Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj Yarışması
- Konu Sahibi ilarzu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?geisha değil ama geyşa makyajı yapıldıbenneyaptımkidaha önce yapıldı mı bilmiyorum ama bence geisha makyajı da denenebilir..
yuppiiii yarışma organizatörü belli oldu yarışma fotolarını danrıçamız toplayacak şekerler
o vakit reklam çalışmaları başlasın:sm_cool: :teytey: hihoyyyt
- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
arzum melemmm makyajı senmi yapıcaksın nasıl olucak bi anlatırmısın bebişimm
çiçek suratlım makyajı ben yapmayacağım yarışma bu hayatısı
yarışmaya katılacak herkes makyajını yapacak tanrıça arkdaşımıza gönderecek yarışma günü anket açılıp en güzel bulduğunuz gelin makyajını oylayacaksınız
oylama sonunda da site birincimize hedaye gönderecek sefkilim
olay bu
cnm valla düğün telaşına düştüm ben ..çeyiz ve evlilikle ilgili neresi varsa oralarda takılıyorum bu ara ondan kaydirigubbakcemile3
oo taraklarda benim de bezim var bu aralar balımŞeniz kolay gelsin
Gelin makyajı olsunnnn kaydirigubbakcemile2 Mayısta nikahım var makyaj örnekleri lazımm :1ninca:
ayy benim dee benim deeeee:lepi:
arzum gri tonlarında düşünüyorum ben gelin makyajınıı..eklesen örnekleride gözümüz gönlümüz açılsa..
bak bak sipariş de var :))))))))))
geisha değil ama geyşa makyajı yapıldıbenneyaptımki
o vakit reklam çalışmaları başlasın:sm_cool: :teytey: hihoyyyt
çiçem ikisini ben aynı anladım biri inglizce yazılmış diğeri türkçe
başka mı iki kelime anlamadım valla gül kurusum?
gelin fotosu mu oluyor simdi sonuc? boshayallersmile
anket süresi daa bitmedi burcu kokulum
- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158