- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.101
Günaydın kızlar iyi haftalar herkese :)
geldim o zaman :)boshayallersmile
far güzele benziyo canım güle güle kullan :) ruj bende kullanamıyorum nivea cherry nemlendirici kullanıom maybeline diomonds shine mı ne kullanmıştım kalıcı deil ama süperdi parıl parıl :) rujlarıda at çantana aklına gelince tazele canım maksat kokoşluk olsun :)
dior kullanayım bende yaza dogru ddf alırım sen memnun kalırsan hem uv li dedin ya. bu ddf yağlı değil dimi canım ben garnierin yüz için 50 factorlugunu kullandım hiç iyi gelmedi bana çok yağlı o yuzden bıraktım canm bi çilekten diora bakıyım
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım :)))öle yapcam tatlım çünkü pembe olan ruj hemen silinio alsanaalsanasmile neyseee kokoşluğa ilk adımımısı atıoz dimi böle böle örences boshayallersmile
ayyy bende anneme alıcam krem başımın etini yiyo beraber araştıralım canım 50 yaş üstü için alcıam benbirde kızlar kırısık için ne önerirsiniz ? diorunkilere baktım güzel gibi anneme almak istiyorum birde ama yüzü bayagı kırısık
tamam tatlım beraber araştıralım ben revitalift almıstım oda güzel kremdi ama ben bu sefer daha iyi birşey istiyorum
bende far bazını kullanıyorum canım cok bereketli bir ürün uzun süre gidicektir sana. güle güle kullan canım
dior kullanayım bende yaza dogru ddf alırım sen memnun kalırsan hem uv li dedin ya. bu ddf yağlı değil dimi canım ben garnierin yüz için 50 factorlugunu kullandım hiç iyi gelmedi bana çok yağlı o yuzden bıraktım canm bi çilekten diora bakıyım
baktımm bunu buldum senin kullandıgın bumuydu canım ? birde bunun zengin kremi var ama benim cildim o kdr kuru değil. hem koruma faktörlüde. sence alayım mı canım ? 86 tl indirimi yok belki indirime girer yakında o zaman alırım
Christian Dior
Nem Koruyucu Hafif Krem SPF20 50ml/1.7oz
birde kızlar kırısık için ne önerirsiniz ? diorunkilere baktım güzel gibi anneme almak istiyorum birde ama yüzü bayagı kırısık
far bazı ve far aldım MAC ten daha önce sürdüklerim farsa bune yaa süper ötesi bişi zemuszemusbayıldııımmm sürmeye kıyamamki hap kadar minicik ama resmen aşık oldum opuyorumnanaktan
capacity mac ten aldım ama ordaki kızlar fazla ilgilenmedi bende sadece bunnarı aldım kendi sitesinden alış veriş yapan varmı canlarım kaydirigubbakcemile2
ay ben bu mesajı görmemişim kuzu, kim gelmiş, özlettin kız kendini olumunekankayizsmile
hayatım burda fondöten deyince estee lauder double wear deniyor hemen, bilmiyorum kullandın mı, sen eskilerdensin sonuçta
açıkçası ben clinique kullanıyordum ve hala clinique kullanıyorum, belkş çok fazla kapatıcı değildir ama çok doğal durduğu kesin
eğer cildinde çok problem yoksa onu tavsiye ederim
estee nin kapatıcılığı daha iyi tabi ama doğal görünüyor mu bilmiyorum şekerim, ben kullanmadım ama gurbişin tavsiyesi o
meretin fiyatı hiç düşmüyor, sadece denemek için de dünya parayı riske atamam zemuszemus
aslında bigün sevile gidip deneyim bakem, nası bişimiş bayanssulusmile
ooy canım benim :1hug:
sevmem mi kız, eski dost :1hug:
ben memnunum canım cliniqueten, çilekte bi ara baya düşmüştü fiyatı, şu an ne durumda bilmiyorum
kapatıcılığı çok fazla değil dediğim gibi ama nasılsa cildinde sorun da yokmuş
istersen almadan önce bir dene yine de yerimseniben
sürüp 1 gün dolaş bakalım beğenicek misin ???
güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsın ki mac zaten kalmamak mümkün değildir heralde :) bu arada kaç para verdin bunlara merak ettim :)
far bazı ve far aldım MAC ten daha önce sürdüklerim farsa bune yaa süper ötesi bişi zemuszemusbayıldııımmm sürmeye kıyamamki hap kadar minicik ama resmen aşık oldum opuyorumnanaktan
capacity mac ten aldım ama ordaki kızlar fazla ilgilenmedi bende sadece bunnarı aldım kendi sitesinden alış veriş yapan varmı canlarım kaydirigubbakcemile2
memnunmusun canım merak ettim bende inglot aldım baya uzun süreli kalıcılık sağlıyomuş valla :)bende far bazını kullanıyorum canım cok bereketli bir ürün uzun süre gidicektir sana. güle güle kullan canım
güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsın ki mac zaten kalmamak mümkün değildir heralde :) bu arada kaç para verdin bunlara merak ettim :)
memnunmusun canım merak ettim bende inglot aldım baya uzun süreli kalıcılık sağlıyomuş valla :)
evet canım öyle yaparsın... ddf hiç yağlı değil, sürdüğün anda emiliyor, benim de cildim yağlı olduğundan hassasım bu konuda :))
benimdi dior hydaction canım, bu değil, ayy çok da tuzluymuş, istersen daha uygun bişeyler de bakabilirsin.
kırışıklar hakkında hiç bilgim yok canım ama ablam sanırım loreal kullanıyor bilmiyorumkismile
canım bu değilmiydi seninde
HydrAction Visible Defense Hydra Protectives Light Cream SPF20
Nem Koruyucu Hafif Krem SPF20 50ml/1.7oz
evet birazcık tuzlu yok indirime girene kadar beklicem girmezse alıcam napıyım cildime iyi gelsin. Ben bunu makyajdan öncede sürebilirim dimi nemlendirici olarak şuan bepanthen sürüyorumzararlıymıs diye okumuştum. ddf nin yağlı olmadıgına cok sevindim yazında onu alıyorm ozaman :) bu yaza kadar yüzüme hiç güneş kremi sürmeden güneşlendim ne salakmışım ya
benimkinin üstünde aynen şu yazıyo canım
HydrAction- Creme Sorbet ultra Hydratante
Deep HydrationSorbet Creme
kaydirigubbakcemile3
canım bir musibet bin nasihatten ala valla, ben de yalnızca yazın kullanırdım, onu da çok yoğun güneşe çıkarsam, yani deniz kenarında falan
ama yüzümde güneş lekesi çıktı, son birkaç yılda, ondan sonra anladım çok hassas cildim
artık kışın bile kullanıyorum, ama çok yüksek faktörlü kullanmıyorum, bu şekilde 15-20 falan.
ben bu dioru sadece nemlendirici olarak kullanıyordum, makyaj altına da olur, bunun spf faktörü yok çünkü, onun için şimdi hem spfli olsun hem nemlendirici olsun istiyordum, o yüzden ddf i aldım.
ama artık güneş ışınları çok kuvvetli biliyosunuz, mutlaka kullanmak gerek... diğer bütün ürünlerden daha önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?