Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbiş ben sana dans şarkısı deelde
şöle daha gelin damat çıkmadan ortalığa çalıncak bir şarkı sölim
ben çok sevim bir gün şayet evlenirsem yaparım
pinhani--- düğün dernek :)))))
dinle bak

gız gurbiş bene de bi el atıvesen deyom hane hemşerim Şincik bende güneş lekeleri var burun ve yanak kısımlarında Bıktım fondöten kullanmaktan Sevgilim kırışcan ilerde görcen zararını dio Napsam da fondötensiz güzel olsam Cildim kötü değil beyaz tenliyim tek sorun lekeler:gitme:

canım sadece lekelerse sorun neen kapaticiyi tercih etmiyorsun?
lokal olarak uygularsın fondoten gibi tüm yüzüne sürmene gerek de yok
ama muhakkak koruma faktoru yuksek nemlendirici sür dışarı çıkmadan

he canım çok şirin :))))) dinlet valla süper
evlenseydim bende yapcektim ühüüüüüü
:gitme:

len 60 yaşında gibi konusma:mymeka:
daha yasın kaç başın kaç evlenirsin acelen ne:umursamaz:

canım sadece lekelerse sorun neen kapaticiyi tercih etmiyorsun?
lokal olarak uygularsın fondoten gibi tüm yüzüne sürmene gerek de yok
ama muhakkak koruma faktoru yuksek nemlendirici sür dışarı çıkmadan[/B]

gurbişcim kapatıcı sadece oraya sürdüğümde maske gibi sarı duruo gerisi beyaz napcm ben:1no2: Pudra kullanıodum eskiden şimdi pullanıo yüzüm Acaba fırçayla uygularsam daha mı az pullanır

Son düzenleme:
gubik su avonun dreamlife demisdin ya hep aklimin bi kösesindeydi bugün ibayda kargo dahil 9 euroya 50ml edp hemide zemuszemus,görünce kacirmiim dedim kaptim:ecrin_bebek: ingiltereden gelcek ins.merak ettim he kokusunuhihoyyytiyi etmismiyim la:sinifsinif:

iyi mi etmişin kullanınca söle kırmızı
parfümüm biti
yenileyemem aynısını alamam işsizim
işe girene gadder ucuz farfüm kullancam :ecrin_bebek:

gurbişcim kapatıcı sadece oraya sürdüğümde maske gibi sarı duruo gerisi beyaz napcm ben:1no2: Pudra kullanıodum eskiden şimdi pullanıo yüzüm Acaba fırçayla uygularsam daha mı az pullanır
bitanem eğer iz bırakıyosa ten rengine uymayan bir renk secmişsin demektir
göz altına kullandıgında cildindeki lekeleri kapatmak icin kullandıgın birbirinden farklı olsun diyicem lakin yine masraf cıkıcak sana :)
pudra icin marka onerebilirim; rosense
hem ucuz hem gercekten işe yariyor
fircayla uygulaman +1 iyi hareket
fakat pullanmayı onlemek istiyorsan makyaj yapmadan en az 15 dakka once güzel bir nemlendirici ile nemlendir yüzünü
ardından makyajını yap
ve temizlerken de bebak kullan
pudranin cildi kurutucu etkilerini en aza indirmiş olursun

ya kırmızım yasak değilmi alamanyaya kozmetik girisi la?
genelde germaniye no shipping yazar emme sen nası kaptın kaydirigubbakcemile

öyle bise yazmiyodu gubik , hem amelikadanda okadar sey aldim hepside geldifisfisfis
bu parfüm sadece ingilterede var , demek avon orda kaldirmamis bunu:sinifsinif:

tüm dünyaya kargo var diyo yine baktimda simdi, hem zati avrupa inciltere, cin olsaydi sorun cikabiliyo ondan o taraflardan almiyom bisi:ecrin_bebek: ne korkutuyon bemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…