• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri makyaj yapmaya baslicam yardim lutfenn :)))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi b2010
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
20 yaşında taze bir cildin göz altı kapatıcısına ve fondötene ihtiyacı yok.Bir kalem bir rimel,allık ve dudaklara parlatıcı yeterli.
Evt 20 yasindayim ama cildim rengi cok soluk eyer bb krem surmessem hastalikli gibi oluyorum ve goz altlarimdada morluklar var o yuzden arastiriyorum

Cildin kuruysa iyi bi nemlendirici ve yağ bazlı bi fondoten kullanman lazım.

Gözaltıların morsa turuncu far/ruj sürüp üzerine biraz kapatıcı sürmen bu problemini ortadan kaldırır.

Pul pul olma sorunuyla yıllardır uğraşıyodum sonunda çözümü kantaron yağında buldum. Gece yatmadan 3-4 damla tüm yüzüme sürüyorum ve pulluk yok.
Tsk ederim.cvp icin kantoran yagini denicem

slm kizlar sizin acil olarak onerilerinize ihtiyacim ben 20 yasindayim artik duzgun makyaj yapmak istiyorum ve bu konuda yardima ihtiyacim var.

biraz cildimden bahsedersem sivilcem yok ama hassas bir yuzum var. leke olarak yanaklarimda kirmizi lekeler var onla icin tedavi oluyorum. cildim karmadan kuruya donuk bir cilt yani yanaklarim ve burun cevrem cok kuru ve oralarda fondoten hep pul pul oluyor bunun icin oneri istiyorum. simdi yves rocher bb krem kullaniyorum. bide bana ;

1. goz alti kapaticis
2. cildime uygun iyi bir fondoten

diger makyaj mazemeleri onerirmisiniz
bu arada yurt disinda yasiyorum her marka burda yok
simdiden cok tsk ederim :KK66:)))))

gercekten makyaj hakkinda hic bisey bilmiyorum butun onerilere acigim

okadar makyajı napcan..
yaşlandırma cildini..
göz kalemi rimel parlatıcı yeter

ben kapatıcısız rahat edemem ne kadar zararlı olursa olsun. bende en etkili şey kaş kalemi oldu.ifadem değişti.kaşların seyrek ve inceyse tavsiye ederim kullanmanı.uzun süredir görmeyen insanlar şok geçiriyo sende bişey var,yüzün çok değişmiş,yüzün zayıflamış gibi yorumlar yapıyolar.eyeliner rimel allık rujla birlikte tamam herşey.en önemlisi kapatıcı diğerleri için öneriye gerek yok bence.herhangi bi kozmotikçiden alabilirsin.cilt tiplerimiz farklı olduğu için yardımcı olamıycam yalnız.
Yok kaslarim kalin ve siyahtir orda sorunum yok bende mecbur kapatici kullanicam cunku morluklarim var eyeliner de hangi marka iyi bilmiyorum.o yuzden hic kullanmadim

Fondoten yerine bb kremleri öneririm.
Eğer göz altlarında sorun yoksa kapatıcı asla kullanma.
Cildini bu soğuk havalarda bolca nemlendir,rimel,göz kalemi ve renkli dudak balmı kullan yeter bence.
Bende hani cok abarti istemiyorum yuzumde duzgun duran bir bb kremde olur istedigim boyle pul.pul olmasin ama gozlerimin altinda yani damarlarim belli cok koyu.duruyor onun icin kullanmak istedim.kapaticiyi

Sadece rimel, allik, parlatici kullan. Hem abartmamis olursun hem de fresh canli bir goruntun olur.
Ha aslinda en buyuk hayalim boyle dogal makyaj yapip kurtulmak ama.olmuyor cunku yuzumde kirmizi lekeler var rengi cok soluk bide gozlerim altide mor olunca dogal makyajla olmuyor iste

Evet ürünleri de tanitiyorlar. Yurtdisinda olduğun için çok sanslisin ürün konusunda hepsini rahatlıkla bulabilirsin..

