- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.621
Eki Görüntüle 446958
merhaba arkadaşlar .. ben de böyle bi makyaj stili yapmak istiyorum bunun için neler gereklidir we yapım aşamasını adım adım gösterebilecek bir bilen arkadaşımız war mıdır acabaaa :))))))
merhaba gurbaa hanım
öncelikle topiğiniz hayırlı olsun hayırlı işler dilerim
benim sorum şöyle mesela ben kapatıcı fondöten pudra vs bu üçlünün nasıl ne şekilde hangi sıralamayla yapıldıgını bilmiyorum sonra bir yapıyorum suratım şerit şerit izler
ne acı kaç yaşına gelmişim bilmiyorum
makyaj muhtesem olms arkadaslar bana yardım edermısınız benım gozlerım ırı kalemı ıcınemı cekmelıyım dısınamı ustunemı ??
Eğer gözlerin aşırı iri geliyor ve bundan memnun değilsen, küçültmek istiyorsan yalnızca içine sür. Hatta gözlerini sıkarak üste de bulaşmasını sağlarsın daha da küçük görünür
Merhaba benim makyaj konusunda hiç fikrim yok ama artık başlamak istiyorum artık maaş almaya başladım ve öncelikle malzeme gerek tabi. en iyilerini alabilirim bunun için tavsiye istiyorum bir de hani makyaj yapıp da yapmamış gibi doğal duranlar var ya ondan öğrenmek istiyorum bir de:) cilt bakımı ürünleri için öneriler. Yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar ben likit eyeliner aldım fakat 1, 2 hafta kullanmayınca kurumuş :18: tekrar nasıl açabilirim onu bilginiz var mi?? :26:
Kizlar kuru gozaltlarina fazla zarar vermeden kapatacak bir kapatici, kisa uygun murdum gul kurusu gibi bir allik oneriniz var midiryuzu kirli gibi gostermeyen? Sarisinim ve beyaz tenliyim bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?