• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbik selam. ağzımın kenarında iki tane küçük ama can yakıcı sivilce pörtledi. çakma tülin şahin gibi oldum. nasıl kurtulabilirim bunlardan hızlı bi şekilde?

canım ucu iltihapli ise bebe pudrasına azcık limon sık
onu lapa haline getir yatarken sivilcenin üstüne sür yat
1-2 güne gecer
ama iltihapsız katı sivilce ise onu gecirmek cidden zor
ancak limon + suyu tonik gibi kullanırsan iyileşmesini hızlandırırsın
ha bir de sarımsak sürmek iyi geliyormuş...

ohoo canım yıpranmamış olur mu
sürekli ısıyla şekil aliyor nerdeyse
saçların için kesinlikle bakım yaglarından faydalanmanı öneririm canım
tek başına hiç bir şampuan sacı muhtesem yapmaz
kese de ipek kese
yani özel ayrı yüz kesesi değil hayatım

ipek kese markası mı canım. benim saçma sürmediğim kalmıyo zaten uzaktan görenler çok sağlıklı diyo ama kopmalar oluyo saçımda yağlar çok parlatıyo yapranmışı düzeltmiyo. ben kimyasal kullanmak istemiyorum şampuan şuan wpcare diye bi marka var onu kullanıyorum memnunum saçm uzatyoda sağlıklı saç uzar.bitkisel diye aldım tarım ve sağlık bakanlığı onaylı ama sadece avon gibi kataloklarda satılıyor. oyüzden güvenemiyorum yani.

gurbik bu benim yarın yüzümün ta çıktığı bi resmimi yükleyeyim sen bana hangi ton makyajın gideceğini söyle birde yüzüm çok yuvarlak nasıl makyaj yapayım olurmu?
alıntı yapma sileyim hemen.

Son düzenleme:
ipek kese markası mı canım. benim saçma sürmediğim kalmıyo zaten uzaktan görenler çok sağlıklı diyo ama kopmalar oluyo saçımda yağlar çok parlatıyo yapranmışı düzeltmiyo. ben kimyasal kullanmak istemiyorum şampuan şuan wpcare diye bi marka var onu kullanıyorum memnunum saçm uzatyoda sağlıklı saç uzar.bitkisel diye aldım tarım ve sağlık bakanlığı onaylı ama sadece avon gibi kataloklarda satılıyor. oyüzden güvenemiyorum yani.

hayatım yanlışın var
yag saci parlatmaktan çok daha fazlasını yapar
tabi bakım yaglarıysa kasıt...

gurbik bu benim yarın yüzümün ta çıktığı bi resmimi yükleyeyim sen bana hangi ton makyajın gideceğini söyle birde yüzüm çok yuvarlak nasıl makyaj yapayım olurmu?
alıntı yapma sileyim hemen.

olur canım bekliyorum

gurbacığımızın önerisiylen bebak kullanmaya başladım ( cildim yağlı olduğu için abartmıyom kullanırkene ) ve çok memnun kaldımmzemuszemus

pe te te den aldığım bilgiye göre benefit'lerim Türkiyeye gelmiş yarın öbürgün teslim alırım heralde

eminim gurba, benefit high beam de tavsiye ettiğin, önerdiğin kadar vardır, kullanmayı heyecanlan bekliyom...sayende süper ürünler keşfettim kendi adıma, eksik olma ( diyecem ama evlenip gidiyon ve hakkaten arayacam ben seni bu sitede:gitme: )

kiz gubik duknof musun yaf bi rimel 5 euro hepsini alsam 30-40 tutar napcam okadar rimeli:sinifsinif: onun yerine bide estee dabel alarim :asigim: bitmek üzremafoldumben
almanyadada yog bebem ya, ingiltere amerika kanada da var sadece covergirl:gitme: en cok su portakal renklisini görüyom ortalikta o en sevileni galiba, kankine süle gelirse tr ye bütün kosmetik serisini saga toplasin gelsin test etdelikafadulden

kızlar bu bebakı eskiden annem sürerdi hep yüzüne, öylece gelişigüzel
siz hep bahsederken içimden diyodum bebak işi büyüttü heralde
şimdi resmini görünce baktım resmen aynısı, valla pek bi nostaljik, sırf bu yüzden ben de alıcam zemuszemus
hem göz temizleyiciye verilen o kadar paraya da acıyo insan

gurbacığımızın önerisiylen bebak kullanmaya başladım ( cildim yağlı olduğu için abartmıyom kullanırkene ) ve çok memnun kaldımmzemuszemus

pe te te den aldığım bilgiye göre benefit'lerim Türkiyeye gelmiş yarın öbürgün teslim alırım heralde

