Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

laa kızım sen tepeden görecen millet aşağıdan bakacak ya ondan be caneeemmmm

hakketten basmadı bi an uçan meleeğeem sineeğeeemmmmkaydirigubbakcemile4
anladın şimdi?
naniknanik bastı bastı
Sinekler uçuyor ya o misal sırnaşık şey
sende bi sineksin :delphin:
bense kedi :jeyyar: delikafadulden
:ecrin_bebek: laelaelaelaelae
ayy cıvıtmaya megilliyim.. öhöömm öhömm ciddi oluyorum...kaydirigubbakcemile3

valla kızlar bana hersey uyar ama cabuk karar verelim.. bi önceki resmi eda bulmustu demi.. onun fikri süperdi belki daha süper cıkar ondan..

Şimdi kimler kesin katılıyo yarışmaya söylesin ki ona göre fotoları toplıcak yarışmaya katılmıcak biri bulunsun sositososito

bişey daha sorcam.. makyajda sınırlama varmı.. yani show makyajı gibi uçuk bişilerde olabilirmi.. cok natürelde olabilirmi..

evet edaya sormak lazım nerden bulmuş o güzel resmi

eda toplasın fotoları

been katılmayacağım sineğemm eda istemezse bende de toplanabilir fekat yarışma temmuzun 5 inde başlasın 4 ğünde istç da düğün var ona gidecem

cancuu arzuu hacerr neden ki.... hacer sen bi öncekinede katılmadın zaten.. =( cancu sende gayet basarılıydın sen neden.. ..arzuu senn =(

ben katılmıcam resimleri bana gönderin looo kaydirigubbakcemile

been katılmayacağım sineğemm eda istemezse bende de toplanabilir fekat yarışma temmuzun 5 inde başlasın 4 ğünde istç da düğün var ona gidecem

sinekim özgürsün, istediğin her şeyi yapabilirsin makyajda
ben katılmıyorum baştan söyleyeyim

ne bu ya o katılmıyo bu katılmıyo kim katılcak ama olmas böle mafoldumben

ben katilaciiimm kizlarrr.. emmeee hosuma giden cicek resmi bulamadimmm:gitme:
hep pembe beyaz kirmizi warrr.. o tur renklerde benim gozlerime gitmiyorr.. :umursamaz:

Son düzenleme:
ne bu ya o katılmıyo bu katılmıyo kim katılcak ama olmas böle mafoldumben

pisipisim süpriz olsun boşver herkes yaarrışma günü pat diye koysun ne olacak :)))

evet kızçeler cancu da mı toplaniiii cancu gızz senin gözlerinden mahrum mu kalacak bu yarışmaa olmaz olsun anam

ben yarışmadaki makyajı yaparken kafayı yidim yeavrumm çekerken gözüme hoş görünmiyi foto mak olması lasım ama kuzeniminkinden çekersem katılırım
ama kimsede katilmiyi lo ne bu belee :umursamaz:

ya cancu katılmıyosa =( bende cancu toplasın derim.. ama herkesin katılmasını istiyorum.. =(
sürmeli sende o çiçeklerden esinlendigin koyu makyajlar yaparsın.. gözlerin zaten mükemmel.. daha ne olsun...=))

siz bağaa gönderin ben varsam sizin kazanma şansınız çok düşük anacım hele sürmeliynen arzu felan nolur sonra benim oylarımdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back