- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
- Konu Sahibi EU1
- #1.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar
sonradan keşfettim bu sayfayı. resimleri görünce de çok hoşuma gitti dedim bende yükleyeyim.
öncelikle belirteyim bana makyaj çok yakışmaz alıp kullanmadan attığım biçok makyaj ürünüm vardır.
son iki yıldırda işime yaramayacak hiçbirşey almıyorum artık
kullandığım belli başlı ürünler vardır onları şimdi paylaşıyorum
bunlar kişisel bakım ürünlerim
bunlar parfüm ve deodorantlarım
oje pek kullanmam ya french yaparın yada sadece parlatıcı sürerim
far olarak gri tonu çok kullanıyorum. tek yakışan renk olduğu için olabilir
kahve tonlardakini aldım ama bi kez evde denedim ve birdaha süremedim malesef
kalemlerim ya emily yada flormar dır . hangisini tavsiye edersin diye soracak olursanız kesinlikle emily. yumuşacak çok rahat sürülüyor. biraz geç keşfettim onları arkadaş tavsiye edincede 1 tl lik kalemden ne hayır gelir diye burun kıvırarak almak istemedim başta ama beni utandırdı.
rimelimi değiştirmeyi düşünüyorum. maybelline aslında memnunum ama daha fazla hacim ve kıvraklık verecek bişey arıyorum
bu kadar bakanlardan teşekkür ederim. sormak istediğiniz bişey olursa cevaplamaya hazırım zemuszemus
Buyrun hayatim... Ama hepsinden cok memnunum diyemem. Ozellikle Dior'un urunleri hassas ciltlerde alerjenik olabiliyor. Elimden geldigince goz bayrami yapmaya calistim
ps: devami bir sonraki mesajda
taze yumurta rujlara bakıp kaldım nekdr cooook
güle güle kullan aklinialirimsmile
taze yumurta rujların çok güzelmiş
tazeyumurta gerçekten rujların çok güzelmiş zemuszemus
ilk ruj resminde önde bir tane avon var, onu adı ne canım ?
canım ilk baştaki cecile 25 numara yanımda olan alixleri sölim hemen en sondaki pembe tonu 393
yanındaki şeftali gibi olan 123 kahve tonu 23 ve cecilenin ynaında olan gül kurusuda 323 canım umarım işine yarar :kedi: