- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.921
evet dün gece mod olmuşum çenem
sabah gördüm şok oldum :roflol:
nası bi hata yaptıgının farkında değil henüz kazen abi vah tüh yazık
şimdik gidiyom bebemlerim
müşterim var ne zaman gelirim bilmem
iyi bakın kendinize
:1shok: gercekdenmi nan bilmiyodum, satan kisiden CG leri aliyodum kiprikleride görünce alayim dedim, hangisi daha dogal durur bilmedigim icin bikactane aldim:kedi:
fiyatini yazarsam büle olcan simdi:1shok: kipriklerin tanesi 1,60 €delikafadulden 2,30 dan düsmüs, lipgloss larda tanesi 3 € amelikadan gelecek:lepi:
Gurbisim modlugun hayırlı olsun. Fırçamı taylor alicam tavsiyenle çok güzel pigmentler gelmiş onceden freebies vardı kabuki mı öyle almıştım 50 dolarlık alisverisemi ne veriyolardi şimdi yokmuş kızlar bana pigment önerisinde bulunursan sevinirim. Sekerler
gurbağam modluğun hayırlı olsun canım
ua gurbikçim ben oğlumu emzirmeyi bıraktım iki haftadır gögüslerim pörsüdü resmen yaff bildiğin bir yöntem varmı sertleştirmede
gurbağam modluğun hayırlı olsun canım
ua gurbikçim ben oğlumu emzirmeyi bıraktım iki haftadır gögüslerim pörsüdü resmen yaff bildiğin bir yöntem varmı sertleştirmede
canım ben daha yeni 10 tane sipariş verdim... önceki sayfalarda renklerini bulabilirsin ama
hepsi güzel, hangi renkleri tercih edersin, sana hangi renkler daha güzel gider bilemem ama ben ortaya karışık yaptım zemuszemus
fırça olarak da set aldım, kabuki allık fırçası çok da güzel görünüyo ama dediğin kampanyadan yok, onu biliyorum...
Tamam canım çok sagol bende Cuma sipariş vercem ben önceki siparişimde jar ve baggie vardı şimdi yeni bisi daha çıkmış sample jar diye miktarı az ama kap ile beraber geliyor dımı
slmm kzlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?