- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.261
tüm dünyaya kargo var diyo yine baktimda simdi, hem zati avrupa sayilir inciltere, cin olsaydi sorun cikabiliyo ondan o taraflardan almiyom bisi:ecrin_bebek: ne korkutuyon bemafoldumben
Türkiyede de olsa keşke çin menşeeli ürün ithalat yasagi ama nerdeee :umursamaz:
ozman cilekten bise alamazdiniz cilek cindenmiydiki gubik:sinifsinif:fisfisfis
ya cin de cok cakma mal var diye gümrük hep aciyomus kargolari bide üstüne yüklü miktarda gümrük vergisi koyuyomus ondan korkuyom ordanakannehir
gurbiş smahs box güzel mı o bronz allığı alıyorum bugun krdimden...
onun fırçası warmıydı yaa onudaa sormam lazım .
fikir wer alıyom bugn...
gurbikim su kipadan sabun onermistin yha bi ara
onların isimlerini bi daaa rica etsem kaydirigubbakcemile
bagno di roma fanterim
harikadır sabunları
ben bilmiyorum bebem ya , biyerde okudum ama emin deyilimçilekteki ürünlr çin menseeli değil gülüşüm yaaa...
öyleyse hayatta almam bişi...
fırcasi var mi bilmiyom sorsana krdiye
smash süperdir ama pişman olmazsın
bagno di roma fanterim
harikadır sabunları
cenem senle ugrastik ya hani ben alman. dan giremiyom diye, o aralar arastirirkene googlede öyle bisi okudumçilekteki ürünler o markaların orjinal ürünleri diye biliyorum...
ama hongkongdan geliyor a.s
ben bilmiyorum bebem ya , biyerde okudum ama emin deyilim
cenem senle ugrastik ya hani ben alman. dan giremiyom diye, o aralar arastirirkene googlede öyle bisi okudum
ama sen ordan siparis ettin daha iyi bilirsin eminmisin hongkongdan oldugunafisfisfis
hee hongkonglu sevgilim var artık :teytey:
tanıştık çilek aracılığıyla hediye gönderip duruyo :roflol:
kızlar bunlarım geldi, inanamazsınız güzelliğine, resimdekilerden bile daha güzeller hihoyyyt
esteenin lipstiğine, hele o kitine hayran kaldım, cüzdan gibi, deri beyaz kaplı, süper bişey ya, benefitin kalemi de süper ötesi, hediyesinin renklerini de görmeniz lazım :sm_cool:
çok mutluyum :teytey:
kızlar bunlarım geldi, inanamazsınız güzelliğine, resimdekilerden bile daha güzeller hihoyyyt
esteenin lipstiğine, hele o kitine hayran kaldım, cüzdan gibi, deri beyaz kaplı, süper bişey ya, benefitin kalemi de süper ötesi, hediyesinin renklerini de görmeniz lazım :sm_cool:
çok mutluyum :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?