- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
eyyytt ülenn
arzum hayırlı olsun yarişma yapiyomuşun
hakeden kazansın inşallah
fotorafları ne zaman görcez?
evet bitanem kıtaalar arası makyaj güzelleriniz seçiyoruz halkımla beraberrrropuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eyyytt ülenn
arzum hayırlı olsun yarişma yapiyomuşun
hakeden kazansın inşallah
fotorafları ne zaman görcez?
hee kuzum gel sen de katıl yoluuuurrrrr :kedi:
var kııız olmaamıııı
geçen ne giydin topiğine eklediğin makyajınınla katılır mısın kuzucumm-tatlicadiarzu-
evet bitanem kıtaalar arası makyaj güzelleriniz seçiyoruz halkımla beraberrrropuyorumnanaktan
Kim yapıyor bu yarışmayı, kimler katılıyor, nasıl benim haberim olmaz, ne zaman yarışma, hade cevap verin bekliyorum.vereliniortak
Adamı hasta etme Hüsnü, cami duvarına yanaşıyon, haberin olsun yane:icecream:
lan bi daha becerememki öyle makyajdelikafadulden
Kuzum ilk yarışma yapıldı da bitti bilee :gitme:
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/289588-temaya-uygun-goz-makyaji-yarismasi-lutfen-yorum-yazmayiniz.html
İlk yarışmayı ben yaptım, şimdi cancu yapıyor. Katılsana yaaa :kedi:
aaaaaa:1shok:, yeminle ruhum bile duymadı. Noluyor bana ya, randımanım epeyce düştü:çok üzgünüm:
yavrum benim bee....
halkını da yerim seni de yerim opuyorumnanaktan
meraklan bekliyoruz kuzucum :kedi:
düğünüme geldiğinde benefit moonbeam takcaana söz verirsen verebilürüm :kedi:çiçeem ben halksam sen birleşmiş milletler olursun bebemm
baa oy verecen mi ben saa göz kırparım bak oy isterem makarna neyim ne lazımsa alam gelem gülüm benimkaydirigubbakcemile3
e ama Hacer yorum yazmadanda olmazki şekerim ya, şunun şurası şöyle olsaymış, bu niye böyle olmamış diye kritik şeetmiycekmiyiz yane.benneyaptımki
düğünüme geldiğinde benefit moonbeam takcaana söz verirsen verebilürüm :kedi:
kuzum yarışma fikri çıktığında herkesle konuştuk, bu fikir kabul edildi
modlar ile de konuştuk onlar da uygun gördü
her seferinde fotoğrafları konuşmaların arasında aramayalım diye böylesi uygun görüldü
kritiklere burdan devam ediyürük opuyorumnanaktan
ben kritik etmeden duramam
arzu bu yarişma kritiksiz olcekse raabet etmem haberin olsun![]()
tema güzelmiş...
fakat anlaşılmamış sanırım
ee peki bu yarişmada tema ne arzu?
yada bi tema var mi?
sürmeli yok bu yarışmaya katıldı kuzum o kardeşii