- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.061
kızlar güzel bi nemlendirici önerirmisiniz
çeneeeeeee hele bana bir güzel kapatıcı özelliği olan hemide cok ağır olmayan bele bkatığında sankim doğalmış gibin duran bir fondoten önersene bacı..
her marka elimin altında bu aralar , malum londradayım hazır gelmişken alam bişiler bayanssulusmile
o kremi daha öncede burda okudum gurbaa önermişti almak istiodu çok güzelmiş die arada bakıom çilekten fiyatına kafama eserse alırım ama şöle set almak istiom ayrı markada olsun istemiom çok kararsızım yaahuuuuuuuboshayallersmilekızlar accık tuzlu ama Loccatine markasının kremini öneririm mannak yumuşak yapıo zemuszemus
biraz daha kullan bakalım tavsiyelerini bekliyoruzaklinialirimsmileben diordan da çok memnundum canım, dior hydraction, su bazlı olduğundan hiç bir dokunma yaratmıyordu ve yumuşacık yapıyordu
bugün ddf de kullandım, gerçekten kullanır kullanmaz emiliyor ve mat bir görüntü sağlıyor, diğer uv filtre içeren kremler gibi parlak parlak kalmıyor hihoyyyt
sanırım beğenicem bu ürünü hihoyyyt
saol canımın içi opuyorumnanaktan ne kararsız şeyim ben ya aslan burcuyum mükemmel olsun herşey diye çok düşünüyorum mafoldumben
ben de koç burcuyum ve fena mükemmeliyetçiyimboshayallersmile
ayrıca para veriyosun, tabi düşünüceksin bayanssulusmile
ben de koç burcuyum ve fena mükemmeliyetçiyimboshayallersmile
ayrıca para veriyosun, tabi düşünüceksin bayanssulusmile
anammm sende bendensin desene offf çok zor işimiz çok kaç zamandır çileği takip ediom daha bişi alamadım omu olsun bu mu o böle şu bölee offflaelaelaelaelaebayanssulusmileohaoldumsmile:sinifsinif:
:roflol: :roflol: aynen yahu :roflol: :roflol:
cafelattem biz senle ruh ikizimiyiz yoksa, ben de aynı boshayallersmile
huhuww ne faydaki bi topikmiş..
nıye fark etmemişim daha önce
bende gölge yapmayı beceremıyorum..
sağa yapıyorum sola yapamıyorum..
kızıyorum kendıme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?