Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en soldaki ni soruyorsan flormar 44 numaramercancım ii günlerde sür sürüştür mal varlığını ben de pudra allık kısmında pembiş olanı çok merak ettm
canım sorduğun flormar ama baya eski eşim yere düşürmüştü içi dağıldı ama dibindeki bile yetiyor sanırım şimdi öyle büyük gramajlı yapmıyor flormar evde bakıyımda nosunuda söyleyim olurmudaha ne olsun kaydirigubbakcemile3 tatlım şu pudraların olduğu resimde sağdan ilk sıradaki alta doğru olan numero ve marka ne:hulya:
canım sorduğun flormar ama baya eski eşim yere düşürmüştü içi dağıldı ama dibindeki bile yetiyor sanırım şimdi öyle büyük gramajlı yapmıyor flormar evde bakıyımda nosunuda söyleyim olurmu
flormar değil canım ultra extrem diye bir markabu resimdeki pudranın yanında olan pembik canım flormar mı ambalajını benzetemedim:umursamaz:
kizlar slm, ya bu benefitin yuz icin shimmeri varmis ya, nereden bulabilirim bilen var mi? Sanirim Tr`de satilan bi yer yok ( ya da varsa bilen yazabilir mi? ) netten almaliyim, o da strawberry e baktim ama yok, baska nereden alabilirim? cok merak ediyorum ya...
kızlar bende ekliyim birazını çektim
diğerlerinide sonra eklerim
fondotenler:
Uploaded with ImageShack.us
pudra
kapatıcılar
ışıltılar
bronz pudra