- 19 Ekim 2013
- 198
- 35
- 323
Aslinda bnde dogal istiyorum simdide bb krem.kullaniyorum ama boyle pul pul.oluyor ben daha dogal goruntu istiyrum bide goz makyajini hic beceremiyorumbb krem
allık
göz kalemi
rimel
ve ruj işini görür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda bnde dogal istiyorum simdide bb krem.kullaniyorum ama boyle pul pul.oluyor ben daha dogal goruntu istiyrum bide goz makyajini hic beceremiyorumbb krem
allık
göz kalemi
rimel
ve ruj işini görür
Bende cok duydum bu pudrayi ve kullanmayi cok istedim ama ben yurtdisinda yaisyorum cogu yerde bulamadim internettende alamadim cunku ilk defa aldigim icin renk konusunda korkuyorumBen yillardir bu pudrayi kullaniyorum ve cook memnunum. Hem rahat ediyorum, yuzumde bir agirlik hissetmiyorum. Cosmo store dan aliyordum bu urunu. Bir defa internetten aldim, yanlis hatirlamiyorsam strawberry idi. Gercekten dokusu farkliydi. Store dan aldigim gibi smooth degildi. Neden oyle cikti bilemiyorum...
Aslinda bnde dogal istiyorum simdide bb krem.kullaniyorum ama boyle pul pul.oluyor ben daha dogal goruntu istiyrum bide goz makyajini hic beceremiyorum
Ben de yurtdisindayim. Her yaz Turkiye'ye gittigimde aliyorum. Ustelik coook uzun sure gidiyor.Bende cok duydum bu pudrayi ve kullanmayi cok istedim ama ben yurtdisinda yaisyorum cogu yerde bulamadim internettende alamadim cunku ilk defa aldigim icin renk konusunda korkuyorum
Yani daha hic surmedim eyeliner ama evde surerek elimi alistirmam lazim bb krem yves rocher kini kullaniyorum aslinda az suruyorum ama yinede ayni oluyorbb krem fondötenden çok daha doğal cildine uygun rengi seç az sür
beceremiyorsan eyeliner çekme önce kalemle başla videolardan izleyerek rimel kolay zaten
Bende bidahaki gittigimde alicam ama iste gidene kadar idare bisiler bulmam lazimBen de yurtdisindayim. Her yaz Turkiye'ye gittigimde aliyorum. Ustelik coook uzun sure gidiyor.
The balm ürünleri gerçekten hafiftir, diğerlerine göre daha az zararlı hem. Makyajdan önce peeling+nemlendirici+makyaj bazı. Pütürden eser kalmaz :)Bende bidahaki gittigimde alicam ama iste gidene kadar idare bisiler bulmam lazim
Peeling yapiyorum ama haftada bir defa cunku cildim cok hassas nemlendirici kullaniyorum hatta pisik kremi kullaniyorum cilde iyi geliyor diye bide bu dedigin markayi yurt disinda bulabilirmiyim kiThe balm ürünleri gerçekten hafiftir, diğerlerine göre daha az zararlı hem. Makyajdan önce peeling+nemlendirici+makyaj bazı. Pütürden eser kalmaz :)
Vardır tabi ki hemen hemen tüm avrupa ülkelerinde var diye biliyorum. Yoksa da benefit ürünlerine de bak, onlar da çok iyidir. Ayrıca banyoda yüzüne kese yaparsan da çok faydasını görürsün diğer peeling ürünlerine taş çıkarırPeeling yapiyorum ama haftada bir defa cunku cildim cok hassas nemlendirici kullaniyorum hatta pisik kremi kullaniyorum cilde iyi geliyor diye bide bu dedigin markayi yurt disinda bulabilirmiyim ki
Tsk ederim arastiricam markayiJane iredale diye bi marka var. Eczanelerde satılıyor. Güzel yani. Orda da vardır. Bir ona bak bence hem cildi çok yormuyor.
