- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.841
ay dayanamadım çileğin şu parfüm indirimlerine, parfüm aldım bi dene zemuszemus
sPatz'den özendim lülülülülülü
sPatz, seninkinin bi değişik versiyonu bu, incanto heaven. merak içinde bekliyorum bakalım nassı bişi kaydirigubbakcemile3
bakın bakalım kızlar:
Eki Görüntüle 28186
bu vesileyle de özentilik ettiğim sevgili can dostum, güzelim pırıl pırıl, ışıl ışıl insan sPatz'ın doğum günüsünü kutlarım bol parfümlü yıllar dilerim burdan
:1hug:
mutlu yaşlar canıımın içi :
güle güle kullan cnm
bende k kartı olmadığı ıcın maıl attım havale nosunu yolladılar artık bende alabılcam ordan:lepi:
d gunun kutlu olsun sPatz:1hug:
güle güle kullan canim cok güzel sIk görünüyoropuyorumnanaktan
güle güle kullan cnm
bende k kartı olmadığı ıcın maıl attım havale nosunu yolladılar artık bende alabılcam ordan:lepi:
kızzzlarrrrrrr merabaaaaa
ben geldimmmmm
hastaydım, iyileştim koştum geldim kkyaa
şu çilekteki indirimleri bende gördümm
5-10 dene parfüm ismi yazdım, deneyip içlerinde3n beğendiğimi kapmayı düşünüyorum bendeee
aa iyi hadi öyle havaleyle de oluyormuş yani:1shok: takdir ettim uğur böcüğüm uğraştın ama değmiş baksana artık gelsin çilenk'ten miss ciciler kaydirigubbakcemile2
ben geldimmmmm
5-10 dene parfüm ismi yazdım, deneyip içlerinde3n beğendiğimi kapmayı düşünüyorum bendeee
canım bende k.kartı kullanmadığım için banka hesap numarasıyla ödeme yapacaktım, ama çalıştığım banka ile görüştüm benden 50$ transfer masrafı istedi:1shok:
bankan ile görüş canım da astarı yüzünden pahalı olmasın...
10 gundur maıle cvp bekledım geldı
bu sabah gıdıp krdı den smashbox far setı aldım havale ıcın cok uğastım
atm gıdıp tel nomu kayıt ettım
ondan önce saatlerce telde konustum
geldım havale yapcam dıe sevındım
bankaya gıdıp lımıt actrmam lazımmış akannehirdelırdım he
bı ara onuda halledım bıtsın bu işkence
hoşgeldin sm :hulya: geçmiş olsun canım iyisin şimdi demek ki ohh perfümlere dalmışsın bile kaydirigubbakcemile2
hangilerine baktın neler var kafanda? yorumlarını bize de yazar mısın o parfümlerle ilgili?
[
gecmıs olsun cnm
3 tane mı 1 ını bana yollarsın artık
]
ay dayanamadım çileğin şu parfüm indirimlerine, parfüm aldım bi dene zemuszemus
sPatz'den özendim lülülülülülü
sPatz, seninkinin bi değişik versiyonu bu, incanto heaven. merak içinde bekliyorum bakalım nassı bişi kaydirigubbakcemile3
bakın bakalım kızlar:
Eki Görüntüle 28186
bu vesileyle de özentilik ettiğim sevgili can dostum, güzelim pırıl pırıl, ışıl ışıl insan sPatz'ın doğum günüsünü kutlarım bol parfümlü yıllar dilerim burdan
:1hug:
mutlu yaşlar canıımın içi :
güle güle kullan cnm
ben geldimmmmm
geçmiş olsun sm
bizede söyle bizde kapalım bir tane
nan böcük yeminlen gözüm kalmadı kız.. inşallah çabuk gelir far setin benden bilme heekaydirigubbakcemile2
sğol böcüğümm zemuszemus
yazarken elim yanlışlıkla 3 e basmış
ben bir tene alcem, yani niyetim öyle
ama senden kıymetlimi kızzz
istediğin farfüm olsun opuyorumnanaktan
uğurböcüğüm sana da çok teşekkürler!
çilek konusundaki azmin için de tebrik ediyorum
gecmis olsun bebeeemŞenizkızzzlarrrrrrr merabaaaaa
ben geldimmmmm
hoşgeldin sm :hulya: geçmiş olsun canım iyisin şimdi demek ki ohh perfümlere dalmışsın bile kaydirigubbakcemile2
hangilerine baktın neler var kafanda? yorumlarını bize de yazar mısın o parfümlerle ilgili?
yok ben hıc duymamıştımakannehir ee sımdık bız ne alcaz kendımız duysun dıye mı baskası duysun dıye mı
:bbo:
kizlar bi magazada kadin bana demisti, parfümünün kokusunu kendin hisetmek istiyorsan edp alicaksin, edt de karsindaki parfümün kokusunu hisetsin diyeymis, yillardir bu böyleymis
edt ile edp arasindaki fark ne diye sordugumda öyle dedi, siz hic duydunuzmu böyle biseyCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?