Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben diordan da çok memnundum canım, dior hydraction, su bazlı olduğundan hiç bir dokunma yaratmıyordu ve yumuşacık yapıyordu
bugün ddf de kullandım, gerçekten kullanır kullanmaz emiliyor ve mat bir görüntü sağlıyor, diğer uv filtre içeren kremler gibi parlak parlak kalmıyor hihoyyyt
sanırım beğenicem bu ürünü hihoyyyt

ay ben bu mesajı görmemişim kuzu, kim gelmiş, özlettin kız kendini olumunekankayizsmile
hayatım burda fondöten deyince estee lauder double wear deniyor hemen, bilmiyorum kullandın mı, sen eskilerdensin sonuçta
açıkçası ben clinique kullanıyordum ve hala clinique kullanıyorum, belkş çok fazla kapatıcı değildir ama çok doğal durduğu kesin
eğer cildinde çok problem yoksa onu tavsiye ederim
estee nin kapatıcılığı daha iyi tabi ama doğal görünüyor mu bilmiyorum şekerim, ben kullanmadım ama gurbişin tavsiyesi o
meretin fiyatı hiç düşmüyor, sadece denemek için de dünya parayı riske atamam zemuszemus
aslında bigün sevile gidip deneyim bakem, nası bişimiş bayanssulusmile

pupa markamı alıyım yoksa cameleon mu karar veremedim çilekten alcam sizce hangisi daha iyi
bu fena diil sanki sizce?

(pupa)

pupa

cameleon

offf çok kararsızım yaaa imdakkk bir haftadır karar veremedim yamafoldumbenmafoldumben
yada sizin önereceğiniz palet varmı

cameleon canım, şiddetle tavsiye ederim, bende o var, at çantana istediğin yere götür, başka hiçbirşey almana gerek yok yanına zemuszemus

kızlar accık tuzlu ama Loccatine markasının kremini öneririm mannak yumuşak yapıo zemuszemus
o kremi daha öncede burda okudum gurbaa önermişti almak istiodu çok güzelmiş die arada bakıom çilekten fiyatına kafama eserse alırım ama şöle set almak istiom ayrı markada olsun istemiom çok kararsızım yaahuuuuuuuboshayallersmile
biraz daha kullan bakalım tavsiyelerini bekliyoruzaklinialirimsmile

saol canımın içi opuyorumnanaktan ne kararsız şeyim ben ya aslan burcuyum mükemmel olsun herşey diye çok düşünüyorum mafoldumben

anammm sende bendensin desene offf çok zor işimiz çok kaç zamandır çileği takip ediom daha bişi alamadım omu olsun bu mu o böle şu bölee offflaelaelaelaelaebayanssulusmileohaoldumsmile:sinifsinif:

ben de koç burcuyum ve fena mükemmeliyetçiyimboshayallersmile
ayrıca para veriyosun, tabi düşünüceksin bayanssulusmile

sende bendensin ben bide acayip kararsızım

anammm sende bendensin desene offf çok zor işimiz çok kaç zamandır çileği takip ediom daha bişi alamadım omu olsun bu mu o böle şu bölee offflaelaelaelaelaebayanssulusmileohaoldumsmile:sinifsinif:

ayy kuşum aynen çileğe giriyorum tam sepete atıyorum sonra du bidaha bakim derken vazcayıyorum mafoldumben

huhuww ne faydaki bi topikmiş..
nıye fark etmemişim daha önce
bende gölge yapmayı beceremıyorum..
sağa yapıyorum sola yapamıyorum..
kızıyorum kendıme ..

huhuww ne faydaki bi topikmiş..
nıye fark etmemişim daha önce
bende gölge yapmayı beceremıyorum..
sağa yapıyorum sola yapamıyorum..
kızıyorum kendıme ..

bende çok geç farkettim topiği ama 1 haftada hepsini okudum zemuszemus
ne çok şey öğrendim tabi bide uygulamayı becerebilsem:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…