Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıkamıyorum zaten bi yarım saatte emiyor cilt onu daEvde otururken hindistan cevizi yagi sürüyorum demissin ya. Yataga girmeden onu yikayip yani cildini temizleyip mi yatiyosun yoksa öyle yüzünde birakarak mi yatiyosun?
Gunluk makyajimda hep bb krem.kullaniyorum yves rocher ama yinede boyle pullanma felan oluyor kapatici olarak rimmel london herkes memnun galiba bende onu alicam cunku goz altlarim cok koyu.mecburum onayeni dikkat etmeye basladim bide youtubeda takipe alicam hemen onlari cok tsk ederim ilginiz icin20 yaş için günlük makyajına fondoten kapatıcı falan fazla. Günlük makyajda bb krem, transparan bir pudra ve toz aydınlatıcı yeterli olur. Yüzündeki renk tonlarını eşitlersin böylece.
Gece ya da özel gün makyajı için yağ bazlı orta kapatıcılıkta bir fondoten kullanırsan pullanman olmaz. Bütçene göre bir çok markada bu özelliklerde fondoten var. Göz altların için bu aralar benim favorim olan rimmel london match perfection'u öneririm. Ben bir kaç aydır çok severek kullanıyorum. Bu arada kullandığın tüm yüz ürünlerinin güneşten koruma faktörünün olmasına dikkat et. Yüzündeki kızarıklıklar için daha iyi olur bence.
Youtube'da pembe defter ve londrada bir türk kızı benim favorilerim. İzleyebilirsin.
Cildini sürekli nemlendirirsen pullanma olmaz. Pullanma varken fondoten sürersen daha da beter görünürsün. Kapatıcıyı bb krem üzerine de uygulayabilirsin. İlla fondoten olması şart değil.Gunluk makyajimda hep bb krem.kullaniyorum yves rocher ama yinede boyle pullanma felan oluyor kapatici olarak rimmel london herkes memnun galiba bende onu alicam cunku goz altlarim cok koyu.mecburum onayeni dikkat etmeye basladim bide youtubeda takipe alicam hemen onlari cok tsk ederim ilginiz icin
Cildimi her zamn nemlnediririm aksamalri pisk kremi kullaniyorum sabahalrida diadermine kullaniyorum izlerim kapanirsa fondoten umrumda bile deyil bb krem yeter banaCildini sürekli nemlendirirsen pullanma olmaz. Pullanma varken fondoten sürersen daha da beter görünürsün. Kapatıcıyı bb krem üzerine de uygulayabilirsin. İlla fondoten olması şart değil.
Yıkamıyorum zaten bi yarım saatte emiyor cilt onu da
Tsk ederim cvp icin ben illa fondoten istemiyorum ama cildimi isil gostereck dogal duran biseyler istiyorum pul pul olmayan bisiler. Goz makyajini hic bilmiyorum far hic kullanmadim benim biraz abarti gibi geiyodu. Sadce rimel ve goz kalemi kullaniyodum ama eyelinerde istiyorum loreal markasini dusunuyorum bide dudaklarimdan sikayetciyim cunku boyle ruj surdukten sonra soyuluyor kabuklaniyor . Cildimde bugday tenli ama biraz soluk ten ruj seciminide hic beceremedim hangisi daha iyi gider bilmiyorum :)) bu konuda baya bir beceriksizimmakyaja yeni başlayacak olsam asla fondoten kullanmazdım günlük makyajımda.anlattığın cilt için fondoten çokta gerekli değil kendine güzel kaliteli bir göz kalemi al ve eyeliner al.göz yapın fara ne kadar müsait bilemiyorum ama doğal mat farlar kullan hele gözlerin mavi yeşil değilse mavi far filan sürme de :d marka olarak eyelinerda loreali önerebilirim.göz kalemi biraz tercihine kalmış ben şu an diorunkini