Fondoteni ise tedavi oluyorsan doktoruna Daniş sana uygun bir marka ve urun söyleyecektir. Ben de sorduğumda makyaj yapma demedi su ürünü kullan cildin duzelince yağsız su bazli herhangi bir fondoten kullanabilirsn dedi.
Evet tedavi oluyorum.ama sadece hap kullaniyorm dr bana bir yasak oldugunu soyledmdi yinede gittigimde tk sorucam tsk ederim

Cildinin bol bol nemlendirilmeye ihtiyacı var. Bende de yıllardır kuruluk ve pul pul olma sorunu vardı. Çareyi yağlarda buldum. Dışarı çıkacağım zamanlar baobab yağı - bunu dışarı çıkarken sürmemin sebebi çok kolay emilmesi - yatmadan önce evde otururken ya da yürüyüşe çıkarken hindistan cevizi veya kakao yağı sürüyorum, pul pul görünüm 1 ayda düzeldi bu sayede
Bende hep yag surmekten korkmustum bundan sonra ilk firsatta denicem

fondöten kullanma lütfen
genceciksin yüzün de sivilce de yokmuş
bir allık bir ruj bi rimel fıstık gibi olursun

Ha aslinda en buyuk hayalim boyle dogal makyaj yapip kurtulmak ama.olmuyor cunku yuzumde kirmizi lekeler var rengi cok soluk bide gozlerim altide mor olunca dogal makyajla olmuyor iste

Max Factor creme puff pressed powder kullanabilirsin. fondoten kullanmadan direk bu pudrayi kullanabilirsin. hafif bir nemlendirici sur cildine once.
Goz alti morluklarin icin clinique concealer tavsiye ederim. Yalniz bu iki urun de kapatici ozelligi yuksek olmayan ama cok hos dogal goruntu veren urunler. 20 yas icin daha agir birsey kullanma bence

Ben
yaşın cok kucuk, artik makyaj yapmaliyim dusuncesiyle agir islere kalkisma derim.. dogallik her zaman iyidir.. yuzlerce makyaj malzemesi kullanmaya gerek yok.. mutlaka yapacaksan, bi eyeliner bi kapatici yetiyo guzel gorunmeye.. yok pudra yok iki kat fondoten, yok far, 'bence' fazla..
Bende zaten izlerimi kapatim.yuzm canli gozuksun yeter baska abarti istemiyorum bide eyeliner marksi onebilirmisiniz hic daha kulllanmadimda

clinique markasının ürünleri doğaldır fondotenini ordan seçebilirsin, youtubeda videolar var inanılmaz faydalılar bende izliyorum çok faydası oldu, makyaj bile yazsan bürsürü çıkıyor mesela duyguözaslan - londradabirtürkkızı - sebibebi vb bakabilirsin.
Göz altlarımda çok morluk olduğu için ben de kapatıcıya 20 yaşında falan başlamıştım.
Fondöten kullanmak yerine, senin de morlukların varsa göz altı kapatıcını kullanır, yüzündeki küçük bölgelere de nokta nokta gene o kapatıcıdan sürersin çok gerekirse.
Kapatıcıda ben mac kullanıyorum, prolongwear serisi benim gibi her gün kullananlar için ideal. Fakat altına mutlaka iyi bir nemlendirici kullanman gerek. Hatta nemlendiriciyle karıştırıp bile uygulayabilirsin.
Gözlerin için kozmetik markası olmayan nemlendiriciler al, nivea bile avon'unkilerden falan iyidir.

Nemlendirici olarak la roche posay dusunmustum
Benimde morluklarim var o yuzden istiyorum zaten dedigin markalara bakicam tsk ederim

Max Factor creme puff pressed powder kullanabilirsin. fondoten kullanmadan direk bu pudrayi kullanabilirsin. hafif bir nemlendirici sur cildine once.
Goz alti morluklarin icin clinique concealer tavsiye ederim. Yalniz bu iki urun de kapatici ozelligi yuksek olmayan ama cok hos dogal goruntu veren urunler. 20 yas icin daha agir birsey kullanma bence
Ben aslinda mac factor puff aradim ama burda bulamadim yoksa onu kullanmayi cok istedim ben dogal ama guzel goruntu istiyorum zaten oyle fazla abarti istemiyorum

bb krem

allık

göz kalemi

rimel

ve ruj işini görür

Ben aslinda mac factor puff aradim ama burda bulamadim yoksa onu kullanmayi cok istedim ben dogal ama guzel goruntu istiyorum zaten oyle fazla abarti istemiyorum

Ben yillardir bu pudrayi kullaniyorum ve cook memnunum. Hem rahat ediyorum, yuzumde bir agirlik hissetmiyorum. Cosmo store dan aliyordum bu urunu. Bir defa internetten aldim, yanlis hatirlamiyorsam strawberry idi. Gercekten dokusu farkliydi. Store dan aldigim gibi smooth degildi. Neden oyle cikti bilemiyorum...

Back