tsk ederim cvp icinFondöten asla kullanma..
Göz kalemi ve allık ve ruj kafii..
Cildini kapatıcılarla mahfetme derim ben...
hm cok tsk ederim cok isime yarayacak peki orda urun onerileride gorebilirmiyim cunku suan cok malzemem yok yeni baslicam icinYouTubeda
Lauren curtis
Michelle phan
Jaclyn hill
Sebi bebi
Merve özkaynak
Kişilerinin kanallarına abone olup izleyerek çok şey ogrenebilirsin
20 yaşında taze bir cildin göz altı kapatıcısına ve fondötene ihtiyacı yok.Bir kalem bir rimel,allık ve dudaklara parlatıcı yeterli.slm kizlar sizin acil olarak onerilerinize ihtiyacim ben 20 yasindayim artik duzgun makyaj yapmak istiyorum ve bu konuda yardima ihtiyacim var.
biraz cildimden bahsedersem sivilcem yok ama hassas bir yuzum var. leke olarak yanaklarimda kirmizi lekeler var onla icin tedavi oluyorum. cildim karmadan kuruya donuk bir cilt yani yanaklarim ve burun cevrem cok kuru ve oralarda fondoten hep pul pul oluyor bunun icin oneri istiyorum. simdi yves rocher bb krem kullaniyorum. bide bana ;
1. goz alti kapaticis
2. cildime uygun iyi bir fondoten
diger makyaj mazemeleri onerirmisiniz
bu arada yurt disinda yasiyorum her marka burda yok
simdiden cok tsk ederim)))))
gercekten makyaj hakkinda hic bisey bilmiyorum butun onerilere acigim
slm kizlar sizin acil olarak onerilerinize ihtiyacim ben 20 yasindayim artik duzgun makyaj yapmak istiyorum ve bu konuda yardima ihtiyacim var.
biraz cildimden bahsedersem sivilcem yok ama hassas bir yuzum var. leke olarak yanaklarimda kirmizi lekeler var onla icin tedavi oluyorum. cildim karmadan kuruya donuk bir cilt yani yanaklarim ve burun cevrem cok kuru ve oralarda fondoten hep pul pul oluyor bunun icin oneri istiyorum. simdi yves rocher bb krem kullaniyorum. bide bana ;
1. goz alti kapaticis
Bende lauren curtis i cok beğeniyorumYouTubeda
Lauren curtis
Michelle phan
Jaclyn hill
Sebi bebi
Merve özkaynak
Kişilerinin kanallarına abone olup izleyerek çok şey ogrenebilirsin
Evet ürünleri de tanitiyorlar. Yurtdisinda olduğun için çok sanslisin ürün konusunda hepsini rahatlıkla bulabilirsin..hm cok tsk ederim cok isime yarayacak peki orda urun onerileride gorebilirmiyim cunku suan cok malzemem yok yeni baslicam icin
yaşın cok kucuk, artik makyaj yapmaliyim dusuncesiyle agir islere kalkisma derim.. dogallik her zaman iyidir.. yuzlerce makyaj malzemesi kullanmaya gerek yok.. mutlaka yapacaksan, bi eyeliner bi kapatici yetiyo guzel gorunmeye.. yok pudra yok iki kat fondoten, yok far, 'bence' fazla..slm kizlar sizin acil olarak onerilerinize ihtiyacim ben 20 yasindayim artik duzgun makyaj yapmak istiyorum ve bu konuda yardima ihtiyacim var.
1. goz alti kapaticis
canım yüzünle ilgili problemlerın varsa eczanelerde satılan doğal makyaj ürünlerini kullanmanı öneririmslm kizlar sizin acil olarak onerilerinize ihtiyacim ben 20 yasindayim artik duzgun makyaj yapmak istiyorum ve bu konuda yardima ihtiyacim var.
1. goz alti kapaticis
Gozlerimin alti cok mor o yuzden cok yorgun gozukuyor cildim icinde nemlendirici olarak diadermine kullaniyorum ama yetmiyor galibaGöz altı kapatıcısını falan ne yapacaksın bu yaşta yahu? Hele fondöten hiç kullanma. Yüzünü nemlendirmen gerek, nemsizlikten pul pul oluyordur. Kozmetik olmayan bir nemlendirici kullan ve lütfen kapatıcılarla gencecik cildini mahvetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?