Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
öyledir bu topik ve topik halkı zemuszemus
çivit kafa, niye yapamıyon nen gölge, böl gözü üçe beşe, kaça böleceksen, sonra da kafana göre takıl zemuszemus

bende varım canım 3 etti hehehe :)))))

sositososito gel tatlım aramısa katıl sende kaydirigubbakcemile3

ama ben bu defa söz dinledim.. önce pahalı olmayan şeyler dene dediniz bendee önce flormarın farını aldım bakıyım eğer kullanırsam set alcam

rujlar mayb. nin hiççççççç beğenmedim :umursamaz::dilcikar:

Son düzenleme:
Bütün aslanlar mı kokoş,mükemmeliyetçi..:kedi:
ah..ah..ben de öllleyim..

Kızlar cildim karma..Bizzat kullandığınız yağlı olmayan bir güneş koruyucu var mı?
Geçtiğimiz yaz..araştırdım falan ama gittim garnier aldım..idare etsin diye..bir daha da bakmadım..
Nemlendirici hafifliğinde bişey istiyorum..
Bu DDF nin daha yüksek faktörlüsü var mı acaba?Hem nemlendierici,hemde koruyucu olarak kullanmak için..

bende aynı şeyi sorucaktım ve bende aslanım:)
la roche iyi yorumlar almış ama bazı arkadaşlar parladıgını söyluyo
karar veremedim bende garnier bakıyorum nette simdi onuda bulamadım:))
off ne zor yaa karar vermek:)

daha yüksek faktörlüsü var mı diye ben de bakıyordum ama bi baktım bu tam benim istediğim bişey
hem nemlendirici hem güneş koruyucu, hem mat görüntü hem de indirimde görünce tav oldum kaydirigubbakcemile3
geçen yaz yağsız güneş koruyucu çok bakınmıştım, önce la roche kullandım, sonra sebamed, ikisi de yüzümde katman gibi kaldığından çok hoşuma gitmiyor açıkçası, belki faktörü yüksek olduğundan öyle oluyodur

Şeniz..Sağolasın...Almış kadar oldum..opuyorumnanaktan

Şeniz ben de vermiş kadar olayım o zaman :))

canım ya ben de herşeye bahane buluyorum ama garnier benim cildime çok dokunuyor
3ü birarada bir ürünü vardı, temizleme, peeling ve nemlendirici galiba, ilk kullanmamada sivilce yaptı yüzümde boshayallersmile

canım ya ben de herşeye bahane buluyorum ama garnier benim cildime çok dokunuyor
3ü birarada bir ürünü vardı, temizleme, peeling ve nemlendirici galiba, ilk kullanmamada sivilce yaptı yüzümde boshayallersmile
bende var o ürün ister temizleyici ister maske olarak kullanıyosun çinko içeriyo
benim lekelere iyi geldi sanki sivilcelenme yapmadı
her türlü cilt tipinde bütün ürünler farklilık gösteriyo işte ürün önerirken aslında yüz tipimizide iyice anlatmak lazım aslında
yanlış yönlendirme olmaması babınnda

benim bi sorum olacak gurbaa'ya bilmiyorumkismile

yuzum yuvarlak oval arası.ne yapsam su allıgı dogru duzgun surmeyı beceremıyorum.
foto da koyabılırım tavsıyelerde yardımcı olabılecekse :kedi:

lutfen yardım, su yasa geldım hala anlamıyorum makyaj ısınden, bi yardım lutfen gurbaa senağlama

topiğin sahibi gurbaa da aslan diye biliyorum ee bütün aslanlar makyaj topiğindeyse evet hepimiz kokoşuz kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

Öyle ya..Ruhla ilgili bişey..Doğuştan ruhuma işlemiş bu makkac konuları..
Hele bi kozmetik tükkanına gireyim..hepsini yiyesim geliyor..kaydirigubbakcemile3
Gözüm dönüyor..kaydirigubbakcemile3

tatlım gurbaa yok ama ben varım aklinialirimsmile
allığı sürerken gülüp yanaklarının üst kısmına sürme tekniği
ve yanaklarını balık gibi içeri çekip üstlerine sürme tekniği şeklinde 2 çeşit tekniğimiz var
ayrıca hafif bir dokunuş çene altına, hafifi bir dokunuş alnın ortasına... bayanssulusmile

dior kullanayım bende yaza dogru ddf alırım sen memnun kalırsan hem uv li dedin ya. bu ddf yağlı değil dimi canım ben garnierin yüz için 50 factorlugunu kullandım hiç iyi gelmedi bana çok yağlı o yuzden bıraktım canm bi çilekten diora bakıyım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar iyi haftalar herkese :)

geldim o zaman :)boshayallersmile
far güzele benziyo canım güle güle kullan :) ruj bende kullanamıyorum nivea cherry nemlendirici kullanıom maybeline diomonds shine mı ne kullanmıştım kalıcı deil ama süperdi parıl parıl :) rujlarıda at çantana aklına gelince tazele canım maksat kokoşluk olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…