ben yarışmadaki makyajı yaparken kafayı yidim yeavrumm çekerken gözüme hoş görünmiyi foto mak olması lasım ama kuzeniminkinden çekersem katılırım
ama kimsede katilmiyi lo ne bu belee :umursamaz:
siz bağaa gönderin ben varsam sizin kazanma şansınız çok düşük anacım hele sürmeliynen arzu felan nolur sonra benim oylarımdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
edaya da soraakk o vakıt katılacak mı yoksa ben toplarım bebeeemmmm
cancuuuuu
tamam mısınn sende mi resimler??????????
sis gönderin bebeem bana ben katılırsam siz kazanamassınız :roflol::roflol:
:kendinibihaltsananüyesimili:
haklıssın cansuyumm
bak sende toplanaksa katılabilirim baakkk meydan boş kaldı senin sayende:))
O zaman diğer kısçelerde fikrini yazsın :1closedeyes:
Temem dirlerse kendini bi halt sanan cancu cadalosu(-tatlicadiarzu-) fotoları toplar şakkıdı
4 temmuzda baslıyomus yarışmaKizlar umarim bu sefer ki yarisma kawgasiz gürültüsüz olur.. -tatlicadiarzu- Arzum gell gii beraber katilalim bakalim bu sefer nasil makyajlar ortaya çikacak.. şakkıdı
Cancum bana bi de hele ne kadar zamanimiz var.. Hangi gün konuyu açacaksin.. De de ona göre yapayim makyajimi.. opuyorumnanaktan
Kizlar umarim bu sefer ki yarisma kawgasiz gürültüsüz olur.. -tatlicadiarzu- Arzum gell gii beraber katilalim bakalim bu sefer nasil makyajlar ortaya çikacak.. şakkıdı
Cancum bana bi de hele ne kadar zamanimiz var.. Hangi gün konuyu açacaksin.. De de ona göre yapayim makyajimi.. opuyorumnanaktanBu arada ben yine 4lü resim eklerim ona göreeee...
taaam kız sürmelii kedicikk te başımın etini yiyyiii :))
işler yoğun yanlız yetiştirmöeye çalışacağıımmee demolar falan açı denemeleri açık hava çekimleriic kapalı alan falan sıkı çalışmamız lazım:roflol::roflol:
kşii kız sonra bunları topluca kozmetik firmasına yollayak birimize de para vursa katılan sayısına bölerik :roflol::roflol:
ehh akşam akşam gene geyiğim tuttuu ben yatar artıgınn çiçekleerr
taaam kız sürmelii kedicikk te başımın etini yiyyiii :))
işler yoğun yanlız yetiştirmöeye çalışacağıımmee demolar falan açı denemeleri açık hava çekimleriic kapalı alan falan sıkı çalışmamız lazım:roflol::roflol:
kşii kız sonra bunları topluca kozmetik firmasına yollayak birimize de para vursa katılan sayısına bölerik :roflol::roflol:
ehh akşam akşam gene geyiğim tuttuu ben yatar artıgınn çiçekleerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?