- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #8.241
canım kuruttuysa ara ver...
soyma etkisi var cunku sürekli kullanımda
tsk ettim gurbikim ara weriiim madem :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kuruttuysa ara ver...
soyma etkisi var cunku sürekli kullanımda
gız gurbiş bene de bi el atıvesen deyom hane hemşerim Şincik bende güneş lekeleri var burun ve yanak kısımlarında Bıktım fondöten kullanmaktan Sevgilim kırışcan ilerde görcen zararını dio Napsam da fondötensiz güzel olsam Cildim kötü değil beyaz tenliyim tek sorun lekeler:gitme:
he canım çok şirin :))))) dinlet valla süper
evlenseydim bende yapcektim ühüüüüüü:gitme:
bitanem eğer iz bırakıyosa ten rengine uymayan bir renk secmişsin demektir
gurbişcim kapatıcı sadece oraya sürdüğümde maske gibi sarı duruo gerisi beyaz napcm ben:1no2: Pudra kullanıodum eskiden şimdi pullanıo yüzüm Acaba fırçayla uygularsam daha mı az pullanır
gubik su avonun dreamlife demisdin ya hep aklimin bi kösesindeydi bugün ibayda kargo dahil 9 euroya 50ml edp hemide zemuszemus,görünce kacirmiim dedim kaptim:ecrin_bebek: ingiltereden gelcek ins.merak ettim he kokusunuhihoyyytiyi etmismiyim la:sinifsinif:
ay cocugum gibi oldu nası öksüz bırakırım
ben gelene kadar bi süt anne bulak bari :roflol:
bitanem eğer iz bırakıyosa ten rengine uymayan bir renk secmişsin demektir
göz altına kullandıgında cildindeki lekeleri kapatmak icin kullandıgın birbirinden farklı olsun diyicem lakin yine masraf cıkıcak sana :)
pudra icin marka onerebilirim; rosense
hem ucuz hem gercekten işe yariyor
fircayla uygulaman +1 iyi hareket
fakat pullanmayı onlemek istiyorsan makyaj yapmadan en az 15 dakka once güzel bir nemlendirici ile nemlendir yüzünü
ardından makyajını yap
ve temizlerken de bebak kullan
pudranin cildi kurutucu etkilerini en aza indirmiş olursun
ya kırmızım yasak değilmi alamanyaya kozmetik girisi la?
genelde germaniye no shipping yazar emme sen nası kaptın kaydirigubbakcemile
tamam süt babası bulalım kafalarsan evde kalmiş olmazsın hem :lepi: