Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım onlar max faktör bir parfümeriden 3ürünü nü alana hediyesiydi pembe kutulu makyaj çantası içinde 2 sene falan oldu ama eşantiyon yani hediye ürünlere bayılırım hatta bir keresindede çok şık bir gece çantasına benzeyen bir cüzdan vermişlerdisositosositocanım bu fırçalar max factor mu ben yanlışmı okedum acaba ???
max ın fırçaları varmıymış yaaa nerden aldın bunları kaç ytl sorabilirmiyim acepsempatiksalakcinni:kedi:
hera-zeus güle güle kullan cnmfisfisfis biraz bulanıklar pek anlaşılmıyo amaa makyaj setlerinden memnunmusun cnm şu kenarlardan açılanlarr çiçek gibii ?
ya gördüm ama telimin kamerası bozuk o yzden böyle oldu koymayıda cok istedim artık mazur görün beni:):sm_confused::1rolleyes:thejackal canım o kadar koymuşsun zahmet etmişsende koymadan önce görmedinmi sen resimleri hiçbirşey anlaşılmıyorki :)yinede iyi günlerde kullan emeğine sağlık ?
bu ürünlerde rimel de dahil hiçbirşey göremedim canım ben ama çift taraflı rimel loreal de var 30 küsür civari fiyatı volume expres çok iyi bir ürün tavsiye ederim :)