kullanıyorum ama olmada da olur yani.maskara fazla para vermeye değen birşey değil o yüzden al bir max factor 6 ay sonra kuruyor zaten.ruj olarakta muhakkak cildine doğru tonu bul.bir kırmızı,bir nude,yakışıyorsa bir turuncu-kiremit tonu olabilir.sarışınsan kiremit değilde pembe tercih edebilirsin.aslında 3-4 farklı tonda ruj yeter de artar bile.göz altların içinde mac kapatıcı alabilirsin beğeniliyor genelde.illa fondoten alıcam diyorsanda high-end al yada organik birşeyler al direk cilde temas eden kozmetiklerde hele fondotende ucuza kaçılmaması gerektiğini düşünüyorum. benden bu kadar:)
bana benzeyen bir cilt tarif ettin ben kiremit-kahve-kırmızı koyu pembe gibi renkler kullanıyorum. güzel nemlendircili bir baz yada ruj kullanırsan kuruma problemin olmaz dudaklarında.cildinin de pul pul görünmesi kuruluktan olabilir mi?? çünkü eğer pul pul dökülen bir görüntü varsa öncelikle cildini iyi nemlendirmen gerekirTsk ederim cvp icin ben illa fondoten istemiyorum ama cildimi isil gostereck dogal duran biseyler istiyorum pul pul olmayan bisiler. Goz makyajini hic bilmiyorum far hic kullanmadim benim biraz abarti gibi geiyodu. Sadce rimel ve goz kalemi kullaniyodum ama eyelinerde istiyorum loreal markasini dusunuyorum bide dudaklarimdan sikayetciyim cunku boyle ruj surdukten sonra soyuluyor kabuklaniyor . Cildimde bugday tenli ama biraz soluk ten ruj seciminide hic beceremedim hangisi daha iyi gider bilmiyorum :)) bu konuda baya bir beceriksizim
Canım hiç öyle şeylere bulaşma.Bir anda üsten kapatırsın ama alttan cildi mahvedersin.Gözeneklerin tıkanır.Zamana bırak.Zamanla oturur cidlin.Evt 20 yasindayim ama cildim rengi cok soluk eyer bb krem surmessem hastalikli gibi oluyorum ve goz altlarimdada morluklar var o yuzden arastiriyorum
ruj olarak maybelline ve yves rocher kullandim ama ayni etki oldu. renk olarak dediginiz renklere agirlik vericem becerebilirsem sayet :) cildimide nemlendiriyorum sabahlari diadermine kullaniyorum aksamlari pisik kremi kullaniyorum normalde yuzume bakince oyle bir goruntu yok ama bb kremi yada fondoten surunce oluyor cok markayi denedim hep ayni anlamadim nedenbana benzeyen bir cilt tarif ettin ben kiremit-kahve-kırmızı koyu pembe gibi renkler kullanıyorum. güzel nemlendircili bir baz yada ruj kullanırsan kuruma problemin olmaz dudaklarında.cildinin de pul pul görünmesi kuruluktan olabilir mi?? çünkü eğer pul pul dökülen bir görüntü varsa öncelikle cildini iyi nemlendirmen gerekir
haklisiniz ama iste oyle oluncada aynaya bakasim gelmiyor yani kendimi kotu hissediyorum sanki herkes yuzume bakiyomus gibiCanım hiç öyle şeylere bulaşma.Bir anda üsten kapatırsın ama alttan cildi mahvedersin.Gözeneklerin tıkanır.Zamana bırak.Zamanla oturur cidlin.
Hayır herhangi bir zararı yok memnunum ben hatta nemlendirmenin yanında siyah noktaları da geçirdi. Benimde pek bir bilgim yok ama Sonuçta gece kremleri de bütün gece yüzde kalıyor, onlar zarar vermiyorsa bu da vermiyordurBütün gece ciltte yagin kalmasinin bi zarari olmaz mi?`Mesela cildin nefes almasini engelleyebilir mi? Bilmedigim icin soruyorum. Sen cildinde herhangi bi zarara yol actigini fark ettin mi?