- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.081
estee fondeten çilekte 60 lira
ama her rengi yok ordaki en açık renkkoyu gibi geldi bana...
kaydirigubbakcemile3 heyooo benden bitane daha var kendimi yalnıs hissetmiom artık sositososito
bende varım canım 3 etti hehehe :)))))
kaydirigubbakcemile3 kimse beni geçemez aklinialirimsmile ama seni de görürüz şekerim ayıp ettin, doğumgününü ve adresini alayım, bakarsın minik bir süpriz gelir kapına opuyorumnanaktan
Şeniz..Sağolasın...Almış kadar oldum..opuyorumnanaktan
bende aynı şeyi sorucaktım ve bende aslanım:)Bütün aslanlar mı kokoş,mükemmeliyetçi..:kedi:
ah..ah..ben de öllleyim..
Kızlar cildim karma..Bizzat kullandığınız yağlı olmayan bir güneş koruyucu var mı?
Geçtiğimiz yaz..araştırdım falan ama gittim garnier aldım..idare etsin diye..bir daha da bakmadım..
Nemlendirici hafifliğinde bişey istiyorum..
Bu DDF nin daha yüksek faktörlüsü var mı acaba?Hem nemlendierici,hemde koruyucu olarak kullanmak için..
Bütün aslanlar mı kokoş,mükemmeliyetçi..:kedi:
ah..ah..ben de öllleyim..
Kızlar cildim karma..Bizzat kullandığınız yağlı olmayan bir güneş koruyucu var mı?
Geçtiğimiz yaz..araştırdım falan ama gittim garnier aldım..idare etsin diye..bir daha da bakmadım..
Nemlendirici hafifliğinde bişey istiyorum..
Bu DDF nin daha yüksek faktörlüsü var mı acaba?Hem nemlendierici,hemde koruyucu olarak kullanmak için..
Şeniz..Sağolasın...Almış kadar oldum..opuyorumnanaktan
bende aynı şeyi sorucaktım ve bende aslanım:)
la roche iyi yorumlar almış ama bazı arkadaşlar parladıgını söyluyo
karar veremedim bende garnier bakıyorum nette simdi onuda bulamadım:))
off ne zor yaa karar vermek:)
bende var o ürün ister temizleyici ister maske olarak kullanıyosun çinko içeriyocanım ya ben de herşeye bahane buluyorum ama garnier benim cildime çok dokunuyor
3ü birarada bir ürünü vardı, temizleme, peeling ve nemlendirici galiba, ilk kullanmamada sivilce yaptı yüzümde boshayallersmile
topiğin sahibi gurbaa da aslan diye biliyorum ee bütün aslanlar makyaj topiğindeyse evet hepimiz kokoşuz kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
benim bi sorum olacak gurbaa'ya bilmiyorumkismile
yuzum yuvarlak oval arası.ne yapsam su allıgı dogru duzgun surmeyı beceremıyorum.
foto da koyabılırım tavsıyelerde yardımcı olabılecekse :kedi:
lutfen yardım, su yasa geldım hala anlamıyorum makyaj ısınden, bi yardım lutfen gurbaa senağlama
ben diordan da çok memnundum canım, dior hydraction, su bazlı olduğundan hiç bir dokunma yaratmıyordu ve yumuşacık yapıyordu
bugün ddf de kullandım, gerçekten kullanır kullanmaz emiliyor ve mat bir görüntü sağlıyor, diğer uv filtre içeren kremler gibi parlak parlak kalmıyor hihoyyyt
sanırım beğenicem bu ürünü hihoyyyt
sositososito gel tatlım aramısa katıl sende kaydirigubbakcemile3
ama ben bu defa söz dinledim.. önce pahalı olmayan şeyler dene dediniz bendee önce flormarın farını aldım bakıyım eğer kullanırsam set alcam
rujlar mayb. nin hiççççççç beğenmedim :umursamaz::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?