- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.201
işte kızlar bunlar bana önerdikleri kremler
fiyatlarıda L:loccitane :) S: strawberry :) karşılaştırmayı yaptım iyiki almamışım yavaş yavaş burdan alıcam
annem için ise immortelle serisini önerdi yeni kremi çıkmış gece gündüz kullanabilior divine die onu önerdi 220 falandı yaş ilerlediği için serum takviyeside şart dedi işte böyle hassas cilt için shea nın saf serisi varmış tam organikmiş dermokozmetik falan filan dedi erkek arkadaşımda egzama gibi dökülme oluo çok hassas beyaz pul pul oluo alnı falan onun için balmını önerdi 79 falandı vazelin gibi yapısı vardı akşamları kullanın dedi :)
L.:44 S:38,5
L:80 S:53
L:159 S:104,5
L:44 S:43
L:75 S:59
L:109 S:64
L:79 S:57,5
bugün gittim canım sordum ama yaş sınırı yok malesef dedi cildine göre ürün önerilir dedi ben mesela gece krei olarak immortelleyi kullanıcam ama o ileri yaş için dedim hayır dedi 2ye ayrılıomuş ileri derecesini vermiyorum dedi en iyisi sen gidince cildine uygun olanını al canım hata alma çilekten al am şöle sölim göz kremi badem elmanın ki olur çünkü diğerleri çok yoğum dedi oda göz etrafında yağ bezeciği oluşturur dedi ki bende bi tane var ve kremim yoğun bi yapıya sahip :) senin cildinde nerdeyse benim gibi tamamlayıcı ürün karışımı yapar sanırım sende de azcık daha sabret bence :)
cafelatte gittin mi capacity e canım :)
ben gittim sephoraya baktım sadece sephoranın bazı ürünlerinde indirimler vardı fondötenleri 10 lira, göz kalemleri 3 lira falandı. ama doğru düzgün bişey kalmamıştı almadım ben de.
bi de sephora da bazı cilt bakımı ürünlerinde %15 indirim vardı estee de lancome da falan. sanırım bi de parfümlerde vardı çok dikkat edemedim kalabalıktı bayağı.
korres diye bi marka var loccatine nin yanında doğal içerikliymiş ürünleri mağazayı bu kadar zamandır daha yeni farkettim :)
ama daha önce hiçbir ürününü kullanmadığım için sadece bir göz kalemi alıp çıktım denemek amaçlı orada da %30 indirim vardı
kalemin sürümü yumuşak henüz gözümde denemedim %100 doğal içerikliymiş fiyatları da uygun o mağazanın.
asıl soracağım capacitydeki eczaneden la roche posay 50 sbf li yağlı ciltler için güneş koruyucusu aldım eczacı alerji yapmaz sivilceye neden olmaz dedi kullananlar varsa yorumlarsa sevinirim gerçi iş işten geçti aldım ama hep böyle yapıyorum aldıktan sonra sormak aklıma geliyo ya :S
aslında hepsini önerebilirim bunlar tamamlayıcı ürünler deyip durdu temizleme için ben zeytini istedim o elma badem dedi ben yoğun makyaj yapmıyorum die istemedim açıkçası çilekten b,ir bakayım fiyatla çok uygun gerçekten bugün bitecekse eyvahhhh yandım vallaayyy tatlım hemen hemen aynı şeyleri vermiş banada alkisalkisalkis bende zeytin ağacı özü tem. elma badem kremi elma badem peelingi kullanıyorum ve shea nem maskesi var bendede beebemolumunekankayizsmile göz altı kremi almadım ama badem elma alayım bende madem o yoğun değil.. en güzeli çileği takip et fıstııım ve bugün sona erecek %40 indirimede bak Loccatinede bakalım bunlardan varmı amaa sitesinden sakın alışveriş yapma kuzum ben geçen hafta mağazadan aldım sitedende fiyatlara baktım yaklaşık 5 TL mağaza daha ucuz haberin olsun canımcım
bugün gittim canım sordum ama yaş sınırı yok malesef dedi cildine göre ürün önerilir dedi ben mesela gece krei olarak immortelleyi kullanıcam ama o ileri yaş için dedim hayır dedi 2ye ayrılıomuş ileri derecesini vermiyorum dedi en iyisi sen gidince cildine uygun olanını al canım hata alma çilekten al am şöle sölim göz kremi badem elmanın ki olur çünkü diğerleri çok yoğum dedi oda göz etrafında yağ bezeciği oluşturur dedi ki bende bi tane var ve kremim yoğun bi yapıya sahip :) senin cildinde nerdeyse benim gibi tamamlayıcı ürün karışımı yapar sanırım sende de azcık daha sabret bence :)
aslında hepsini önerebilirim bunlar tamamlayıcı ürünler deyip durdu temizleme için ben zeytini istedim o elma badem dedi ben yoğun makyaj yapmıyorum die istemedim açıkçası çilekten b,ir bakayım fiyatla çok uygun gerçekten bugün bitecekse eyvahhhh yandım valla
tatlım Loccatine nin kendi sitesinde %40 indirimi bitti maalesef bilmiyorumkismile
amaaa çilekte elma badem hala 40 TL indirimli onu sakın kaçırma tek tek al istersen nasılsa çilekte kargo ücreti yok kaydirigubbakcemile5
yavrucuklarim benim
hepinizi cok ozledim
yoksunuz ama ayrı ayrı opuyorum oranizdan buranizdan
canım benim
ben de çok özledim hepinizi
insan ayri kalinca anlıyor buranin değerini
şimdi cıkmak zorundayim ama en kısa zamanda yine gelicem
herkese selam et olur mu
opuyorum sulu sulu
canım benim
herkese selam et olur mu
opuyorum sulu sulu
babamı görsem bu kadar sevinmezdim :sm_cool:
çabuk gel beee çene yne bana kızacak eyvahedigeldismile
ha ben kimmiyim kanne yim belki hatırlarsın boshayallersmile
niye çıkıyon uyku vaktin mi:roflol:canım benim
herkese selam et olur mu
opuyorum sulu sulu
:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?