• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Gözaltı sorunları öncelikle sağlık yönünden araştırılmalıdır. Bazen yapısal bazen de içten gelen bazı nedenlerle gözaltı morlukları olabiliyor. Şayet bunu araştırmış ve yapısal olduğunu teyyit etmişseniz bunlar için üretilmiş kremleri kullanabilirsiniz. Chanel'in bu konuda başarılı bir serumu var benim aklıma gelen. Bir de strivectin'in göz kremi bu konuda iyidir. Ayrıca lavanta ve papaya kaynatıp suyu ile gözlerinize masaj yapabirsiniz bu da morluklara iyi gelir.

Sağol canım hoşbulduuuk:)) Büyüdü tabi o da genç kız oldu:)
Araştırcaz bakalım mishha'yı yeniliklere açığız biz yeter ki kaliteli olsun di mi:7:
Yane kalite önemliiiii :))))))))
:9: bende durdum durdum tam doğum zamanını buldum sipariş vercek
neyse canın saolsun tatlım:16:

lattem canavar gördüm seni gene neler alcan bakayımmm :P

ben de bişi sorcammmm :3: dudak çatlakları için bişi arıyorum ama bişi sürüldüğü belli olmasın parlamasın yani. var mı acep öle bi ürün :26:

bu soru heralde bin kere falan sorulmuştur ama üşengeçlikten tek tek bakamadım o yüzden tekrar soruyorum

benim göz çevrem genetik olarak kahverengi makyaj yapmadan çıkarsam hasta mısın diye sormayan yok
gün içinde çok makyaj yapmam ama göz çevresi için mutlaka bi ürün kullanıyorum
şu anda maybilne fondoten sürüyorum göz çevreme
1.sorum....fondotenin göz çevresinde yağ bezesi yaptığını okudum bu doğru mudur
2.sorum....eğer doğruysa göz çevresi için en iyi kapatıcı markası nedir
3.sorum... benim gözlerim ufak siyah makyaj çok hoşuma gidiyo ama siyah far sürünce iyice küçülüyo bunun için uygulayabileceğim bi yöntem var mıdır acep

baya yazmışım
kaptırdım kendimi :9:

hiç bir fondoten göz altına sürülmez.göz cevresinin derisi daha ince bi dokuya sahiptir.dolayısıyla yüz için kullanılan kapatıcılar göz cevresine uygulanmaz.ilerleyen zamanlarda yag butoncukları olusabilir.göz altı kapatıcısı öneriyorum.kahverengilikj yogun oldugu için stic kapatıcı uygun olur.beyunun 02 numaralı stic consealerını dene.

siyah renk küçük gösterir.göz içine beyaz kalem cek siyah far deilde siyah kalem yada eyelinerıda dısa uygula.hem göz kapagına hemde göz altındaki kirpik diplerine.ama içine gelmicek sekilde olacak.içe beyaz kalem cekiceksin.daha iri gözükür gözlerin.

dermalogica renkli nemlendirici günlük makyajlar için ideal bence, hergün cildine renk verme ihtiyacı duyanlar için fondoten ve pudra zararından daha iyidir....

selam :) bn far paleti aldım içinde her renk var 40 tane falan ama bn güzel makyaj yapmayı beceremiorm çok beceriksizim ::=)koyu kahverengi gözlü ve saçlıyım esmerim bna önerebilceğn makyaj var mı tatlım ::)

Cildim aşırı hassas eskiden bebek gibiydi yanlış kozmatkten küçük kırmızı pütürcükler var yanaklarımda artı burnumda siyah noktalar var :43: bunlar için tedavi edici bir ürün ve yüzümü bozmayacak makyaj malzemeleri arıyorum.Carmina mineral kullananlar var mı mneral makyajın iyi gelebileceğini söylediler :44:

merhaba benim bi sorum olacaktı.. bu sally hansenin sprey fondöteni vardi sonra kaldırdılar bacak fondöteni cıktı acaba bu acaba bacak fondöteni de yüze uygulanabilir mi ? ben sprey fondötenlerin yaptığı airbrush etkisini seviyorum bronz görünmek istendiğinde de mükemmel sonuç yaratıyor

Back