Bakicam bu ini markayada aslinda ben kese yapiyodum yuzum daha cok soyuldu arkadaslarimda kesedendir dediler bende biraktim yapmayiVardır tabi ki hemen hemen tüm avrupa ülkelerinde var diye biliyorum. Yoksa da benefit ürünlerine de bak, onlar da çok iyidir. Ayrıca banyoda yüzüne kese yaparsan da çok faydasını görürsün diğer peeling ürünlerine taş çıkarır
Evet cok hassas cildim var ama bir yonden sansliyim cildim hic ysimi gostermiyor ben zaten okadar abarti istemiyorum hani varla yok arasi oluyor ama cildi purussuz oluyor onlardan istiyorum benimkisi hep kirmizi domates gibi dolasiyorumcildin zaten hassas ise cildine fondoten ya da pudra surmesen. Erken kirisma ihtimalin yuksek olur.
burdaki bazi 25 yasindaki kizlar o kadar cok makyaj yapiyor ki, ciltleri benden kotu durumda. Ben 10 yas buyuyugum onlardan.
Beni en iyi siz anlarsiniz gercekten cok zor hem kuru hemde hassas cilt bende herseyi kullanamiyorum hemen kizariyor biktim qrtik boyle kirmizi kirmizi gezmekten fiyati umrumda deyil soyle yuzuldeki kirmiziliklari gotursun bide yuzumdeki solgun cilt gittinsin yeterki ama olmuyorBenim cildim de kurudur.
kiehlsin midnight recovery isimli mavi şişedeki gece serumu çok etkili.
kuru ve hassas cilde sahip olduğumdan her peelingi de kullanamıyorum, dermalogica daily microfoilant çok güzel ve hafif bir ürün. Biraz pahalı ancak uzun süre kullanılıyor.
Bunun dışında kapatıcı daha kalıcı sorunlara yol açıyor...
Özellikle mevsim geçişlerinde alnım, burnum pullanır mesela. Suyu az içtiğim zamanlarda daha da kurur cildim. Beyaz sabun kullanırsam daha kurur, gerilir...ama sadece yüzüm değil benim bütün cildim bu durumda... ellerime de tonlarca krem sürerim yoksa adam olmazlar.Beni en iyi siz anlarsiniz gercekten cok zor hem kuru hemde hassas cilt bende herseyi kullanamiyorum hemen kizariyor biktim qrtik boyle kirmizi kirmizi gezmekten fiyati umrumda deyil soyle yuzuldeki kirmiziliklari gotursun bide yuzumdeki solgun cilt gittinsin yeterki ama olmuyor
Cildinin bol bol nemlendirilmeye ihtiyacı var. Bende de yıllardır kuruluk ve pul pul olma sorunu vardı. Çareyi yağlarda buldum. Dışarı çıkacağım zamanlar baobab yağı - bunu dışarı çıkarken sürmemin sebebi çok kolay emilmesi - yatmadan önce evde otururken ya da yürüyüşe çıkarken hindistan cevizi veya kakao yağı sürüyorum, pul pul görünüm 1 ayda düzeldi bu sayede
Aynen bende oyleyim ama benim sadece cildim oyle oluyor zaten goz altlarima nemlendirici arastirmaya basladim bu yuzden fondoten kullanmada yada bb krem kullanmada cok zorluk cekiyorum pul pul goruntu oluyor allah hepimize guzel ve saglikli ciltler versin :)Özellikle mevsim geçişlerinde alnım, burnum pullanır mesela. Suyu az içtiğim zamanlarda daha da kurur cildim. Beyaz sabun kullanırsam daha kurur, gerilir...ama sadece yüzüm değil benim bütün cildim bu durumda... ellerime de tonlarca krem sürerim yoksa adam olmazlar.
Kuru ciltlerin sorunu çabuk kırışmalarıdır. Bu sebeple şimdilik gözle görünür bir sorun olmasa bile göz altlarınıza mutlaka uygun bir nemlendirici kullanın. Geleceğe yatırım yaparsınız:)