Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

ben yarışmadaki makyajı yaparken kafayı yidim yeavrumm çekerken gözüme hoş görünmiyi foto mak olması lasım ama kuzeniminkinden çekersem katılırım
ama kimsede katilmiyi lo ne bu belee :umursamaz:

edaya da soraakk o vakıt katılacak mı yoksa ben toplarım bebeeemmmm

siz bağaa gönderin ben varsam sizin kazanma şansınız çok düşük anacım hele sürmeliynen arzu felan nolur sonra benim oylarımdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

He gııı hele ben hepten katılmam artık :1closedeyes:

o yüsden seni gatmicez yarışmaya :umursamaz:

Yol verrrr :delphin:

O zaman diğer kısçelerde fikrini yazsın :1closedeyes:
Temem dirlerse kendini bi halt sanan cancu cadalosu(-tatlicadiarzu-) fotoları toplar şakkıdı

haklıssın cansuyumm

bak sende toplanaksa katılabilirim baakkk meydan boş kaldı senin sayende:))

O zaman diğer kısçelerde fikrini yazsın :1closedeyes:
Temem dirlerse kendini bi halt sanan cancu cadalosu(-tatlicadiarzu-) fotoları toplar şakkıdı

gönderin anacım banaaaa ben yapıverem yarışmayı zemuszemus

Çoğu sorular cevabını buldu herhal -tatlicadiarzu-
Ben gidiyim anam siz devam edin uykum geldi mirmirmirmir
Herkeşleri öpiremmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kizlar umarim bu sefer ki yarisma kawgasiz gürültüsüz olur.. -tatlicadiarzu- Arzum gell gii beraber katilalim bakalim bu sefer nasil makyajlar ortaya çikacak.. şakkıdı
Cancum bana bi de hele ne kadar zamanimiz var.. Hangi gün konuyu açacaksin.. De de ona göre yapayim makyajimi.. opuyorumnanaktanBu arada ben yine 4lü resim eklerim ona göreeee...

yaaa ben bişey daha sorsam gerci zamanı varda.. tek poz mu yoksa bi kac poz karısımı resim yollanabiliyormu.. ilk yarısmada tek resimde vardı coklu resimde vardı.. bunda sınır varmı =) ayy buranın soru dan sorumlusu benim sanki kaydirigubbakcemile4

Kizlar umarim bu sefer ki yarisma kawgasiz gürültüsüz olur.. -tatlicadiarzu- Arzum gell gii beraber katilalim bakalim bu sefer nasil makyajlar ortaya çikacak.. şakkıdı
Cancum bana bi de hele ne kadar zamanimiz var.. Hangi gün konuyu açacaksin.. De de ona göre yapayim makyajimi.. opuyorumnanaktan
4 temmuzda baslıyomus yarışma

sürmeli anacım hcr 4 temmus diyodu galiba 4 temmuza gadder gönderin resimleri bağa zemuszemus

sineks çoklu foto olur kanımca ayrıntılı olsun bi kaç açıdan zemuszemus

kızçelerr ben de yatiimmm o vakıtt yarın iş vaar güçç vaarrr :))))))))))

zabaaahleyin görüşmek üzereeeee iyi geceler mis kokululaarr

kedii de get yat naannn
arzuu bacum sende çabık yatın rüyanısda beni görün kabus gibin :1ninca:

Pek geçmis yaaaaaaaaaaaaa...mafoldumben
Neyse bende önceden yapar eklerim.. Konuyuda artik TR'de takip ederim girebilirsem tabüüü.. şakkıdı

Iyi geceler olsun arzumm.. en güzel rüyalar seninle olsun buyrunnnnnnnnn
kedicigim sanada iyi geceler bebiss..

Cancum bana bi de hele ne kadar zamanimiz var.. Hangi gün konuyu açacaksin.. De de ona göre yapayim makyajimi.. opuyorumnanaktanBu arada ben yine 4lü resim eklerim ona göreeee...

taaam kız sürmelii kedicikk te başımın etini yiyyiii :))

işler yoğun yanlız yetiştirmöeye çalışacağıımmee demolar falan açı denemeleri açık hava çekimleriic kapalı alan falan sıkı çalışmamız lazım:roflol::roflol:

kşii kız sonra bunları topluca kozmetik firmasına yollayak birimize de para vursa katılan sayısına bölerik :roflol::roflol:

ehh akşam akşam gene geyiğim tuttuu ben yatar artıgınn çiçekleerr

işler yoğun yanlız yetiştirmöeye çalışacağıımmee demolar falan açı denemeleri açık hava çekimleriic kapalı alan falan sıkı çalışmamız lazım:roflol::roflol:

kşii kız sonra bunları topluca kozmetik firmasına yollayak birimize de para vursa katılan sayısına bölerik :roflol::roflol:

:sm_cool::sm_cool:
emme ne zengin oluruzz heee şakkıdı
gece oldu ne aksami kuzum gette yat hadi iyi ceceleeyyy Şeniz

anam hatun yidi kaafayııı delikafadulden
makkajları toplayana da vircenizmi looo :jeyyar: :karkardırdiyenüyesmili: delikafadulden

Back