• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

eee arkadaslar bi tercih yapilamadimi hala :))
bence bi anket acin :)

a) kiz kulesi
b) beyaz cicek
c) herkez kendi fotosunu secsin

nasil ama -tatlicadiarzu-

O zaman herkeşler kendü çiçeğini kendü seçsin kaydirigubbakcemile3
:1rolleyes: bencede .. cunku karar vermek zor olcak.. anket olsaydı iş kolay olurdu bi kaç gün sürede oylama yapılırdı.. madem yok bencede ciçeklerimizi biz secelim..

Öneri: Herkeş kendi çiçek fotosunu kendi seçsin :delphin:

Kabul edenler........ sositososito
Kabul etmeyenler :1closedeyes:

Kabul edilmiştir :delphin: -tatlicadiarzu-

:1rolleyes: bencede .. cunku karar vermek zor olcak.. anket olsaydı iş kolay olurdu bi kaç gün sürede oylama yapılırdı.. madem yok bencede ciçeklerimizi biz secelim..

hurraaaaa çiçeekk kovalamayaaaaa:)))))))

sinekim sen şanslısııınn uçan melek

Hülyacım bence biraz bekleyelim, sonra bizim fikrimizi almadınız, kendi başınıza iş yaptınız, ben katılmıyorum gibi şeyler olmasın. Yarına kadar herkes düşünsün, çiçek fotoğraflarına baksın, yarın konuşulsun bu konu bence. Tabi siz bilirsiniz yine de...

Şöyle de olabülüü
Temamız çiçek olur, herkes kendi beğendiği bir çiçek fotoğrafından esinlenerek makyaj yapar
Yarışmaya yollayacağı fotoğraflar 2 tane olur, 1i çiçeğin fotoğrafı, diğeri makyajın fotoğrafı
Bu da bir öneri yani

evet hanımlar yaa bence daha iyi olur bu, oylarken de seçtiği temaya uygun olmuş mu olmamış mı değerlendiririz. mesela ben o çok renklilerden hoşlanmıyorum daha soft birşey seçip onu deneyebilirim. böylelikle tek resimle sınırlanmamış olur

Hülyacım bence biraz bekleyelim, sonra bizim fikrimizi almadınız, kendi başınıza iş yaptınız, ben katılmıyorum gibi şeyler olmasın. Yarına kadar herkes düşünsün, çiçek fotoğraflarına baksın, yarın konuşulsun bu konu bence. Tabi siz bilirsiniz yine de...

Efet dimi bekleyelim bencede hatta katılmak isteyen herkes düşüncelerini sölesin :lepi:

ok ozaman dediginiz gibi herkez kendi temasini secsin. fotolari kime? nasil? ne zamana kadar yolliycaz? bunlari bi tekrar gecerseniz sevinirim a.s.

bencede bekleyelim madem.. ama serbest tek bir obje olsa süper olurdu:emir_bebek: kendi çiçegimiz fikri güzeldii cunku

normalde 2 haftada 1 olsun diye anlaştık
ilk yarışma 20sinde olduğuna göre, bunun 4 temmuzda olması lazım
ona siz karar verin, kim toplayacak, ne yapacak vs...

Back