• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayy canım isotrexini epey zaman önce kullandım
bana faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum
ama olsaydı adini unutmazdım
kanımca olmadı :roflol:

hadi canim yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 forumlarda bakarken karsilastim da bakmadim hic tarihe falan, bakalim bi kullanalimm ise yarar insallah:Saruboceq:zemuszemus

Slm herkese Ben 22 yaşındayım, ilk defa fondoten- allık alacağım marka konusunda çok kararsızım çok fazla kullanmam ama ne önerirsiniz
Burda kalabalık gördüm de sormak istedim :kedi: opuyorumnanaktan

Değil, gözlerimin altı genelde çok mor oluyor, onlar için ayrı bir ürün gerekli olurmu
Amacım biraz allık sürüp yüzüme renk getirmek kaydirigubbakcemile3 ama fondoten ile daha iyi sonuç alacağımı düşündüm

göz altınız için kapatici kullanın
morluktan şikayetci iseniz sari kapatici notralize edeceğinden tercihiniz sari renkli bir concealer olsun
fondoten olarak hafif birşeyler denemenizi öneririm
su bazlilari tercih edin

teşekkür ederim ablacığım opuyorumnanaktan
verdiğiniz bilgileri not ettim, birde marka sorsam :kedi:

doğru ben öyle yapayım, hem Ankaraya gider gitmez ankamall e gitmek için sebep olur kaydirigubbakcemile4
tekrar teşekkür ederim

kurbişşş canım şarkıları beğenmene sevindim canım aklıma gelmişken bi tane daha söliim bu da sözleriyle müziğiyle tam bi aşk şarkısıŞeniz
santa esmeralda-you're my everything

kurbişşş canım şarkıları beğenmene sevindim canım aklıma gelmişken bi tane daha söliim bu da sözleriyle müziğiyle tam bi aşk şarkısıŞeniz
santa esmeralda-you're my everything

Canım senin seçtiğin şarkıların arasında uzun zamandır aradığım bir şarkı vardı bende gurbanın düğün şarkısı arayışı içinde kendi şarkımı bulmuş oldum teşekkür ediyorum bilmeden aradığım şarkıyı bulmama sebep olduğun için opuyorumnanaktan

gurbikim goz altlarıma yosun yagı kullanıorum ctesiden beri pamıkla surup sona masaj yapıom ewt dedigin gibi kuruluk yaptı nemlendiricide kullanıorum ama bide bana kasıntı yaptı bu meret
baska yosun yagı kullanan arkadaslarda war mı acep bu sorun merak ettim (kuruttugu ıcın kasınıo kanısındayım ama bi fikrin war mı kuzum yha)

Back