Makyaj Ürünleri makyaj yapmaya baslicam yardim lutfenn :)))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi b2010
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
20 yaşında taze bir cildin göz altı kapatıcısına ve fondötene ihtiyacı yok.Bir kalem bir rimel,allık ve dudaklara parlatıcı yeterli.
Evt 20 yasindayim ama cildim rengi cok soluk eyer bb krem surmessem hastalikli gibi oluyorum ve goz altlarimdada morluklar var o yuzden arastiriyorum

Tsk ederim.cvp icin kantoran yagini denicem

okadar makyajı napcan..
yaşlandırma cildini..
göz kalemi rimel parlatıcı yeter

Yok kaslarim kalin ve siyahtir orda sorunum yok bende mecbur kapatici kullanicam cunku morluklarim var eyeliner de hangi marka iyi bilmiyorum.o yuzden hic kullanmadim

Fondoten yerine bb kremleri öneririm.
Eğer göz altlarında sorun yoksa kapatıcı asla kullanma.
Cildini bu soğuk havalarda bolca nemlendir,rimel,göz kalemi ve renkli dudak balmı kullan yeter bence.
Bende hani cok abarti istemiyorum yuzumde duzgun duran bir bb kremde olur istedigim boyle pul.pul olmasin ama gozlerimin altinda yani damarlarim belli cok koyu.duruyor onun icin kullanmak istedim.kapaticiyi

Sadece rimel, allik, parlatici kullan. Hem abartmamis olursun hem de fresh canli bir goruntun olur.
Ha aslinda en buyuk hayalim boyle dogal makyaj yapip kurtulmak ama.olmuyor cunku yuzumde kirmizi lekeler var rengi cok soluk bide gozlerim altide mor olunca dogal makyajla olmuyor iste

Evet tedavi oluyorum.ama sadece hap kullaniyorm dr bana bir yasak oldugunu soyledmdi yinede gittigimde tk sorucam tsk ederim

Bende hep yag surmekten korkmustum bundan sonra ilk firsatta denicem

fondöten kullanma lütfen
genceciksin yüzün de sivilce de yokmuş
bir allık bir ruj bi rimel fıstık gibi olursun

Ha aslinda en buyuk hayalim boyle dogal makyaj yapip kurtulmak ama.olmuyor cunku yuzumde kirmizi lekeler var rengi cok soluk bide gozlerim altide mor olunca dogal makyajla olmuyor iste

Max Factor creme puff pressed powder kullanabilirsin. fondoten kullanmadan direk bu pudrayi kullanabilirsin. hafif bir nemlendirici sur cildine once.
Goz alti morluklarin icin clinique concealer tavsiye ederim. Yalniz bu iki urun de kapatici ozelligi yuksek olmayan ama cok hos dogal goruntu veren urunler. 20 yas icin daha agir birsey kullanma bence

Ben
Bende zaten izlerimi kapatim.yuzm canli gozuksun yeter baska abarti istemiyorum bide eyeliner marksi onebilirmisiniz hic daha kulllanmadimda

Nemlendirici olarak la roche posay dusunmustum
Benimde morluklarim var o yuzden istiyorum zaten dedigin markalara bakicam tsk ederim

Ben aslinda mac factor puff aradim ama burda bulamadim yoksa onu kullanmayi cok istedim ben dogal ama guzel goruntu istiyorum zaten oyle fazla abarti istemiyorum

bb krem

allık

göz kalemi

rimel

ve ruj işini görür

Ben aslinda mac factor puff aradim ama burda bulamadim yoksa onu kullanmayi cok istedim ben dogal ama guzel goruntu istiyorum zaten oyle fazla abarti istemiyorum

Ben yillardir bu pudrayi kullaniyorum ve cook memnunum. Hem rahat ediyorum, yuzumde bir agirlik hissetmiyorum. Cosmo store dan aliyordum bu urunu. Bir defa internetten aldim, yanlis hatirlamiyorsam strawberry idi. Gercekten dokusu farkliydi. Store dan aldigim gibi smooth degildi. Neden oyle cikti bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…