eminim gurba, benefit high beam de tavsiye ettiğin, önerdiğin kadar vardır, kullanmayı heyecanlan bekliyom...sayende süper ürünler keşfettim kendi adıma, eksik olma ( diyecem ama evlenip gidiyon ve hakkaten arayacam ben seni bu sitede:gitme: )

canım benim yaa...
azıcık yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana :)

kiz gubik duknof musun yaf bi rimel 5 euro hepsini alsam 30-40 tutar napcam okadar rimeli:sinifsinif: onun yerine bide estee dabel alarim :asigim: bitmek üzremafoldumben
almanyadada yog bebem ya, ingiltere amerika kanada da var sadece covergirl:gitme: en cok su portakal renklisini görüyom ortalikta o en sevileni galiba, kankine süle gelirse tr ye bütün kosmetik serisini saga toplasin gelsin test etdelikafadulden

len al ozman turuncuyu
sen artık zengin ve elit bi iş kadınısın zemuszemus

kızlar bu bebakı eskiden annem sürerdi hep yüzüne, öylece gelişigüzel
siz hep bahsederken içimden diyodum bebak işi büyüttü heralde
şimdi resmini görünce baktım resmen aynısı, valla pek bi nostaljik, sırf bu yüzden ben de alıcam zemuszemus
hem göz temizleyiciye verilen o kadar paraya da acıyo insan

canım aynen
eskiler bişi biliyo ki kullanıyo :)
beni cezbeden de o nostaljik açıklamasıydı, çok şeker ya :)

canım aynen
eskiler bişi biliyo ki kullanıyo :)
beni cezbeden de o nostaljik açıklamasıydı, çok şeker ya :)

annem öyle kokoş biri de değildir makyaj falan yapmaz ama kendi halinde nemlendiricisini falan kullanmayı sever
giderken alayım bebakları da gülsün bana
valla kadın doğru diyomuş, o benim avuç avuç verdiğim paraları çok gereksiz görürdü, haklıymış anacım benim Şeniz

hayatım goremedim
yarin eklesen daha iyi olacak cunku mesaim bitti ve gidiyorum
yarın da sabahtan yokum büyük ihtimalle müşterilerim var offf :(
ipek kesenin markası kelebek
aynen şu

PA364125KJ545_250.jpg

evet artik zengin ve elit bir is kadiniyim oleyyyy sefiyom gubiki sayende dualarinla is buldum agamopuyorumnanaktan

kizlar bubikin dualari kabul oluyo ha demedin demeyin sonraaadelikafadulden

evet artik zengin ve elit bir is kadiniyim oleyyyy sefiyom gubiki sayende dualarinla is buldum agamopuyorumnanaktan

kizlar bubikin dualari kabul oluyo ha demedin demeyin sonraaadelikafadulden

len küpeen duası kabul olsa gökten kemik yagarmış :delphin:
nerden kabul olsun benim duam, sadece şansın yaver gitti bebeem sositososito

ya ben???:kedi::gitme:mafoldumben banada varmi gubik, yoksa avcumu yalamaya basliimmimafoldumben

kıımısım yurtdısına göndermiyolar kanımca kuşum yaaa :gitme:

Gubik bunlari aldim :kedi: zemuszemus

kiplikler NYX den
NYX_EL_121.jpg

NYX_EL_120.jpg

NYX_EL_112.jpg

bunlar Covergirl
CoverGirl_Lipslicks_150_Cutie.jpg

Cover_Girl_Outlast_Lipshine_265_14_Carat_Ruby1.jpg

lashblast_mascara_11.jpg

kirpiklerin bitanesi neyine yetmedi :mymeka:
ama nyx fiyatiyla macin bi adım önünde kalitesiyle macden pek de geri kalmayan bi marka
dene bakalım yaz sonra gözlemlerini
belkim biz de alarız sositososito
bu arada takma kirpikleri kaça aldın

Gubik bunu gördünmü sen :asigim: seytan diyoki al (agzim sulandi):icecream:

IMG_6148.jpg

yakında varille almaya başlıcan double weari muhahahaha manyaksın olm ya :roflol::roflol:

günaydın gurpik. söylediğin gibi yaptım lapa sürdüm sivilcelerime. gayet inmiş bugün. bu gece tekrar yaparım. mersi canım.opuyorumnanaktan

evet dün gece mod olmuşum çenem
sabah gördüm şok oldum :roflol:
nası bi hata yaptıgının farkında değil henüz kazen abi vah tüh yazık :delphin:

şimdik gidiyom bebemlerim
müşterim var ne zaman gelirim bilmem
iyi bakın kendinize

Back