Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

öle yapcam tatlım çünkü pembe olan ruj hemen silinio alsanaalsanasmile neyseee kokoşluğa ilk adımımısı atıoz dimi böle böle örences boshayallersmile

baktımm bunu buldum senin kullandıgın bumuydu canım ? birde bunun zengin kremi var ama benim cildim o kdr kuru değil. hem koruma faktörlüde. sence alayım mı canım ? 86 tl indirimi yok belki indirime girer yakında o zaman alırım
Christian Dior
Nem Koruyucu Hafif Krem SPF20 50ml/1.7oz

birde kızlar kırısık için ne önerirsiniz ? diorunkilere baktım güzel gibi anneme almak istiyorum birde ama yüzü bayagı kırısık

öle yapcam tatlım çünkü pembe olan ruj hemen silinio alsanaalsanasmile neyseee kokoşluğa ilk adımımısı atıoz dimi böle böle örences boshayallersmile
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım :)))
birde kızlar kırısık için ne önerirsiniz ? diorunkilere baktım güzel gibi anneme almak istiyorum birde ama yüzü bayagı kırısık
ayyy bende anneme alıcam krem başımın etini yiyo beraber araştıralım canım 50 yaş üstü için alcıam ben

far bazı ve far aldım MAC ten daha önce sürdüklerim farsa bune yaa süper ötesi bişi zemuszemusbayıldııımmm sürmeye kıyamamki hap kadar minicik ama resmen aşık oldum opuyorumnanaktan
capacity mac ten aldım ama ordaki kızlar fazla ilgilenmedi bende sadece bunnarı aldım kendi sitesinden alış veriş yapan varmı canlarım kaydirigubbakcemile2

evet canım öyle yaparsın... ddf hiç yağlı değil, sürdüğün anda emiliyor, benim de cildim yağlı olduğundan hassasım bu konuda :))

benimdi dior hydaction canım, bu değil, ayy çok da tuzluymuş, istersen daha uygun bişeyler de bakabilirsin.

kırışıklar hakkında hiç bilgim yok canım ama ablam sanırım loreal kullanıyor bilmiyorumkismile

güle güle kullan canım, çok güzeller, sitesinden alışveriş yapmadım hiç ama iç geçire geçire gezinmişliğim çoktur kaydirigubbakcemile3

canımm bende dedim cene artıkın beni sevmiyor
uralardayım tatlım fırsat buldukca okuyorum ama eskisi kadar aktif olamıyorum malesef
benım cıldımde cok büyük problemler yok allahtan ama hanı böyle ışıltılı ve hoş dusun istiyorum anlıyomusun..
esteye bende okadar para vermem acıkcası..klinik alayım madem sende memnunsun..
feystende ekledim seni..oh miss gibi :)

ooy canım benim :1hug:
sevmem mi kız, eski dost :1hug:
ben memnunum canım cliniqueten, çilekte bi ara baya düşmüştü fiyatı, şu an ne durumda bilmiyorum
kapatıcılığı çok fazla değil dediğim gibi ama nasılsa cildinde sorun da yokmuş
istersen almadan önce bir dene yine de yerimseniben
sürüp 1 gün dolaş bakalım beğenicek misin ???

numune alayım dimi bitane ? haklısın..
bu arada çilekteki fiyatlar sanırım sadece tr için uygun :)) ben burdan sipariş verirsem tr ile her üründe nerdeyse 20 tl fazla oluyor.burda da bulamadı ki kliniğin satış noktasını gidip bayakım..
arkadasım tr ye gelıcek 2 hafta sonra ona sipariş vericem artıkın..
sağolasınnn bebişimmmm ..
öperimm gocamannnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne demek bebişim, ben de öperim kocaman opuyorumnanaktan
numune bulursan öyle de olur, daha güzel olur, bulamazsan da sadece git denicem de burdaki sevil tekin acar gibi yerlere
çilek niye trde daha uygun acaba fisfisfis

güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsın ki mac zaten kalmamak mümkün değildir heralde :) bu arada kaç para verdin bunlara merak ettim :)
bende far bazını kullanıyorum canım cok bereketli bir ürün uzun süre gidicektir sana. güle güle kullan canım
memnunmusun canım merak ettim bende inglot aldım baya uzun süreli kalıcılık sağlıyomuş valla :)

güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsın ki mac zaten kalmamak mümkün değildir heralde :) bu arada kaç para verdin bunlara merak ettim :)

ya ordayken kız bana 27 mi ne öle bişi dedi geldim fişe baktım biri 39 biri 34 bilmiyorumkismile
orda kızlara deli oldum oyüzden hemen alıp çıkmıştım bakmadım fişe alsanaalsanasmile
yaa off ben mac far istiyorum çilekte sadece dudak kalemi var bilmiyorumkismile
capacity mac e tekrar gitmek istemiyorum müşteri memnuniyeti 0000000000000:umursamaz:

canım ben memnunum her zaman kullanmıyorum ama cok kalıcı ve cok yogun oldugu için baya bi gider bu ürün bana diyebilirim. bende 39 a almıştım şimdi mac in pudrasına bakıcam bide

benimkinin üstünde aynen şu yazıyo canım
HydrAction- Creme Sorbet ultra Hydratante
Deep HydrationSorbet Creme

kaydirigubbakcemile3

canım bir musibet bin nasihatten ala valla, ben de yalnızca yazın kullanırdım, onu da çok yoğun güneşe çıkarsam, yani deniz kenarında falan
ama yüzümde güneş lekesi çıktı, son birkaç yılda, ondan sonra anladım çok hassas cildim

artık kışın bile kullanıyorum, ama çok yüksek faktörlü kullanmıyorum, bu şekilde 15-20 falan.

ben bu dioru sadece nemlendirici olarak kullanıyordum, makyaj altına da olur, bunun spf faktörü yok çünkü, onun için şimdi hem spfli olsun hem nemlendirici olsun istiyordum, o yüzden ddf i aldım.

ama artık güneş ışınları çok kuvvetli biliyosunuz, mutlaka kullanmak gerek... diğer bütün ürünlerden daha önemli...

tamam buldum :)
HydrAction Deep Hydration Sorbet Creme ( Normal to Combination Skin )
Derin Nemlendirici Sorbet Krem ( Normal ve Karma Ciltlere ) 50ml/1.7oz

evet seninkinde spf yok. ama benim ilk baktıgımda 20 factor lü sneinkide 84 tl factorlu 86 tl almışken spf li alıyım ama dimi ?

edit : birde seninki çilekte gece bakımını giriyor benim baktıgım gunduz bakımında :S kafam karıstı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…