Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi milyon çiçek var.. gel görki bi sinek konamıyo üstüne... ben anca baska bişeye koncam bu gidişle:dilcikar:
eh sinek öldürürsün sen insanı vallaha ben de baak baakkk habirea bakınıyorum yaaa
bi de illaki kendimiz mi yatarmamız kıslar lazım ben bi makkaj gördüm çok beğendim ona uygun çiçenk ariiyorum öyle yapsak olmaas mıı
Kızlar bu kez foto makinesi ile çekicem makyajımı arkadaşın makinasıyla yani :lepi:
Benim yok da mafoldumben
anam kon bidenesinin üstüne işte uçan böcüğüm benimm Şeniz
tembele iş buyur sana akıl öğretsin pehhhh :dilcikar:
olurmu nan öle hayal gücünle çiçenkten esinlenecen öle yapmasan bilem buralarda sölenirmi kıııı :jeyyar: çaldı makkajı dicekler :roflol:
la tembel karılarsınız yapında gönderin bakemmmm roxi yapmış bilemmm zemuszemus
:roflol::roflol:arzuuu öle yapasın varsada sölenir mi yahuuuuu.... olmazz sekerim öle:dilcikar:herkes bi zahmet kendi uydursunnkaydirigubbakcemile3eh sinek öldürürsün sen insanı vallaha ben de baak baakkk habirea bakınıyorum yaaa
bi de illaki kendimiz mi yatarmamız kıslar lazım ben bi makkaj gördüm çok beğendim ona uygun çiçenk ariiyorum öyle yapsak olmaas mıı
eh sinek öldürürsün sen insanı vallaha ben de baak baakkk habirea bakınıyorum yaaa
yardımcı olalım:jeyyar: dicemmmm ammaaakizlar ben çiçek bulamiyorum yaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
kizlar ben çiçek bulamiyorum yaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
cancuuu beğendin mi bakayım![]()
süperrr!!!!!!!!!!!!!!! :dance:buldum sinekscim:lepi:
:roflol::roflol:arzuuu öle yapasın varsada sölenir mi yahuuuuu.... olmazz sekerim öle:dilcikar:herkes bi zahmet kendi uydursunnkaydirigubbakcemile3
ben bi çiçekk buldummm naniknanik
Allam yaaaaa kaydirigubbakcemile3
İçi dışı bir diye buna denir :roflol:
çiçek bulamıyorlarsa pasta yesinler -tatlicadiarzu-
süperrr!!!!!!!!!!!!!!! :dance:
yarısma şenlikli gecicekkk desenize:sm_cool:....
katılım cok olcak sanki..![]()
bende para yok yaw.. ögrenciyim ben.delikafadulden. yiycek yemk bulursam sükrediorum.. hihoyyyt
anne bana pyaaaa gönderrrr:icecream: juriye para yedrcemmm:icecream:
ne dolaplar dönüyü la burdaaa :mymeka: