- 25 Nisan 2011
- 834
- 10
- 116
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.601
nasıl eyeliner?jel,likit ?
bende deneye deneye öğrendim ilk başta flormarın kalem şeklindeki eyelineriyle başladım, şimdi jel kullanıyorum :)
[/B]
bende aynı dertten muzdaripim likit benmki ama kullanamıyorm.. :26:
MAC studio finsih concealer mı yoksa maybelline dream mousse con. mı ne diyorsunuz kızlar?? genetik gözaltı morluklarım var 22 yaşındayım
MAC studio finsih concealer mı yoksa maybelline dream mousse con. mı ne diyorsunuz kızlar?? genetik gözaltı morluklarım var 22 yaşındayım
cnm beni eklersen fotolarınıo gorursem yardımcı olabilirim belkimakyaj muhtesem olms arkadaslar bana yardım edermısınız benım gozlerım ırı kalemı ıcınemı cekmelıyım dısınamı ustunemı ??
kızlar merhaba umarim banada yardimci olursunuz 24 yasindayim 12.13 senedir vitiligo var bende..duymussunuzdur renk pigmentlerının ölmesi olarak biliniyor..normalde pek onemsemiyorum ancak 2.5 ay sonra allah'ın ıznıyle evleniyorumVe kolumda dirsek bolgesinden bilege kadar olan yerleri kapatmak istiyorum bildignz onerebilceginiz vucut icin kapaticilar var mi profesyonel olarak..simdiden tesekkur ederim
Eki Görüntüle 446958
merhaba arkadaşlar .. ben de böyle bi makyaj stili yapmak istiyorum bunun için neler gereklidir we yapım aşamasını adım adım gösterebilecek bir bilen arkadaşımız war mıdır acabaaa :))))))
Ya benim bu işi bırakmam için artık hiç elimi makyaja kozmetiğe sürmemem lazım:)) O da mümkün değil. Normalde iletişim mezunuyum gazetecilik. Basın danışmanlığı yapıyordum bu gurbikle yazdığımız dönemlerde sonra ben ikinci çocuğumu doğurdum işten ayrıldım şimdi bir evli iki çocuklu ev hanımıyım:)
canlarım
bugüne kadar cilt bakımı ve kozmetik ürünler hakkında bildiğim, uygulayıp memnun kaldığım ne varsa sizlerle paylaştım
bundan böyle yüz şekillerinize, ten renginize göz biçiminize göre makyaj uygulamalarına dair sorularınızı bu topikten cevaplandırmaya çalışacağım
smokey eyes
dudak inceltip kalınlaştırma yöntemleri
allık sürme yöntemi
eyeliner + sürme/kalem çekme yöntemleri
vb. gibi istediğiniz konuda danışabilirsiniz
konu sık sık resimlerle desteklenecektir hihoyyyt
makyaj muhtesem olms arkadaslar bana yardım edermısınız benım gozlerım ırı kalemı ıcınemı cekmelıyım dısınamı ustunemı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?