• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Yarışması

2010 ' un İlk Makyaj Yarışmasının Konusu Sizce Hangisi Olsun?

• Gelin Makyajı

OY: 144 40,4%
  • Çizgi Film Makyajı

OY: 35 9,8%
  • Buz Makyajı

OY: 16 4,5%
  • Arap Makyajı

OY: 30 8,4%
  • Bahar Makyajı

OY: 131 36,8%

• Ankete Katılan
    356
  • Anket Kapalı .
ben de çizgi film makyajı dedim arzuşum eğlenceli olar :)
dimizemuszemus
8ehmcz4.jpg

mickey0015uw9_1238479486.jpg

türkan şorayım,sende minik bi çiçek iliştir bi yerine saçının,papatya misal..al sana bahar makyajıboshayallersmile

papatya en sevdiğim çicektir canısı..............ozaman bahar makyajı olsunda her yerime paptya takıyım süper olacak yaşasınnnnn:dance:

bende gelinle bahar arası kaldım. aslında bahar şimdi yapılsa gelecek ay da gelin olsa. yaz öncesi fikrmiz olurdu. :smiley-cool:

mevsimlerden ilkbahar...en uygunu da bahar makyajı olacak...yeni fikirler edinmiş oluruz....

eaarzuuuuu yavrimm gelin olsun evleneceklere fikir olsunnnn diyorum opuyorumnanaktan

gelin makyajı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:):):)ikinci sırada baharda olabilir:)

çizgi film makyajı dedimm... çok eğelnceli olurdu oylama bitmemiş ama az oy almış:(:( herhalde o olmaz... neyse canım eminim diğerleride çok keyifli ve güzel olur... başarılar diliyeyim şimdidenn

oylama ne zamana kadar surecek arzum? insallah ben istanbuldaykene yapilir yarisma, katilmak istiyorummmmm delikafadulden

Bahar makyajı nasıl oluyo yaguclubacismile Normal makyaj bahar makyajı yerine mi geçiyo? Ben gelin makyajı dedim:delphin:

Back