yanı renkler olsun renklerın canlılıgı olsun ne bılım dırek o yanı renklerın goruntusu temayla aynı yanı ama tum arkdasların emegı gercekten guzel olmus

kraliçem tema kendi seçtiğimiz bi çiçek fotosundan esinlenerek makyaj çıkaracaz ortaya
herkes özgür

ben bu bitsin bi dahakine hayvanlardan esinlenelim diyirum delikafadulden
aaa süper fikir bebem
ben maymunu istiyorum
makkej yapmadan kodum mu kazandım demektir zemuszemus

burda bir yarışma mı var?....:1shok: hiç haberim olmadı yaaa....:mymeka:: burayı takipteyim artık....

temalı göz makyajı yarışmasında, 5 le 4 ü bilemedim. Diğerleri Cancu, Srmeli ve birinci olan tabiki Çaklıtsıtar:hooray:

benim minik cadimdi ablacim o.. opuyorumnanaktan
bu sefer katildimmm bakalim gozlerimi taniyabilecekmisiniz :lepi:

aysecikcik günaydin canim sırnaşık şey

söleme kız kedicikkk sır vermeee

ayşecik bi de takipçinim demez misin bak bak gördünmüüüü kaçırmılsın işte bunu keten helvaammmm

kkedissss hangi renk yaptin :jeyyar:

sülemem bebişim zemuszemus

ayyy aslında kendi memleketime ait bişi oldu tmm bu kadar sır yeter opuyorumnanaktan

söleme kız kedicikkk sır vermeee

ayşecik bi de takipçinim demez misin bak bak gördünmüüüü kaçırmılsın işte bunu keten helvaammmm

tmm azcık dedim ha konuyu açmayın sakın delikafadulden

belkide kandırıyorum sizi belli olmas :umursamaz:

sülemem bebişim zemuszemus

ayyy aslında kendi memleketime ait bişi oldu tmm bu kadar sır yeter opuyorumnanaktan

tmm azcık dedim ha konuyu açmayın sakın delikafadulden

belkide kandırıyorum sizi belli olmas :umursamaz:
demezsen deme HIHHHHHHHHHHH laelaelaelaelae

Back