iki oy mu olur kıs :mymeka:
önerilere açığık :lepi:
o zaman cekimser...cokacimcoook önüme gelen kabulüm..olmaz çiçem birini seçecen:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki oy mu olur kıs :mymeka:
önerilere açığık :lepi:
o zaman cekimser...cokacimcoook önüme gelen kabulüm..olmaz çiçem birini seçecen:))
O zaman herkeşler kendü çiçeğini kendü seçsin kaydirigubbakcemile3
:1rolleyes: bencede .. cunku karar vermek zor olcak.. anket olsaydı iş kolay olurdu bi kaç gün sürede oylama yapılırdı.. madem yok bencede ciçeklerimizi biz secelim..O zaman herkeşler kendü çiçeğini kendü seçsin kaydirigubbakcemile3
ben katılcam ama seyehat durumuma baglı.. seyehate cıkmazsam koyucam.. yada karar verilirse yetiştirebilirsem koyucam seyehate cıksamda.. sonuclarada gelince bakarım.. cıkmazsam zaten katılıorumKimler kesin katılıyor ?
:1rolleyes: bencede .. cunku karar vermek zor olcak.. anket olsaydı iş kolay olurdu bi kaç gün sürede oylama yapılırdı.. madem yok bencede ciçeklerimizi biz secelim..
Şöyle de olabülüü
Temamız çiçek olur, herkes kendi beğendiği bir çiçek fotoğrafından esinlenerek makyaj yapar
Yarışmaya yollayacağı fotoğraflar 2 tane olur, 1i çiçeğin fotoğrafı, diğeri makyajın fotoğrafı
Bu da bir öneri yani
Hülyacım bence biraz bekleyelim, sonra bizim fikrimizi almadınız, kendi başınıza iş yaptınız, ben katılmıyorum gibi şeyler olmasın. Yarına kadar herkes düşünsün, çiçek fotoğraflarına baksın, yarın konuşulsun bu konu bence. Tabi siz bilirsiniz yine de...
niye kız...:kedi: anlamadım kafa basmıyo şuan..hurraaaaa çiçeekk kovalamayaaaaa:)))))))
sinekim sen şanslısııınn uçan melek
niye kız...:kedi: anlamadım kafa basmıyo şuan..
niye kız...:kedi: anlamadım kafa basmıyo şuan..
Sinekler uçuyor ya o misal sırnaşık şey
sende bi sineksin
bense kedi :jeyyar: delikafadulden