makyaj ürünlerinizi evde nasıl düzenli tutuyorsunuz

mirage1983

Ikizanasi :)
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
9.147
3
40
benmi dağınığım yoksa evde herkesinmi öyle bilmiyorum göz kalemlerini kalemliğe koydum taraklarımı ayrı bir kalemlik yaptık ama diğer ürünleri nasıl düzenliycem bilmiyorum kutu çinde hoşuma gitmiyor baktıımda hepsini görmek hoşumada gidiyor :)) siz neler yaptınız bana yardımcı olurmusunuz

benmi dağınığım yoksa evde herkesinmi öyle bilmiyorum göz kalemlerini kalemliğe koydum taraklarımı ayrı bir kalemlik yaptık ama diğer ürünleri nasıl düzenliycem bilmiyorum kutu çinde hoşuma gitmiyor baktıımda hepsini görmek hoşumada gidiyor :)) siz neler yaptınız bana yardımcı olurmusunuz

valla düzenli biri değilim. ama bazen düzenleme merakım tutuyor. mesela bir kısmını top allık vs. gibi şeyi aynanın önüne dizebilirsin. ama ben o şekilde kullanamıyorum. çabuk dağılıyor. daha doğrusu makyaj yaptıktan sonra toplamadan çıkıyorum :KK1: çekmece içi organizerler var. onlardan kullanabilirsin en azından çekmece içinde gözüne hoş gelirler.:KK34:

valla düzenli biri değilim. ama bazen düzenleme merakım tutuyor. mesela bir kısmını top allık vs. gibi şeyi aynanın önüne dizebilirsin. ama ben o şekilde kullanamıyorum. çabuk dağılıyor. daha doğrusu makyaj yaptıktan sonra toplamadan çıkıyorum :KK1: çekmece içi organizerler var. onlardan kullanabilirsin en azından çekmece içinde gözüne hoş gelirler.:KK34:

aynen bende sen gibiyim işte makyaj yap çık sonra topla topla :))) çekmece içi organizerler olabilir belkim bu akşam vakumlu poşetlerden alıcam olmadı onlardanda alırım makyaj malzemelrinde olmazsa çamaşır yada şal için kullanırım :KK70: :KK1: çok dağınığım bu konuda ya:KK52:

ben de çok düzenli değilim onun için hepsini makyaj çantalarında tutuyorum çantaları da çekmeceye koyuyorum gözümün önünde durmasınlar diye. şişe halindekileri de banyo dolabı ya da tuvalet masası çekmecesine yerleştirdim. bekar evimde makyaj masamın üstündeydi her şey gına gelirdi onları öyle gördükçe, pek de yerim yoktu açıkçası başka mecburen ordaydılar ama çok sinir oluyordum. temizlemesi ayrı dert dağınıklığı ayrı dert pfff

bence en mantıklısı parfüm deodorant gibi ürünleri masanın üzerine dizmak...geri kalan makyaj ürünlerini de ilk çekmeceye koymak.... belki bütün ürünleri masa üzerinde görmek hoşunuza gidiyordur ama bu sadece dağınıklığa ve karmaşalığa sebep olur....ben sade bir insan olduğum için evimde gayet sadedir...öyle ortalıkta ıvır zıvırım yoktur herşeyin yeri vardır....mesela yatak odam okadar sade ve ferah ki çok seviyorum....insanlar karmaşalığın bulunduğu odada daral gelmiş gibi hissederler.... farkında olmadan kendinizi daraltmayın ve masanızın çekmecelerini kullanın...masa üzeri ne kadar boş olursa size o kadar az meşguliyet çıkmış olur...onca malzemeyi her an her saniye düzenli tutmak mümkün değil bence....sürekli orayı toparlama çabası içinde bulunacağınıza aklınız rahatca bırakıp çıkın evinizden...

benim bütün makyaj malazemelerim makyaj sandığımda duruyor ifonyerin üzerinde,diğer bakım ürünlerimde mesela temizleyiciler,kremler,losyonlar,saç bakım setleri,ojeler,parffümler,peelingler,vs onlarda şifonyerde onlarda yani:KK76:

benimkilerde sifonyerde, makyaj cantamda, üzerine kutu kapagi koydum,
orayada günlük kullandiklarimi yerlestirdim :KK1:

Merhaba, bende temizliği kolay olsun diye 2 tane kare şeklinde kutu aldım içine sifonyer üzerinde tutacağım ürünlerimi koyuyorum parfüm krem deodarnt gibi. toz alırken tek tek kaldırıp dizmekten kurtuluyorum. arkadışımızın dediği gibi kutulu makyaj ürünlerini çekme içi düzenleyicilere gruplarına göre dizdim. göz kalemleri, dudak kalelemleri ve ince fırçalarımıda içine mercimek koyduğum kalemliklere koyuyorum. bu sayede birbirlerinden ayrı ayrı duruyorlar. kalemliğin bir yerinde toplanmıyorlar.Size de tavsiye ederim.

X