Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar makeupally de bu palet için renklerinin çok açık olduğu ve küçük olduğu falan yazıyo tarzanca ingilizcemle anladığım bu :sm_confused: oysa ben renklerine bayıldım fiyatıda çok ucuz diilki kullanmasam içime oturcak napim sizce bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $thumbCAW1QQ2B.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 48
yok bebem normalde olmuyo :1no2:
hatta normal halleri süperdir,çatlaksız,dolgun.
sadece likit ruj sürdükten bi kaç saat sonra ruj dudak içimde beyaz şerit halinde birikme yapıyo

allah allah ilginç ya, ben hiçbir ruju birkaç saat tutamadığımdan bilemicem :))
napmak lazım bilemedim canı ya bilmiyorumkismile

renkler güzel görünüyor ama kullanabileceksen al sonuçta o kadar para vericeksin nasılsa gene gelir bu far paleti önce far kullanmaya alışmak için daha uygun fiytatlı farlara bak bence :)

evet cafelattecim çok mantıklı magrentanın dediği
mesela flormar veya rosense in farları da çok güzeldir...
hem de yerli malı ve uygun fiyatlı opuyorumnanaktan

kızlar bende pudra alıcam karar veremiyorum cildim çok problemli değil ama lekelerim var şimdiye kadar hep max factor kullandım aslında memnunum ama cildime daha sonraları zarar verir diye düşünyorum bu sefer paraya kıyıp iyi bişi almak istiyorum aklımda MAC var. Mac kullanan var mı? önereceginiz pudralar varsa çok sevinirim bbeyaz tenliyim

iyi alışverişler canom opuyorumnanaktan
bence estee fondöten al
luciferncim sana da clinique pudra öneririm, bir zarar vermez cildine, anti alerjiktir clinique ürünleri.

hımm doru diyosun ozaman başka paletlere bakim indirime girerse alırım saol bebişim :kedi:
bişi değil canım güzel bişiler görürsem buraya yazarım :)))

evet cafelattecim çok mantıklı magrentanın dediği
mesela flormar veya rosense in farları da çok güzeldir...
hem de yerli malı ve uygun fiyatlı opuyorumnanaktan
yane önce yerli malı ama nerdeeeee ne uyarsa onu alıyozz :)
orjinalliğinden emin oldğunuz ve en uygun fiyatı veren kozmatik satan site hangisi kibilmiyorumkismile

strawberrynet.com canom, ben hep ordan alıyorum, burdaki birçok arkadaşımız da ordan alıyor
bende strawbery dicektim çenebaz bende önce davranmış :)))) kaydirigubbakcemile2
valla canım burdaki tecrübelerime dayanarak bir rosense pudra denemeni öneririm :)))
ben pudra kullanmıyorum ama gayet güzelmiş pudrası
bende fondeten alıcam da estee mi maxmı ona karar veremedim:)

valla en çok övgüyü este aldı bu zamana kadar süper kapatıcıymış çok güzellmiş bende özel günler için alıcam este normalde fondeten kullanmıyorum :)

az önce çilekten siparişim geldi hihoyyyt
benim cildim çok hassas olduğundan kışın bile güneş lekesi oluyor, o yüzden kışın bile güneş koruyucu kullanıyorum, gerçi herkesin kışın da kullanması gerekiyormuş...
eczacı DDF ürünlerini tavsiye etmişti, ama eczanede 50 TL idi, geçen hafta çilekte tesadüfen 25 TL idi, hemen kaptım delikafadulden
bu hafta çilekte de 60 TLye çıkmış, iyi ki almışım :))

iyi alışverişler canom opuyorumnanaktan
bence estee fondöten al
luciferncim sana da clinique pudra öneririm, bir zarar vermez cildine, anti alerjiktir clinique ürünleri.

canım clinique cok hafif kalıyor diye biliyorum ama onu bi deneyim ozaman :) çok sağol MAC için fikrin var mı ?

valla canım burdaki tecrübelerime dayanarak bir rosense pudra denemeni öneririm :)))
ben pudra kullanmıyorum ama gayet güzelmiş pudrası

hımm rosense de iyi diyorsunuz onuda denicem :) cildime zarar vermesinde max iyi bir marka olduguna inanmıyorm ama genede ortalarda çüünkü 10 sene sonra kırıs kırıs olmak istemiyorm yaa bide nemlendiriciye ihtiyacım var estee nin iyiymiş sanırm

canım clinique kullanıyorum ben, başka markalarla çok fark göremiyorum, demek kullandıklarımın hepsi hafif...
mac kullanmadım bişey diyemem ama sen şöyle yap en iyisi,
mac, clinique ve rosense mağazasına git, hepsini dene, sonra kararını ver, fiyatlarını da göz önünde bulundurursun...
nemlendirici dior kullanıyordum, şimdi ddf aldım önceki sayfada resmi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…