- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.901
gurbik selam. ağzımın kenarında iki tane küçük ama can yakıcı sivilce pörtledi. çakma tülin şahin gibi oldum. nasıl kurtulabilirim bunlardan hızlı bi şekilde?
ohoo canım yıpranmamış olur mu
sürekli ısıyla şekil aliyor nerdeyse
saçların için kesinlikle bakım yaglarından faydalanmanı öneririm canım
tek başına hiç bir şampuan sacı muhtesem yapmaz
kese de ipek kese
yani özel ayrı yüz kesesi değil hayatım
ipek kese markası mı canım. benim saçma sürmediğim kalmıyo zaten uzaktan görenler çok sağlıklı diyo ama kopmalar oluyo saçımda yağlar çok parlatıyo yapranmışı düzeltmiyo. ben kimyasal kullanmak istemiyorum şampuan şuan wpcare diye bi marka var onu kullanıyorum memnunum saçm uzatyoda sağlıklı saç uzar.bitkisel diye aldım tarım ve sağlık bakanlığı onaylı ama sadece avon gibi kataloklarda satılıyor. oyüzden güvenemiyorum yani.
gurbik bu benim yarın yüzümün ta çıktığı bi resmimi yükleyeyim sen bana hangi ton makyajın gideceğini söyle birde yüzüm çok yuvarlak nasıl makyaj yapayım olurmu?
alıntı yapma sileyim hemen.
gurbacığımızın önerisiylen bebak kullanmaya başladım ( cildim yağlı olduğu için abartmıyom kullanırkene ) ve çok memnun kaldımmzemuszemus
pe te te den aldığım bilgiye göre benefit'lerim Türkiyeye gelmiş yarın öbürgün teslim alırım heralde
eminim gurba, benefit high beam de tavsiye ettiğin, önerdiğin kadar vardır, kullanmayı heyecanlan bekliyom...sayende süper ürünler keşfettim kendi adıma, eksik olma ( diyecem ama evlenip gidiyon ve hakkaten arayacam ben seni bu sitede:gitme: )
kiz gubik duknof musun yaf bi rimel 5 euro hepsini alsam 30-40 tutar napcam okadar rimeli:sinifsinif: onun yerine bide estee dabel alarim :asigim: bitmek üzremafoldumben
almanyadada yog bebem ya, ingiltere amerika kanada da var sadece covergirl:gitme: en cok su portakal renklisini görüyom ortalikta o en sevileni galiba, kankine süle gelirse tr ye bütün kosmetik serisini saga toplasin gelsin test etdelikafadulden
kızlar bu bebakı eskiden annem sürerdi hep yüzüne, öylece gelişigüzel
siz hep bahsederken içimden diyodum bebak işi büyüttü heralde
şimdi resmini görünce baktım resmen aynısı, valla pek bi nostaljik, sırf bu yüzden ben de alıcam zemuszemus
hem göz temizleyiciye verilen o kadar paraya da acıyo insan
canım aynen
eskiler bişi biliyo ki kullanıyo :)
beni cezbeden de o nostaljik açıklamasıydı, çok şeker ya :)
kızlar bu arada harika bi haberim var
Kazen abiyle beraber süper süprizlerimiz var size
bekleyin, çok yakında :))
kozmetiğe doyacaksınız hihoyyyt
evet artik zengin ve elit bir is kadiniyim oleyyyy sefiyom gubiki sayende dualarinla is buldum agamopuyorumnanaktan
kizlar bubikin dualari kabul oluyo ha demedin demeyin sonraaadelikafadulden
ya ben???:kedi::gitme:mafoldumben banada varmi gubik, yoksa avcumu yalamaya basliimmimafoldumben
Gubik bunlari aldim :kedi: zemuszemus
kiplikler NYX den
bunlar Covergirl
Gubik bunu gördünmü sen :asigim: seytan diyoki al (agzim sulandi):icecream:
günaydın gurpik. söylediğin gibi yaptım lapa sürdüm sivilcelerime. gayet inmiş bugün. bu gece tekrar yaparım. mersi canım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?